Ben mi anlatamıyorum?

Sakınmıyorum belki sakındığımı düşünüyorlardır kim bilir, diyorum ya bir tek ben doğurmuyorum
Sakinsan ne olacak,tek sen doğursan ne olacak..ben cocugumu kimsenin ölmesine izin vermedim.hatta bazen ellerinde yedikleri şeyleri uzatırlardı ki en nefret ettiğim şeydir.. açık açık opmeyin diyordum..elinizdekini vermeyin diyordum..arkamdam konustularsa da umrumda değil.. hatta bir ara senin çocuk altın mi pırlanta mi diye güya laf sokuyorlardı.. eşimin yeğeni doğum yaptı..neredeyse altın çocuğun buyun yüzünü öptü ki daha yeni doğmuştu..neyse bana ters..boş ver darılan darilsin

Sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum.
Erken doğum olsa bile küvözde kalmayabiliyorlar, tam zamanında doğsa da kalabiliyorlar. O açıdan onun kaygısını lütfen yaşamayın.

Çat kapı gelen giden vs olursa da insanlarla siz muhatap olmak zorunda değilsiniz.

İhtiyaç hissediyor insan o dönem yanında birine ama bu daha çok dost, arkadaş oluyor. Bilmem kimin akrabasının saçma sapan sorduğu sorular değil...

Şimdiden kv ikna edip konuyu hiç açmasın kafasındasın ama birçok kv laftan anlamıyor şimdi he de geç zamanı gelince müsait değilim deyip kabul etmezsin. Bir de herkes yazmış zaten de bizi neler bekliyor bilmiyoruz deyip drama bağlamayın. Herkes hamile kalıyor ve ne olacağını bilmeden her türlü hazırlığı yapıyor sonuçta

Ne kadar küçük kilosu
2700 doğdu 36 artı 5 te
Küvöze girm3di
Tabi ikiz değildi ama

35te doğurup küvöze girmeyen var
İçini ferah tut

Gözden bulaşan bir virüs de çıkmış bu ara. Dikkat etmeniz iyi olacaktır. Özellikle çocuklara bulaşıyormuş. Hastanede dr bir arkadaşım söyledi bu akşam. Sonuçta siz istemedikten sonra evinize kimse gelemez. Eşiniz ilgilenebilir bu konu ile siz rahatlamaya bakın.
Ayrıca 34. Haftadasınız 36 haftayı geçerseniz erken doğum sayılmıyor bile belki sorun da yaşamazsınız. Yani umarım.. ama yine de gelmemeleri çok daha iyi olacaktır.

doğum yaptığınızda ilk ay kimseyi kabul edemeyeceğinizi tebrik ve iyi dilekler için teşekkür ettiğinizi sosyal medyadan ve whatsaapdan ayrıca telefon konuşmalarında siz belirtin
buna rağmen gelen olursa bebeği asla çıkarmayın odada kalsın sizde 5 dk yanlarında durup bebeğe bakmam lazım deyip içeri gidersiniz kayınvalideniz el elde baş başta öyle otursun içerde misafirle

şimdiden bunlar için germeyin kendinizi dediğim gibi yapın gitsin sizin canınız sıkılacağına onlarınki sıkılsın böyle böyle öğrenirler en azından daha dikkat ederler

Misafirleri kayinvalideniz kendi evinde ağırlasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…