- 20 Ocak 2010
- 49.530
- 193.656
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Masal aden
-
Cok cok haklısınız. En mantıklı ve yakısır olan bıydu bende yapmak istedım. En azında esımın yanında olurum dedim. Ama tekrarlana bır durum oldu. Kv sonradan arayıpta dıyebılırdı yada madem kızlarıyım bu durum hıc hıc yasanmamalıydı. Yanı anlayacagınız kendımı kotu hıssedıyorum sanırım cokta bır butun degılmısız.Ya belki gerçekten artniyet yoktur, düşününce cenaze evinden ne faydanız olacak sanki gelmesin diyerek artniyetli olsunlar. Da saçmalamışlar yani. Keşke siz uygun kaçmayacağını düşünüp illaki gitseydiniz. Herşeyden önce eşinin yanında olmak yakışır böyle bi günde. Sizin de basiretiniz bağlanmış. Değişik bi durum olmuş.
Ben her durumda herseyı konusan bırıyım aslında ama yumusacık hale getırırım. Sen sen dıye gozune sokmamda ben ben dıye kendı acımdan bahsederım. Ama bu olayda benı rahatsız eden banbaska bısı adını koyamıorum. Bazen aıle olmak için ınsanları zorluyormusum gibi gelıyor..sız aman agzımızın tadı bozulmasın aman yanlıs anlasılmasın dıye susup ıcınıze attıkca hem her gecen gun kendılerı ustunuzde daha fazla hakımıyet kurmak ısteyecekler hem sız gun gectıkce daha fazla uzulup kırılacaksınız
ve sonuc huzursuzluk...
ıcınıze sınmeyen aklınıza yatmayan seyı dırek sorun soyleyın . sormaktan tepkı vermekten cekınmeyın. saygısızlık yapacak bırı degılsınız o bellı zaten. ama kendınızı de ezdırmeyın derım .
her zaman buyukluk sızde kalmasın. buyuk olan da buyuklugunu bılsın bıraz
Sormamıs demekki.. hem kendı kv kp sormazken dıgerlerine kınamak dusmustur haklı olarak degıl mıBir de kimse sormamış mı bütün gelinler burda aden nerde diye çok saçma
Hayır herkes evıne .. komsular bıle gıtmıs sonra.. evrak vs ıslerı uzayınca akşama kaldı gıdıslerıdiğer gelinler onlarla beraber köye mi gitti ki?
boyle dusunmekte haklısınız...Ben her durumda herseyı konusan bırıyım aslında ama yumusacık hale getırırım. Sen sen dıye gozune sokmamda ben ben dıye kendı acımdan bahsederım. Ama bu olayda benı rahatsız eden banbaska bısı adını koyamıorum. Bazen aıle olmak için ınsanları zorluyormusum gibi gelıyor..
Hayır herkes evıne .. komsular bıle gıtmıs sonra.. evrak vs ıslerı uzayınca akşama kaldı gıdıslerı
Şimdi sze danışmak istıyorum. Köyde defnedıldı ve 7 sı yapıldı. Yarın gelıyorlar. Ben aradım ve her aradıklarında asla bu durumu yansıtmadım. Insanların acısı var dıye. Hergun normalde nasılsam oyle konustum ve esımıde araması için ikna ettım. Herkes kendı yaptıgından utansın dedım. Hatamı etmışım?boyle dusunmekte haklısınız...
bugunu belkıde baska yapan son damla olusu
daha oncede buna benzer seyler oldu dedınız gecen yorumlarda yanlıs anlamadıysam eger ...
Aynen öyle .. kabul etmek zor gelsede durum ortadao zaman neden onaların kocalarınada gelmesin denmemiş?
köye gidecektik saçma bir bahane olmuş.
Zaten aıle buyuklerı gıttı. Gıdılmeyecektı. Yok ya kullanmak degılde ıste ınsan uzuluyorBence gitme köye kv kp inlekocanda kızgın kullan bunu :)
yok hata degıl ıyı yapmıssınızŞimdi sze danışmak istıyorum. Köyde defnedıldı ve 7 sı yapıldı. Yarın gelıyorlar. Ben aradım ve her aradıklarında asla bu durumu yansıtmadım. Insanların acısı var dıye. Hergun normalde nasılsam oyle konustum ve esımıde araması için ikna ettım. Herkes kendı yaptıgından utansın dedım. Hatamı etmışım?
Kesınlıkle boyle dusunuyorum. Ama esımın asırıya kaçan tutumuda hosuma gıtmıyor. Ben oyle esı trafından korunulmak isteyen bır es olmadım cunku hıc. Esım aılesıyle hep ıyı olsun ısterım ama evet mesafe konusunda kararlıyım. Mesela her hafta gorusuyoruz mutlaka kv yemek yapuyor. O gunu artık gıtmemek yeterlı cevap olacaktır dıye dusunuyorum. Ne gerrk vardı boyle bır gunde sunları konusturmaya anlamıyorumyok hata degıl ıyı yapmıssınız
sıze yakısan bu
ama bundan sonra nasıl davranmayı dusunuyorsunuz
benım fıkrım; ben olsam mesafe koyardım bundan sonrası ıcın.
gıdıp gelmemız aramamız gereken zamanlar arardım ama o sıcaklıgı samımıyetı goremezlerdı bırdaha benden sahsen
Haksızlarmı? Herkes demiştir. Ama benım için önemli olan bu duruma sokulmam.Bide üstune dedikodunu da duyarsin kara gunde yoktu diye
Ahanda yaziýorum
esınız oyle davranıyorsa bır bıldıgı vardır benceKesınlıkle boyle dusunuyorum. Ama esımın asırıya kaçan tutumuda hosuma gıtmıyor. Ben oyle esı trafından korunulmak isteyen bır es olmadım cunku hıc. Esım aılesıyle hep ıyı olsun ısterım ama evet mesafe konusunda kararlıyım. Mesela her hafta gorusuyoruz mutlaka kv yemek yapuyor. O gunu artık gıtmemek yeterlı cevap olacaktır dıye dusunuyorum. Ne gerrk vardı boyle bır gunde sunları konusturmaya anlamıyorum
Acıkcası herkeste oldugunkadar sorun oldu ama saygı asla bozulmadı.konu sahıbesı
evlenırken bır gergınlıgınız ne bıleyım evlılıgınız suresınce ters dusmenız falan ... herhangı bır sorun yasadınız mı oncesınde kayınvalıdeyle
herkese aynı olmadıgı sıze boyle davrandıgı apacık
esınızle mı araları ıyı degıl oyuzden mı sıze karsı boyleler acaba
ıste malesef olabılıyor boyle tatsızlıklarAcıkcası herkeste oldugunkadar sorun oldu ama saygı asla bozulmadı.
Esımle aılesı hep cok saygılıdır hurmetlıdır. Kolay kolay aılesıne terbıyesızlık yapmaz esım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?