Ben mi beceremedim bu evliliği...

Daha önceki evliliklerini elbette sorguladım.ikisini de ortada çok önemli bişey yokken terketmiş,annesi söylüyor ,kendisi önemsiz bulmuyor.
İkinci eşiyle telde konuşmuştuk kendisinin boşadigini söylemişti o da..
Evlendikten sonra mı sorguladınız? Öncesinde sorgulamalıydınız. Bunu bile bile evlediyseniz de gerçekten değişik.

Tabii ki bu adamı düzelteceğim diye kalan ömrünüzü çürütmeyin. Dünyada 2. bir şans kimseye verilmiyor. 60 olduğunuzda ama ben hiç yaşamadım ki diye hayıflanmak çook ağır olur.

Aslında tam tersi..iki kişiyi sebepsiz terk eden aynısını sana niye yapmasın benden söylemesi dedi..ben şimdi bosanmasam o terk edecek çok belli..
Öküze bak ya büyük marifet.

Eminim sen terk etmişsindir. Zira seni kimse kaçırmak istemez.

Aslında tam tersi..iki kişiyi sebepsiz terk eden aynısını sana niye yapmasın benden söylemesi dedi..ben şimdi bosanmasam o terk edecek çok belli..
Size güven de vermiyor. Peki neye tutunuyorsunuz da hala yanındasınız? Çocuğum için demeyin lütfen. Herkes çocuğuna annesiyle babasıyla sıcak bir yuva vermek ister tabi. Bunu verebiliyor musunuz peki? Veremiyorsanız, çocuğunuza şunu öğretebilirsiniz; hayatta hiçbir şeye mecbur değiliz, düzenler yıkılır, yenileri kurulur, o gücümüz var. Aile olmak için kan bağı şart değil ama sevgi şart. O sevgi hissiyatı yoksa, aynı çatı altında yaşamanın da bir anlamı yok. Yani eşiniz düzelme yoluna gidiyorsa, çabalıyorsa, tamam bir şans verin de... Adamda buna dair en ufak bir işaret yok gibi. O zaman çocuğunuz için bu evliliği devam ettirmeyin, tam tersi çocuğunuz ve kendiniz için boşanın.

Ona önyargı denmez. Tespit denir.

Ben 1 kere boşanan adamda da sorun arıyorum.
Zira kadinlarimiz boşanmamak için çoğunlukla insanüstü bir mucadele veriyor. Ve buna rağmen bir kadın bir adamı boşadıysasorun yuzde 98 oranında erkektedir.

Aksini iddia eden erkektir.
Türkiye için doğru bu. Türk erkeği olarak doğmak kadar büyük bir şans yok. Her türünün bir alıcısı var ve ne kadar moktaan olursalar olsunlar, kadın kolay kolay vazgeçmiyor; şekil 1A daki gibi yüzümüze çarpan gerçeklere rağmen, hatayı hep kendinde arıyor.

O kadar mesaj arasında buna takıldım, çünkü eşim yay burcu. =))) Noluyormuş ki yay olunca?

@Altisapka ya kocanız kadın öğütücü gibi bir insan bence. Şu anlattığınız adam evlilik insanı değil zaten, o yüzden 2 kere boşanmış belli. Size bütün evlilikler böyle, sabret diyen insan kesinlikle mutsuz bir evlilik yaşıyordur, evliliğin ne olduğunu da bilmiyordur. Eşiniz saygısız, hoşgörüsüz, bencil, ince düşünceden yoksun... Bunlara rağmen kendinizi sorgulamanız çok enteresan gerçekten. Eşinizin annesi de oğlunu aklıyor sanırım, başka ne yapacaktı? Oğlum geçimsizin teki, hiçbir kadın katlanamadı, ne olur bari sen katlan diyecek hali yok herhalde. İlişkinizi iyileştirmeye yönelik ne yapıyorsunuz birlikte?

Bazı yazdıklarını babama çok benzettim o yüzden dedim :KK48: özellikle bencilliği, her daim onun mağdur olması ve küsmesi..

Kesın biri aldatmıs bırı de bisey calmıstır
Fix yalanları bu
Vallahi ilk karısının aldatma yalanını duymuştum da.

2.hırsızlık yapti diyeni duymadım.

Çünkü hayatımda 2 kere boşanmış adam görmedim. Hatta bu 3.ye yürüyor

2 kere boşanmış kadın gördüm. Ama vallahi çok fedakar olması dışında kabahati yoktu.esi yorulmasin diye bütün alisveris poşetlerini taşıyordu. Kocaninin çayını karıştırıp önüne getiriyordu. Sonunda fazla fedakarlik fazla vefasizlik getirdi. Aldatildı. Terk edildi.

