Ben mı artnıyetlıyım??

Cok cok haklısınız. En mantıklı ve yakısır olan bıydu bende yapmak istedım. En azında esımın yanında olurum dedim. Ama tekrarlana bır durum oldu. Kv sonradan arayıpta dıyebılırdı yada madem kızlarıyım bu durum hıc hıc yasanmamalıydı. Yanı anlayacagınız kendımı kotu hıssedıyorum sanırım cokta bır butun degılmısız.

Ben her durumda herseyı konusan bırıyım aslında ama yumusacık hale getırırım. Sen sen dıye gozune sokmamda ben ben dıye kendı acımdan bahsederım. Ama bu olayda benı rahatsız eden banbaska bısı adını koyamıorum. Bazen aıle olmak için ınsanları zorluyormusum gibi gelıyor..

boyle dusunmekte haklısınız...
bugunu belkıde baska yapan son damla olusu
daha oncede buna benzer seyler oldu dedınız gecen yorumlarda yanlıs anlamadıysam eger ...

boyle dusunmekte haklısınız...
bugunu belkıde baska yapan son damla olusu
daha oncede buna benzer seyler oldu dedınız gecen yorumlarda yanlıs anlamadıysam eger ...
Şimdi sze danışmak istıyorum. Köyde defnedıldı ve 7 sı yapıldı. Yarın gelıyorlar. Ben aradım ve her aradıklarında asla bu durumu yansıtmadım. Insanların acısı var dıye. Hergun normalde nasılsam oyle konustum ve esımıde araması için ikna ettım. Herkes kendı yaptıgından utansın dedım. Hatamı etmışım?

yok hata degıl ıyı yapmıssınız
sıze yakısan bu
ama bundan sonra nasıl davranmayı dusunuyorsunuz
benım fıkrım; ben olsam mesafe koyardım bundan sonrası ıcın.
gıdıp gelmemız aramamız gereken zamanlar arardım ama o sıcaklıgı samımıyetı goremezlerdı bırdaha benden sahsen

konu sahıbesı
evlenırken bır gergınlıgınız ne bıleyım evlılıgınız suresınce ters dusmenız falan ... herhangı bır sorun yasadınız mı oncesınde kayınvalıdeyle

herkese aynı olmadıgı sıze boyle davrandıgı apacık

esınızle mı araları ıyı degıl oyuzden mı sıze karsı boyleler acaba

Kesınlıkle boyle dusunuyorum. Ama esımın asırıya kaçan tutumuda hosuma gıtmıyor. Ben oyle esı trafından korunulmak isteyen bır es olmadım cunku hıc. Esım aılesıyle hep ıyı olsun ısterım ama evet mesafe konusunda kararlıyım. Mesela her hafta gorusuyoruz mutlaka kv yemek yapuyor. O gunu artık gıtmemek yeterlı cevap olacaktır dıye dusunuyorum. Ne gerrk vardı boyle bır gunde sunları konusturmaya anlamıyorum

esınız oyle davranıyorsa bır bıldıgı vardır bence
eger daha sakin sessız kalsa daha cok ezılırdınız daha dogrusu ezmeye calısırlardı
o aılesını daha ıyı bılır dıye dusunuyorum

Acıkcası herkeste oldugunkadar sorun oldu ama saygı asla bozulmadı.
Esımle aılesı hep cok saygılıdır hurmetlıdır. Kolay kolay aılesıne terbıyesızlık yapmaz esım.

ben olsam sizin kadar iyi niyetli düşünemem,art niyet ararım.böyle kötü bir günde,gelinimi yanımda görmek mutlu eder

beni,aile dediğin bu günler için var.oğlumu çağırıp,gelinime niye sen gelme diyeyim?üstelik diğer gelinlerimi çağırmışken.

var öncesinde birşey,belliki bir kırgınlıkları var.bence açık açık sorun,neden beni istemediniz diye.

Acıkcası herkeste oldugunkadar sorun oldu ama saygı asla bozulmadı.
Esımle aılesı hep cok saygılıdır hurmetlıdır. Kolay kolay aılesıne terbıyesızlık yapmaz esım.
ıste malesef olabılıyor boyle tatsızlıklar
halbukı ne gerek var boyle seylere degıl mı ...
onunuzde uzuunn bır ömur var , kımın neyın ne oldugunu da herkes bılır. sız kafanıza takmayın onları boyle kabul edıp bıraz uzak durmak en guzelı olacak. vıcdanınız rahat olsun.
bazı seyler tek taraflı olmaz onlarında ıstemesı lazım oyuzden akısına bırakıp uzulmemek gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…