Ben mı artnıyetlıyım??

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
herkese merhaba..
buara yasadıgım ve benı uzen bır konu var ancak konduramıyorum. Yıne kendımde arıyorum sorunu. Yanlıs mı anladım acaba dıye..
Esımın dedesi vefat ettı. Sabah kv esımı aradıgında aden gelmesın demiş. Ben cok uzulmus bır halde hemen giyinip annem ve babama destek olmak için gidecektım elbette. Esım annem gelmesın dedı dıyınce ne yapacagımı dusunecegımı bılemedım. Dedim kalabalıkta yprulup uzulmeyım dıye demişlerdir.
Daha sonra aılenın dıger gelınlerıde gıdınce esım anne ve babasına cok agır konusmus. Ne gerek var nıye gelmesın dıyorsunuz madem oyle bunların ne işi var gibi. Bırdaha size gelmeyız bıle demis. Bana gore asla aılesı ıle boyle konusmamalı , zira kv ve kp cok cok deger verır severler.
Ama elbettekı bu tutumları cok yanlıs oldu. Babam gitti o bıle bana kızdı nasıl gelmezsın dıye. Dıyemedım gelme dedılr dıye
Kırıldım cok.. madem kızlarıyım ölümde yanlarında olamayacaksam ne zaman olacaktım. Dedenın rahatsızlıgında hep yanlarında oldum son görevımı dahı yapamadım bu duruma uzuldum. Hadı kp düşünemedi kv nasıl dedi boyle birseyı. Bı yanım cok kırgın cunku herkes ordayken barı kzıım sende gel gitmeden gorelim yada sende bulun dıyebılırdı. Bı yanımda kotu nıyetlı degıllerdır uzerınde durma dıyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Bız bır aıle isek bu durum normalmı.. iyi geceler

esınızı takdır ettım oncelıkle

sız yorulmayın dıye gelmesın dedılerse nıye dıgerlerı gelmıs hakıkaten ne alaka yanı
ben olsam; kayınvalıdemın esıme gelmesın dedıgını ogrendıgım an arar bı sorun mu var derdım
ne oldugunu anlamak ıstıyorsanız sorun bence nıye gelmesın dedınız dıye ...

Normal değil. Sizin nereye gidip nereye gitmeyecrginize onlar karar vercek degiller. Yorgunluksa sizin bileceginiz iş bu, sizi dusunuyor dahi olsa "gelmesin" diyemez dememeli. Ben cok inanmadim iyi niyetli soylendigine. Daha başından belli.

Usluba ragmen cevap vereyım;
Yanlıs anlamıssınız. Koye gıdıcez dıye oyle dedık yorulmasın dıye demıs ama akşam gittiler köye. Cok manalı gelmedi yanı

Üslûbumda bir şey yok .
Yazsaydınız sormazdık zaten ...
Sizi el üstünde tutup diğerlerini pek onemsemiyorlar zaarr
Üslubuma rağmen cevap verdiniz ahhh nasıl müteşekkirim

Ortada cenaze varken cok bencılce olmazmıydı. Babamın canı yanmıs. Ama ona ragmen benım gelmememı dusunmusler
Esım cok abartmıs cok kırmıs anne babasını.. sonucta konu benım konum ben konusurdum uygun dılle. Kac kez aradılar kırılmadın dımı kızım vs dıye ama ortada anlamı olan tek cevap yok. Geldıklerınde mutlaka soyleyecegım.

Sebep? Hamile misiniz yada üzülmemeniz gereken bi hastalık mı var?
Eğer değilse hiç normal değil çünkü.
Hıcbırı..
cok gereksız buldum bende bu yuzden. Üstelik her konuda dede ıle ılgılı arandım destek oldum o zaman zahmet olmamısken son anında gelıp bır bas saglıgı dılemekmı zahmet anlamadım. Ama oylr konusuyorlarkı sen kızımızaın olurmu vs vs cok arada kaldım.

kalbı guzel bır ınsansınız :)
malesef o taraf sızın gıbı guzel bakmıyor dunyaya ...

bence daha net ve keskın durma vaktınız gelmıs...
ve bence kırılmakta da haklısınız kayınvalıdenıze .

bu arada esınız dogru olanı yapmıs :)

Neden seni çağırmadılar peki seni sandığın gibi kızları olarak görmüyorlar heralde az biraz saf mısın?
:) eger oyleyse fena safım herhalde.
Zira esım konustuktan sonra bıle ah kızım vah kızım olurmu sen bızım kızımızsın vs dedıler. Dıyorumkı heraldr dusunemedıler. Sonra dayanamıyorum tekrr dıyorumkı gelme demeyı akıl ettılerde bunu edemedıler

Cok uzuldum. Annem babam dıyorum onlarda gercekten oyle davranıyorlar ama bu ve benzerı tutumları var farkındayım.. ne yaparsam yapayım ınsanlara yaranamıyorum zoruma gıdıyor artık

Ya belki gerçekten artniyet yoktur, düşününce cenaze evinden ne faydanız olacak sanki gelmesin diyerek artniyetli olsunlar. Da saçmalamışlar yani. Keşke siz uygun kaçmayacağını düşünüp illaki gitseydiniz. Herşeyden önce eşinin yanında olmak yakışır böyle bi günde. Sizin de basiretiniz bağlanmış. Değişik bi durum olmuş.

İlk seçenek diyorum ben maalesef çünkü gitmemen gereken bir durum yok ortada istememişler diye düşünüyorum

Cok uzuldum. Annem babam dıyorum onlarda gercekten oyle davranıyorlar ama bu ve benzerı tutumları var farkındayım.. ne yaparsam yapayım ınsanlara yaranamıyorum zoruma gıdıyor artık
sız aman agzımızın tadı bozulmasın aman yanlıs anlasılmasın dıye susup ıcınıze attıkca hem her gecen gun kendılerı ustunuzde daha fazla hakımıyet kurmak ısteyecekler hem sız gun gectıkce daha fazla uzulup kırılacaksınız
ve sonuc huzursuzluk...

ıcınıze sınmeyen aklınıza yatmayan seyı dırek sorun soyleyın . sormaktan tepkı vermekten cekınmeyın. saygısızlık yapacak bırı degılsınız o bellı zaten. ama kendınızı de ezdırmeyın derım .

her zaman buyukluk sızde kalmasın. buyuk olan da buyuklugunu bılsın bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…