Bu adamdan hicbise olmaz ize keşke cocuk olmasaydı ben olsam 40 yaşımdan sonra bu adamı çekmek istemezdim iyi düşünün bnce maddi olarak kendinizi garantiye alın ve ayrılın derim

Çocuğum ileride bana kızar mı demişsiniz. Evet kesinlikle kızar.
Bu kadar güçsüz olduğunuz için, kendinize saygı duymadığınız için, onu da böyle saygısız ve çirkin bir insanla aynı evde yaşamaya mahkum ettiğiniz için kızar. Çocuğunuza özgüvenli, kendini seven, güçlü bir anne profili çizemediğiniz için ve çocuğunuz da hayatında sizi örnek alacağından kendisi de özgüvenli ve kendine değer veren bir insan olarak büyüyemeyeceği için size kızar. Boşanmayıp onu sevgisiz bir ortama mecbur bıraktığınız için sizi suçlar.
Bence kendi huzurunuz ve akıl sağlığınız ile çocuğunuzun mutluluğu için boşanın.

Valla şimdi merak ettim eski eşler neden boşanmış?

Size güven de vermiyor. Peki neye tutunuyorsunuz da hala yanındasınız? Çocuğum için demeyin lütfen. Herkes çocuğuna annesiyle babasıyla sıcak bir yuva vermek ister tabi. Bunu verebiliyor musunuz peki? Veremiyorsanız, çocuğunuza şunu öğretebilirsiniz; hayatta hiçbir şeye mecbur değiliz, düzenler yıkılır, yenileri kurulur, o gücümüz var. Aile olmak için kan bağı şart değil ama sevgi şart. O sevgi hissiyatı yoksa, aynı çatı altında yaşamanın da bir anlamı yok. Yani eşiniz düzelme yoluna gidiyorsa, çabalıyorsa, tamam bir şans verin de... Adamda buna dair en ufak bir işaret yok gibi. O zaman çocuğunuz için bu evliliği devam ettirmeyin, tam tersi çocuğunuz ve kendiniz için boşanın.
Sans isteyip durdu döndüm ama şu an yanımda değilim evden çıktım

Selamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.

Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.

Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..

Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu :KK43:
Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....
Bu adam seni de boşar 4. 5. 6. Allah be verdiyse yürür gider. Sen ne demeye 3. Karısı olmayı kabul ettin. Senin gibi hiç evlenmemişlere kıran mı girdi

Neden 2 evlilik yapan biri ile bekar biri olarak evlendiniz? Sorguladiniz mi neden ayrilmis 2 karisindan ? Anlattiklarinizdan dolayi ben tahmn ettim mesela neden ayrildigini zor yani boyle bir adam.
Hayir yadirgamiyorum cunku benim de 2.evliligim esimin ilk evliligi ama.. Evlilik var evlilik var
Bir suru sey yasamissiniz
Evden 1 kere gitti mi insan hicbisey iyi olmuyor aksine daha da kotu oluyor
Böyle bir durumda muhakkak bir şekilde ilk eşlere ulaşıp her 2 kadınla ayrı ayrı konuşup neden ayrılık olduğunun sorulması lazım.. enine boyuna tartılması lazım.muhtemelen aynı sebeplerden sonlanmıştır ..!!

Böyle bir durumda muhakkak bir şekilde ilk eşlere ulaşıp her 2 kadınla ayrı ayrı konuşup neden ayrılık olduğunun sorulması lazım.. enine boyuna tartılması lazım.muhtemelen aynı sebeplerden sonlanmıştır ..!!
Kesinlikle.
Ben aldatıldığım için boşandım, ama konu sahibinin eşinin neden 2 eşten boşandığı anlattıklarına göre bence gayet açık ve net ortada

yani 2 kere boşanmış bi erkek var. kadın da olsa erkek de olsan 2 kere boşanmış olması başlı başına bir problem? ne oldu da boşandı vs diye düşünmediniz mi hiç? onlara çektirmiş, sıra size gelmiş.
değişmez insan. ayrıca değişmiş olsa dahi ben pişmanlık belirtisi göremedim. biri sizi çok fena kırsa sonunda değişmiş olmasının pek önemi kalmıyor ki. kırıldınız sonuçta.

Selamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.

Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.

Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..

Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu :KK43:
Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....
2 kişinin deneyipte beğenmediğini neden sizde denemek istediniz ki?

Ilk iki satırı okuyup abooo dedim. Böyle birisi ile ömür geçmek. Yada daha doğrusu: Böyle terbiyesiz hödük bir adam icin tek olan hayatımı harcamam. Düşünsene yarın ölsen bu adam sence 4. Evliligi yapmak icin ne kadar bekler? Keske bunu baba yapmasaydınız.

Back
X