- 5 Kasım 2019
- 490
- 1.159
- 63
- Konu Sahibi bembeyazfil
-
Yok hiç öfkeli değilim sadece başından bu tarz bir şey geçen varsa fikir almak istedim.Çalışsın yolun gidişatına değil sonucuna bakın.
İyi biri diyosunuz tek kusuru bu olduysa torun heycanına verin.
Ayrıca niye münakaşaya giresiniz, tartışma tartışmayı neden doğursun. Bir kere söyleyin anlamadı mı kendi bilir sonuçta siz söylemişsiniz.Vakti gelince, sizin istediğinizin olduğunu görünce, yöntemin bu olmadığını anlacaktır.
Öfkenizi bebişleriniz için dindirin.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
neden gelecekle ilgili bu kadar gereksiz kaygılar taşıyorsunuz? biraz akışına bırakın. sakin olun. o zamanlar bi gelsin gerekirse o zaman gerilirsiniz bu konuda. hayır bu kadar sıkıntı yaşıyorsunuz maden kendinize neden ayrıca dert arıyorsunuz hayat sizi böyle perişan eder söyleyimHerkese merhaba, kısa tutmaya çalışacağım.
Tek yumurta ikizlerine hamileyim, ne olacağı belli olmayan bir süreç yaşıyoruz. Doğum ne zaman, sonrası ne olacak kuvöz vs durumları yani anlayacağınız keyifli bir süreç değil.
Konuma gelecek olursak,
Kayınvalidemi severim Allah için yani herhangi bir tatsızlığımız olmadı bugüne kadar.
Ama bu sürecin başından beri ‘bizi nelerin beklediğini bilmediğimizi, gerekirse hastane ve eve ilk zamanlar kimseyi kabul edemeyeceğimizi’ anlatmama rağmen ısrarla her görüşmemizde sürekli birilerinin çat kapı ya da haberli gelebileceğini söyleyip söyleyip duruyor. Ben de her seferinde bunun mümkün olamayacağını gerekirse kimseyi kabul edemeyeceğimizi söylüyorum. Anlamıyor yani evirip çevirmeden dümdüz de anlatıyorum anlamıyor işine gelmiyor.
Ben istiyorum ki kalpler kırılmasın ama şimdiden beni sıkıntı bastı o günler gelmeden.
Evet bir tek ben doğurmuyorum ama süreç o kadar karmaşık ki erken doğum olacağı net ama sonrası belirsizlik. Belki biri evde biri hastanede olacak ya da ikisi hastanede kuvözde ben insanlarla ve sorularıyla uğraşamam ki. Kuvözden çıkıp eve gelmeleri nasip olursa o düşük bağışıklıkla ben neden riske atayım ki diye diye kendimi yiyorum günler yaklaştıkça.
Okuduysanız teşekkür ederim, umarım bu tarz bir şeyde fikir verebilirsiniz. Çünkü peki diyip susmuyorum aslında ama olmuyor o süreçte kırmaktan kırılmaktan korkuyorum çünkü yapabilirim.
Önce eşinize havale edin. Arada kalmayın. Olmadı kayınvalidenize deyin ki: Anneciğim bak erken doğum yapma ihtimalim yüksek ve çocuklarım tam sağlıklarına kavuşmadan, bağışıklık sistemleri tam gelişmeden ziyaretçiler yüzünden hastalanırsa bunun vebali sizindir. Torunlarının sağlığı herşeyden önemli. Hatta akraba ziyaretlerinden bile deyin.Herkese merhaba, kısa tutmaya çalışacağım.
Tek yumurta ikizlerine hamileyim, ne olacağı belli olmayan bir süreç yaşıyoruz. Doğum ne zaman, sonrası ne olacak kuvöz vs durumları yani anlayacağınız keyifli bir süreç değil.
Konuma gelecek olursak,
Kayınvalidemi severim Allah için yani herhangi bir tatsızlığımız olmadı bugüne kadar.
Ama bu sürecin başından beri ‘bizi nelerin beklediğini bilmediğimizi, gerekirse hastane ve eve ilk zamanlar kimseyi kabul edemeyeceğimizi’ anlatmama rağmen ısrarla her görüşmemizde sürekli birilerinin çat kapı ya da haberli gelebileceğini söyleyip söyleyip duruyor. Ben de her seferinde bunun mümkün olamayacağını gerekirse kimseyi kabul edemeyeceğimizi söylüyorum. Anlamıyor yani evirip çevirmeden dümdüz de anlatıyorum anlamıyor işine gelmiyor.
Ben istiyorum ki kalpler kırılmasın ama şimdiden beni sıkıntı bastı o günler gelmeden.
Evet bir tek ben doğurmuyorum ama süreç o kadar karmaşık ki erken doğum olacağı net ama sonrası belirsizlik. Belki biri evde biri hastanede olacak ya da ikisi hastanede kuvözde ben insanlarla ve sorularıyla uğraşamam ki. Kuvözden çıkıp eve gelmeleri nasip olursa o düşük bağışıklıkla ben neden riske atayım ki diye diye kendimi yiyorum günler yaklaştıkça.
Okuduysanız teşekkür ederim, umarım bu tarz bir şeyde fikir verebilirsiniz. Çünkü peki diyip susmuyorum aslında ama olmuyor o süreçte kırmaktan kırılmaktan korkuyorum çünkü yapabilirim.
anlamiyorsa o zaman anlatmaya calisma bence. doktor erken dogabilirler demis, hala neden dogsunlar ki diyor.... yani laf anlamiyor demek. ben sizi biraz stresli gordum, oncelikle biraz rahat olmaya calisin, ikiz gebelik olup 40. haftada da doguran cok. simdiden bence sikinti yapmayin, belki KV de cok yorulacak, kimseyi istemeyecek. eger o tarz birisi ise nazar degecek vs diye korkutabilirsiniz. misafir gelirse de gidin odaniza dinlenin, evde kim varsa o hizmet etsin.Herkese merhaba, kısa tutmaya çalışacağım.
Konuma gelecek olursak,
Kapıdan dönmek isteyen buyursun gelsin, bebekler premetüre olursa kapıyı bile açamam kusura bakmasınlar dersen belki anlarHerkese merhaba, kısa tutmaya çalışacağım.
Konuma gelecek olursak,
Bütün bu sorulara maruz kalmış bir ikiz annesiyimİşte ben kabul etsem bile kafam kaldırmaz daha şimdiden neden 35. Haftada doğuracaksın ki sorularına maruz kalıyorum. Neden normal doğum yapmıyorsun? İlk ikiz olduğu öğrenildiğinde aaaa kimde var ki? Tüp bebek mi? Gibi gibi bir sürü soruyla karşılaştım hem de gereksiz bir çok kişi tarafından soruldu bu sorular. E doğup bu süreci yaşarsak neden kuvöz, neden az kilo, neden neden? Kafam kaldırmaz gerçekten. E bir de neden risk alayım değer mi? Değmez.
Ben de gelmek isteyenlere doktor yasakladı dememe rağmen, doktor yasaklamaz deyip gelenler olmuştuBende ikiz doğurdum. Gelmek isteyene doktor kesinlikle yasakladı dedim. Bizim doktorumuz gerçekten yasakladı. "Grip atlatmış olsalar bile bebekler hasta olur, eğer hasta olursa bir aydan önce çıkartmam" dedi. Daha ikisi de hastanedeydi. Eve kimse gelmesin dedi. Dediği gibi oldu kimse gelmesin dedik, gelmediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?