- 8 Kasım 2018
- 5.967
- 14.778
- 248
Sevmemek ayri bir sey. Baskasinin kullanmasina mudahale etmek ayri. Sevmediginiz kelimeyi kendiniz kullanmazsiniz, ama kullanana engel olamazsiniz. Bu konuda kp gereksiz triplere girmis.Bende hiç sevmem alakasız alakasız sürekli ölümle ilgili sözler kullanılmasını
Böğrekçide dediniz diye ne dedin sen demiştirEşim ben kayınvalidem kayınpeder
4müz gezmeye gittik öyle diyim dağ havası aldık o kadar çok yorulduk dağ havası acayip çarptı eve döncez ama önce kayınpederin gözlük işi vardı sonra Eve dönecektik eşim dedi ki çok yoruldum yaa dedi esnedi bende dedim ki ayy valla evet sanki üstüme yada üstümüze ölü toprağı attılar mafoldum dedim
Kayınpederde
Tövbe estgfurrullah nerden buluyorsunuz böyle lafları dedi bağırdı
Anlam veremedim cevap ta vermedim
Ama bozuldum yaniii
Sabahta bi lafıma da takıldı
Oda şu kahvaltı yapacaktık küçük bir böğrekcide oturmak istedik masalar küçük arka arkaya ayrı ayrı oturalım napalım dediler bende yaratırız şimdi bişiler yaaa ayrı ayrı olmaz dedim ne dedin sen diyor
Öyle konuşulmaz vs
26 yaşındaym eşim bir cevap bile vermedi
Babasına bu arada dünden beri canım sıkkın
Aslında söylecektim de eşimin babası ilave olarak şunu söyleyeyim kendi sinirli birde kendi konuşamasını duymaz hep eleştirirMadem her lafınıza bir kulp buluyor yanında konuşmayın o zaman. Bir de bel altı şakalar yapan birisinn sizin üslübunuza takılması çok ilginç. Sizin gibi insanlara çom imreniyorum. Ben olsam çenemi tutamazdım biliyor musun? O an dönerdim ''Ben nediyorum ki rahatsız oluyorsunuz? Siz bel altı konuşurken hiç bir şey yok ben konuşunca mı sıkıntı oluyor?'' derdim. Çenem durmuyor benim
Olay şu anlamadınız galibaBöğrekçide dediniz diye ne dedin sen demiştir
Böğürecek bişey mi var noluyor filan olmuştur adamcağız
Çünkü böğrek nedir yani
Börek doğrusu
Ya zaten bir işimiz vardı kimlik ehliyet yenilenecekti eşimin ve babasının eşim sende gel dedi gezeriz annemde gelcek dediKp çok cahil geldi bana
Ben olsam gerekmedikçe muhattap olmazdım
Onlarla gezmeye gitmeyin
Eşinizle baş başa gidin.
Ya ben dedim kendime yanlış ne söyledim sanki argo kullanmışım gibi bağırdıÖfff hiç çekilmez… Yaratmak kelimesini ödevimde kullandım diye tribe giren öğretmenim geldi aklıma. Bir tarihi olaydan bahsederken “bla bla kaos yaratmıştır” falan gibi bir şeydi cümle de. Cehalet akıyor.
Ölü toprağı da bir deyim, bu kadar abartacak bir şey yok. Her gün binlerce kişi ölüyor ve yakınları olan binlercesi de toprak atıyor. Bir deyime karşı bu kadar hassaslaşacak bir şey yok.
Kendi karakteri size ters olabilir.Genel bir açıklama yapayım
Kendisi zaten sinirli birisi
Gittiğimiz her yerde kavga eder birileriyle
Utançımdan yerin dibine girerim
Gittiğimiz gözlükçüde de öyle kıza yükselmeye başladı araya girdim kızcağız neye uğradığını şaşırdı
Damadı yani görümcenin eşine de çok terslik yapmış
O diyor ki alınmayı bıraktım
Felan
Ona daha fenalarını yapmış
Ama ben onun damadı değilim
Susmak alınganlık yapmama gibi durumum olamaz bende uzaklaşırım kendi istedi
Sen toptan o aile ile arana mesafe koy benceYa zaten bir işimiz vardı kimlik ehliyet yenilenecekti eşimin ve babasının eşim sende gel dedi gezeriz annemde gelcek dedi
İstemeye istemeye gittim
Zaten ben ne istemezsem sonunda bir şey oluyor
Eşimde ailemin yanında rahat ol
Mesafeli olma çok uzaksın diyordu
Kendileri de eşime diyormuş ki
Bizim yanımızdaki rahat değil çok uzak rahat hatta ablası bana yapmacık demişbi tarafını yırtıyor gülerken komik değil samimi gelmiyor bana
Kendimi onların yanında huzursuz hissediyorum espirilerine gülemiyorum kendilerince komik gülcen diye çenem ağrıyor
Hep kendi dedikleri olsun istiyorlar
Eşimde ilk başlarda çok anneci babacıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?