Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En gc 10 da mı giderdi bu da tuhaf.asinda duruma gore anlayışlı olunur ertesi gün tatil değilse yeri gelir 10 da da kalkılır.ama 11 12 ye kadar kalması da çok garip değil misafirin.sizinkiler abartmis tabi 12 yi geçirip bir de daha erken demek garip.hadi çok oturduk sizi de meşgul ettik deseler neyse de.a ma sizin dediğiniz gerçekten çok ayıp olmuş ne olursa olsun misafire öyle denmez.ben onların yerinde olsam bir daha asla gelmem.gelirlerse yüzsüz oldukları anlamına gelir.ben evimde misafir olan bir insan bana bunu dese ne demek oturun tabi derdim yine de. Misafire ters konuşmak doğru değil ne olursa olsunBen alışık değilim bu kadar geç saate kadar oturulmasından ve yengesi erken dedi eşi kalkalım deyince. Amcası demese kaçta kalkacaklar bilmiyorum . Ben böyle büyümediğim için alışkın değilim bizde misafir en geç 10da giderdi....
Farketmez biraz aklı olan kurulan cümlenin ne amaçla söylendiğini anlar. Yani şimdi size karşı durduk yere cephe alacaklar bir de o kadar saat hizmet muhabbetten sonra. Malesef o akşamın galibi siz olamamissiniz kendi evinizde kendi kalenize gol atmissiniz bir de suursuz yenge vakasi var tabi. Ona sinir olup hadi gidin evinize demeye getirmissiniz.Haklı olabilirsiniz ama gerçek düşüncemi söyledim ne bileyim, ama belirttim başta herkesin yaşam tarzı farklıdır diye alınmasınlar diye.