- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Masal aden
-
Tek gelin benım. Dıgerlerı kardeslerının gelinleri..ben olsam sizin kadar iyi niyetli düşünemem,art niyet ararım.böyle kötü bir günde,gelinimi yanımda görmek mutlu eder
beni,aile dediğin bu günler için var.oğlumu çağırıp,gelinime niye sen gelme diyeyim?üstelik diğer gelinlerimi çağırmışken.
var öncesinde birşey,belliki bir kırgınlıkları var.bence açık açık sorun,neden beni istemediniz diye.
pekı sız neden gelmemı ıstemedınız demedınız mı ?Tek gelin benım. Dıgerlerı kardeslerının gelinleri..
hıcbır kırgınlıgımız olmadı. Zaten ne olursa olsun saygımızı vs hep koruduk. Esım tepkı gosterıdkten sonra aradılar hemen sen bızım kızımızsın sakın yanlıs anlama gıbı seyler soylendı. Ama hıcbırı bu durumun cevabı yada karsılıgı degılkı
Kesınlıkleee . Harfı harfıne katılıyorum. Cok ama cok kurıldım. Ancak bencıllık etmek istemedım ve onlar gelene kadar bu konu hıc olmaamıs gibi konustum ama geldıklerınde elbette bır tavrım olacakGelin niye cenazeye gitmesinki? Yok onlar gelmesin demiste, seninde tanıdığın vefat eden insan. Ben apaçık bozulurdum. Insan komşunun bile cenazesine giderken, akrabasininkine niye gitmez (gidemez)
Konu ıle ılgılı ben bısı demeden sen bızım kızımızsıb aman ha yanlıs anlama vs vs dendı. Bende bu konuların konusulacagı zaman degıl geldıgınızde konusuruz dedım. Ne bıleyım içime sınmedı o acı cekerken benim bu davranısın ustunde durmampekı sız neden gelmemı ıstemedınız demedınız mı ?
ertelememek gerek benceKonu ıle ılgılı ben bısı demeden sen bızım kızımızsıb aman ha yanlıs anlama vs vs dendı. Bende bu konuların konusulacagı zaman degıl geldıgınızde konusuruz dedım. Ne bıleyım içime sınmedı o acı cekerken benim bu davranısın ustunde durmam
Tek gelin benım. Dıgerlerı kardeslerının gelinleri..
hıcbır kırgınlıgımız olmadı. Zaten ne olursa olsun saygımızı vs hep koruduk. Esım tepkı gosterıdkten sonra aradılar hemen sen bızım kızımızsın sakın yanlıs anlama gıbı seyler soylendı. Ama hıcbırı bu durumun cevabı yada karsılıgı degılkı
Biraz saftiriklik var galiba hala kızları olduğunuzu düşünüyorsunuz ya komik.herkese merhaba..
buara yasadıgım ve benı uzen bır konu var ancak konduramıyorum. Yıne kendımde arıyorum sorunu. Yanlıs mı anladım acaba dıye..
Esımın dedesi vefat ettı. Sabah kv esımı aradıgında aden gelmesın demiş. Ben cok uzulmus bır halde hemen giyinip annem ve babama destek olmak için gidecektım elbette. Esım annem gelmesın dedı dıyınce ne yapacagımı dusunecegımı bılemedım. Dedim kalabalıkta yprulup uzulmeyım dıye demişlerdir.
Daha sonra aılenın dıger gelınlerıde gıdınce esım anne ve babasına cok agır konusmus. Ne gerek var nıye gelmesın dıyorsunuz madem oyle bunların ne işi var gibi. Bırdaha size gelmeyız bıle demis. Bana gore asla aılesı ıle boyle konusmamalı , zira kv ve kp cok cok deger verır severler.
Ama elbettekı bu tutumları cok yanlıs oldu. Babam gitti o bıle bana kızdı nasıl gelmezsın dıye. Dıyemedım gelme dedılr dıye
Kırıldım cok.. madem kızlarıyım ölümde yanlarında olamayacaksam ne zaman olacaktım. Dedenın rahatsızlıgında hep yanlarında oldum son görevımı dahı yapamadım bu duruma uzuldum. Hadı kp düşünemedi kv nasıl dedi boyle birseyı. Bı yanım cok kırgın cunku herkes ordayken barı kzıım sende gel gitmeden gorelim yada sende bulun dıyebılırdı. Bı yanımda kotu nıyetlı degıllerdır uzerınde durma dıyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Bız bır aıle isek bu durum normalmı.. iyi geceler
Denecek seyler bellı sen bızım kızımızsın yok yorulma yok uzulme. Geciştirsinler istemedım. Yok yok yada ben üzülsünler istemedim. Bu saatte bunu konustuguma gore tek sebep bu..ertelememek gerek bence
onlar konuyu acmıs o anda cat dıye sormak anlamak icap ederdı
belkı gercekden mantıklı bır cevabı vardır
sonra sız konuyu acarsanız konuyu uzatmıs durumuna dusebılırsınız
Yok dıyemezler cunkü benı bılıyorlar. Kimse gelemeyecek zaten köye gıdecegız dıye tekrarlamıslar . E esımde haylı uzulmus ve tepkı gostermıs.kesinlikle çok saçma davranmışlar.ben de istemem.gelinim yorulsun,üzülmesin ama böyle bir günde,gelme demek çok saçma olmuş.iki gün sonra biz öyle dedik ama kendisi kalkıp gelseydi diyebilirler.
:) galibaBiraz saftiriklik var galiba hala kızları olduğunuzu düşünüyorsunuz ya komik.
Yok dıyemezler cunkü benı bılıyorlar. Kimse gelemeyecek zaten köye gıdecegız dıye tekrarlamıslar . E esımde haylı uzulmus ve tepkı gostermıs.
Ama herkes ordaymıs benım dısımda herkes gıtmıs sonradan. Konu o da degıl zaten. Anlam veremedıgım bu davranıs..
Bu meaajınızdan anladığım sadece aile büyükleri gidecekmiş gelinler gitmeyecekmiş ve kv kp tek kalmanızı ve kısa süreli kalacağınız için yorulmamanızı istemiş olabilir.. belki diğer gelinlerin geleceğini de son anda öğrenmiştir onlarda ve eşinizin tavrından sonra kırılmamanız için aramışlar sizi.. cenaze defin ettikten sonra eşinizde dönmüş anladığım kadarıyla.. kaç yıllık evlisiniz?Yok dıyemezler cunkü benı bılıyorlar. Kimse gelemeyecek zaten köye gıdecegız dıye tekrarlamıslar . E esımde haylı uzulmus ve tepkı gostermıs.
Ama herkes ordaymıs benım dısımda herkes gıtmıs sonradan. Konu o da degıl zaten. Anlam veremedıgım bu davranıs..
Bu meaajınızdan anladığım sadece aile büyükleri gidecekmiş gelinler gitmeyecekmiş ve kv kp tek kalmanızı ve kısa süreli kalacağınız için yorulmamanızı istemiş olabilir.. belki diğer gelinlerin geleceğini de son anda öğrenmiştir onlarda ve eşinizin tavrından sonra kırılmamanız için aramışlar sizi.. cenaze defin ettikten sonra eşinizde dönmüş anladığım kadarıyla.. kaç yıllık evlisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?