Selamlar,3 yıllık evliliyim,16 aylık oğlumuz var.Esim 3. ben ilk evliliğimi yaptım.Esim çok cabuk alevlenir, ağır konuşur,kırar geçer ama ben ne yaptım diye dönüp bakmaz ben içeride üzülüp sorunları sorgularken o mısırını patlatır çayını içer filmini/maçını izler daha çok kirilirim ve gunlerce sürat eder trip atar.Bir ara evden ayrıldım,öncesinde davranışları daha kötüydü yatak da ayiriyordu en ufacık şeyde.kizdiysa yemeğimi de yemez-ki bunu normal zamanlarda da yapar çok kirilirim.
Evden ayrılma sebeplerim bu anlattiklarima ek olarak hamilelikte aldatılmış olma şüphelerim, hakaretleri,aşağılamalar,iğneleyici konuşmaları..ve en ufak şeyde defol demeleri,bana cinsel bir ilgi duymamasiydi...ha bir de masada çok nadir beraber yemek yeriz,hep ben sonra yiyeceğim der kenara çekilir içten içe kirilirim.
Neyse bunlara dayanamayıp oğlum 4 aylıkken evi ayırdım 8 ay sonra düzeleceğine ve pişman olduğuna dair söylemleri,ısrarları üzerine döndüm.Aldatmayi reddediyo kendi aklımdan şüphe ettiriyor! Neyse..
Döndükten sonra birçok konuda değişim oldu inkar edemem ama sivri dili saygısız konuşmalar begenmemeler yine devam ediyor.Bosanmak istediğimi kime soylesem fedakar olmsm gerektiğini söylüyorlar.Herkesin evliliğinin bu şekilde sorunlarla ilerlediği anlatılıyor.Ben mi tahammülsüzlük ediyorum sizce de ? Aile içinde buyumemis olması bu davranışlarında etken mıdır sabretsen belki ilerde düzelecek deniyor ama ben 40 yaşıma gormis biriyim çekmek istemiyorum bencil miyim yani ? Beklesem ugrassam cidden değişir miydi biseyler hanımlar ben mi beceremiyorum evli kalmayı ? Çocuğum ileride beni suçlar mi evet evet en korktuğum şey bu

Yorum ve tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler ....