Ben mı artnıyetlıyım??

Gelin niye cenazeye gitmesinki? Yok onlar gelmesin demiste, seninde tanıdığın vefat eden insan. Ben apaçık bozulurdum. Insan komşunun bile cenazesine giderken, akrabasininkine niye gitmez (gidemez)

Tek gelin benım. Dıgerlerı kardeslerının gelinleri..
hıcbır kırgınlıgımız olmadı. Zaten ne olursa olsun saygımızı vs hep koruduk. Esım tepkı gosterıdkten sonra aradılar hemen sen bızım kızımızsın sakın yanlıs anlama gıbı seyler soylendı. Ama hıcbırı bu durumun cevabı yada karsılıgı degılkı

pekı sız neden gelmemı ıstemedınız demedınız mı ?

Gelin niye cenazeye gitmesinki? Yok onlar gelmesin demiste, seninde tanıdığın vefat eden insan. Ben apaçık bozulurdum. Insan komşunun bile cenazesine giderken, akrabasininkine niye gitmez (gidemez)
Kesınlıkleee . Harfı harfıne katılıyorum. Cok ama cok kurıldım. Ancak bencıllık etmek istemedım ve onlar gelene kadar bu konu hıc olmaamıs gibi konustum ama geldıklerınde elbette bır tavrım olacak

pekı sız neden gelmemı ıstemedınız demedınız mı ?
Konu ıle ılgılı ben bısı demeden sen bızım kızımızsıb aman ha yanlıs anlama vs vs dendı. Bende bu konuların konusulacagı zaman degıl geldıgınızde konusuruz dedım. Ne bıleyım içime sınmedı o acı cekerken benim bu davranısın ustunde durmam

ertelememek gerek bence
onlar konuyu acmıs o anda cat dıye sormak anlamak icap ederdı
belkı gercekden mantıklı bır cevabı vardır

sonra sız konuyu acarsanız konuyu uzatmıs durumuna dusebılırsınız

kesinlikle çok saçma davranmışlar.ben de istemem.gelinim yorulsun,üzülmesin ama böyle bir günde,gelme demek çok saçma olmuş.iki gün sonra biz öyle dedik ama kendisi kalkıp gelseydi diyebilirler.

Biraz saftiriklik var galiba hala kızları olduğunuzu düşünüyorsunuz ya komik.

ertelememek gerek bence
onlar konuyu acmıs o anda cat dıye sormak anlamak icap ederdı
belkı gercekden mantıklı bır cevabı vardır

sonra sız konuyu acarsanız konuyu uzatmıs durumuna dusebılırsınız
Denecek seyler bellı sen bızım kızımızsın yok yorulma yok uzulme. Geciştirsinler istemedım. Yok yok yada ben üzülsünler istemedim. Bu saatte bunu konustuguma gore tek sebep bu..

kesinlikle çok saçma davranmışlar.ben de istemem.gelinim yorulsun,üzülmesin ama böyle bir günde,gelme demek çok saçma olmuş.iki gün sonra biz öyle dedik ama kendisi kalkıp gelseydi diyebilirler.
Yok dıyemezler cunkü benı bılıyorlar. Kimse gelemeyecek zaten köye gıdecegız dıye tekrarlamıslar . E esımde haylı uzulmus ve tepkı gostermıs.
Ama herkes ordaymıs benım dısımda herkes gıtmıs sonradan. Konu o da degıl zaten. Anlam veremedıgım bu davranıs..

o zaman art niyet aramayın derim.belki gerçekten düşüncesizlik ettiler.diğer kardeşlerinin gelinlerinin de gelmeyeceğini düşündüler.
hastalık sürecinde,çok üzülüp,yıprandıysanız,daha fazla üzülmeyin diye söylediler.

en iyi siz tanırsınız.ne niyetle yaptıklarını da siz daha iyi bilirsiniz.

ha bu arada eşinide de hata var gibi.ailesine ne münasebet,aden de gelecek diyip,sizi de götürmeliydi.oraya gidince,niye istemediniz diye ,tartışması gereksiz olmuş.

Benim eşim olsa, sen ne yaptın da annem böyle söyledi derdi. Beni suçlardı. Annesiyle de benim dedikodumu yapardı. Eşk konusunda çok sanslısınız. Gerisini boş verin.

Sizden pek hoşlanmıyorlar galiba, veya rahmetli dede hoşlanmazdı... ya da dedenin yakınları...
Yorulmasın diye cenazeye gelecek insana gelme demek pek inandırıcı değil zira.

Belliki sizden hoşlanmıyorlar veya istemeyen birileri var.

Nekadar hastalık zamanı emek verdiyseniz tabiki son görevinizi yapmanız gerekirdi.
Eksik olan birşeyler var. Onlar öyle dedi diye sizinde işinize gelmiş bence.
Yoksa gezme değil cenaze bu tekrarı yok, telafisi yok.

Ya çok safsın yada safa yatıyorsun.
Amanda annecim babacım diye paralama kendini yaranamazsın.

Arada yazdınız mı göremedim ama aileden bir farkınız mı var giyim kuşam yönünden

Yani cenazeye yırtık kotla falan gideceğinizi mi düşündüler

Aaa X lerin geline bak diye herkesin dönüp bakacağı bir tarzınız var mı

Ne bileyim size normal gelir de onlara garip gelir belki dövmeniz piercinginiz vs

Bana bir amaçla gelmesin dendi gibi geldi

Eşin gidince sen her yere giderdin çoluk çocuk olmayınca köye de gidersin

Acaba köye gitmeyeceğini mi düşündüler yani uygun olmayacağını ya da onları küçümseyeceğini

Bnm kv düğünlere bile eşimi tek çağırır gel der gelin demez. Bende o artık evli tek gidemez göndermem dedim. Sonra tersleyince biz arsız terbiyesiz oluyoruz

Bu meaajınızdan anladığım sadece aile büyükleri gidecekmiş gelinler gitmeyecekmiş ve kv kp tek kalmanızı ve kısa süreli kalacağınız için yorulmamanızı istemiş olabilir.. belki diğer gelinlerin geleceğini de son anda öğrenmiştir onlarda ve eşinizin tavrından sonra kırılmamanız için aramışlar sizi.. cenaze defin ettikten sonra eşinizde dönmüş anladığım kadarıyla.. kaç yıllık evlisiniz?

Diğer gelinlerin eşlerini Yani kendi oğullarınıda arayınca gelme deselermiş sorun sizde ben olsam ne münasebet kocamı tek göndermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…