Ben mi alınganlık ediyorum?

Alıngansın bence de.
Çok konuşuyorsan çok konuşuyorsundur ve insanlar bunu dile getirdiğinde kırılmayın.

1.konuda kardeşinizi haksız,2.konuda eşinizi alıngan buldum ben. Biraz hassas bir yapınız da var sanırım.

kardesiniz eslerin yaninda oyle demeseydi iydi tabi. ama cook da asiri tepki verilecek bir sey degil. 2 yasindaki cocugunuz memeden coktan kesilmeliydi. normal beslenmesini de etkiler cunku. aktarlarda sabir tasi var alın. suda bekletin cozulecek. onu gogus ucunuza surun.
kardesiniz eslerin yaninda oyle demeseydi iydi tabi. ama cook da asiri tepki verilecek bir sey degil. 2 yasindaki cocugunuz memeden coktan kesilmeliydi. normal beslenmesini de etkiler cunku. aktarlarda sabir tasi var alın. suda bekletin cozulecek. onu gogus ucunuza surun.
en yakın zamanda bıraktırıcam, evet farkındayım ama kızım çok bağlı memeye canıma okuyo :((( aşırı tepki vermedim o anda, kaldım çünkü, eşimin yanında ikisi birden çat çat söylediler bişey diyemedim eşim de kızmıştır belki bilemiyorum ama eeşim kardeşlerimle ilişkime karışmazkken, kardeşimin eşinin karışması sinirime dokunuyor çünkü bu kaçıncı oldu

Alıngansın bence de.
Çok konuşuyorsan çok konuşuyorsundur ve insanlar bunu dile getirdiğinde kırılmayın.
Dile getirilcek yer var, dile getirilmeyecek yer var. kimse beni eşimin yanında küçük düşüremez üstelik benden yaşça küçükse hele..başbaşyken söylese amenna, artı eşine noluyo ne alaka ki bambaşka bi konuya değindi

1.konuda kardeşinizi haksız,2.konuda eşinizi alıngan buldum ben. Biraz hassas bir yapınız da var sanırım.
evet biraz hassas bir yapım var eşimin yanında kaçıncı küçük düşürüşleri bu, görüşmeme kararı aldım.
Eşim 3 gündür konuşmuyo, o da bi garip, aynı evin içinde 2 yabancı gibiyiz.

alıngan değilsiniz egonuz çok fazla.

yani bana biri çok konuşuyosun dese ay pardon kaptırdım kendimi ortam hoşuma gitti falan derim geçerim takılmak aklıma bile gelmez.

bir de insan karşısındakinin tepkisine bakar bişey konuşurken, hoşlanmıyorlarsa ben uzatmam muhabbeti, siz eğer sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsanız karşınızdaki sıkılır. ablam öyle benimde bir de çok yüksek sesle konuşur, karşısındakini yoruyor resmen gereksiz uzatıyor her şeyi.

eşinizin sıkıntısı da o bence, eğer söylediklerini sürekli küçümseyip beğenmiyorsanız onun özgüvenini zedelemişsinizdir.

genelde egosu yüksek kişilerin karşılaştığı tavırlar bu dedikleriniz. alınganlığınız da ondan zaten.

artık sorun neyse özgüveninizi yükseltmeye odaklanın derim egonuzu değil.

Ablam saatlerce bana bir şey anlatsa sıkılmam ki ben ya, hep aynı şeylerden bahsediyorsanız o sıkabilir.
Eşin konusunda haklısın ama alacağın yok, adamlar anlamaz böyle şeylerden.
Olay yaşandığı sırada talep et, mesela kızın durmuyorsa iki dakika oyalar mısın de.
Önceden uzun uzun anlaşmanıza gerek yok.

Dile getirilcek yer var, dile getirilmeyecek yer var. kimse beni eşimin yanında küçük düşüremez üstelik benden yaşça küçükse hele..başbaşyken söylese amenna, artı eşine noluyo ne alaka ki bambaşka bi konuya değindi
Şu cevabınızdan anladım ki hassaslığınızdan değil egonuzdan.
E esmergizmo 'a katılıyorum

Arada ilişkilerde olur öyle seyler ikisininde kalbini alın tekrar

alıngan değilsiniz egonuz çok fazla.

yani bana biri çok konuşuyosun dese ay pardon kaptırdım kendimi ortam hoşuma gitti falan derim geçerim takılmak aklıma bile gelmez.

bir de insan karşısındakinin tepkisine bakar bişey konuşurken, hoşlanmıyorlarsa ben uzatmam muhabbeti, siz eğer sırf konuşmuş olmak için konuşuyorsanız karşınızdaki sıkılır. ablam öyle benimde bir de çok yüksek sesle konuşur, karşısındakini yoruyor resmen gereksiz uzatıyor her şeyi.

eşinizin sıkıntısı da o bence, eğer söylediklerini sürekli küçümseyip beğenmiyorsanız onun özgüvenini zedelemişsinizdir.

genelde egosu yüksek kişilerin karşılaştığı tavırlar bu dedikleriniz. alınganlığınız da ondan zaten.

artık sorun neyse özgüveninizi yükseltmeye odaklanın derim egonuzu değil.
Doğru olabilir biraz egom fazla, törpülemeye çalışıyorum aslında.
Ya ama keşke sorun sadece benim egom olsa, kardeşimle olan sorunlarda aramızı bozan hep eşinin lafları. Kişilik olarak da sinirli biri ve kinci, insanı kırarak konuşmayı normal sayıyor, yani bu sadece benim görüşüm değil annem falan çevremdeki çoğu kişi böyle düşünüyoruz. Benimle ilgili bir sorun olduğunda, kardeşimle eşi ya göz göze gelip bakışıyolar, yada telefonadan bişeyler yazıp birbirlerine gösteriyolar bikaç defa gördüm bu yaptıklarını, anlamıyorum sanıyolar ama.

Back
X