Ben mi büyütüyorum normal mi?

Oha falan çok çirkin
Ne amaçla demiş olursa olsun

diyetisyenler hep palavracı tipler gidilmez sonra böyle densizleri de çıkıyor..

kilo işi doktor işidir diyetisyenlik diye bir meslek olamaz ne sağlık bilirler ne metabolizma kibrit kutusu kadar peynirden başka bi bildikleri yok o yüzden bu bölümün üniversitelerden kaldırılması gerekiyor. doktorlar varken diyetisyen kimmiş yahu?

Asla amacından vagzecme.. AMa bu kadar kararlıysan bu sefer keske normal bi diyetısyene gitseydin o kadar para vermene gerek yoktu.. paranın verdiği boş egolar ..
çok takılma ama sen yıne de kararlı ol ve o kadar pahalı bı yere gitme..

Bende diyetisyenim bu tavır doğru değil malesef çoğu meslektaşım gaz verdiğini sanıyor ama öyle olmuyor malesef . Bence daha uygun fiyatlı hatta ünlü olmayan bir diyetisyene gidin mühim olan populerlikten uzakta doğru ve sağlıklı beslenmeyi size asilayacak ve kilo verirken sağlığıniza destek birine gitmek

Bence motive etmeye falan çalışmamış kişiliği budur. Ayrıca böyle motive mi edilir ne bu kankan mi paranızi alabiliyorsaniz alin ve başka bir dyt. bakın bence

Kendi kliniği değilse şikayet et hastane yönetimine bence trrbiyesiz.....işini hakkıyla yapanların adını kirletiyor

Duygusallikla bi alakasi yok sizin kilo veremediginiz hafta duyacaginiz cumleleri az cok tahmin ediyorsunuz bu yaklasmda olan birinden ben olsam paramla rezil oladgm biryere gitmem diyetisyenmi kalmadi koca sehirde

Mahalle agiziyla konuşmuş diyetisyeniniz çok varsatmış bence gitmeyin.

İnsanlar çeşit çeşittir kimi bu yöntemle hırslanırken kimisi de amaaan zaten herkes beni kilolu buluyor ben zayıflamayı beceremem deyip iyice salar. O yüzden böyle şeylere girişmeden herkes mesleğinin gereğini yapmalı.

Bu diyetisyenin sayfasına ve onu öneren sayfalara aynen buraya yazdıklarınızi yazin ve deşifre edin bence sonra da bütçenize uygun bi yere gidin mesele Diyetisyende degil sizde çünkü. Çok para verince cok zayıflamazsınız

Kamçılama yöntemi etkili bir metottur. Ancak bazı insanlarda bu ters tepebilir. Diyetisyeniniz sizi iyice tanıyıp gözlemledikten sonra böyle bir tepki verse belki makul bir tarafı olurdu ama kapıdan girerken böyle bir şeyi söylemesi abes olmuş. Anladığım kadarı ile gözde tercih edilen birisi ve hasta sıkıntısı yaşamıyor. Bu nedenle bu kadar rahat davranmış. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir kafası gaza gelip hırslansanız onunda başarısı olacak ama sizde bu ters tepiyorsa diyetisyenin gözünde zor hasta katagorisinde oluyorsun uğraşmak istememiştir.

Arada samimiyet yok, tedaviye baslanmadi bile. Kadin herhangi bir yöntem denemedi, resmen hakaret etti. Bu diyetisyen zerre iyi degildir. Diyetin, yemek tarzin, hayatin %90i psikolojidir. Hicbir tedavide, psikolojiyi önce yikmak bir yöntem degildir.

Artik body positivity denilen birsey var ancak Türkiyede, imajin hersey oldugu yerde asla yanki bulmaz. Kimse kilolulara yapilan psikolojik siddet'in farkinda degil. Farkinda olunca bile "eh iyiligini icin yapiliyor" deniliyor.

@komsukiziiiiii Sonuna kadar haklisin, asla pes etme. O kadina bir kurus daha harcama. Sadece yemek tarzi önemli degil, sporda önemli. Grup derslere katil. Baska, seni motive edecek iyi bir diyetisyen bul. Baktin olmuyor, gerekirse amelyat ol. Ancak bu kadinin yaptigina üzülme canim, insanliktan nasibini almamis o.

Şimdi kuaför linci yemek istemem (hepsi aynı değil sonuçta) ama kadın önceki hayatında kuaför olabilir mi?
Birçok kuaförün yaptığı taktiği yapmış bence.
"Canıım saçlarını kim kesti? Çok bozulmuş, sen düzenli gel ben uçtan uçtan toparlarım"
Çünkü o kuaföre gitmeyen herkes kınalı yapıncak filmindeki hülya koçyiğit gibi gezmektedir.

Sizi şimdi gömmüş ki 5 kilo verdiğinizde çılgınca övsün, siz 10 kilo vermiş kadar mutlu olun, gidip herkese reklamını yapın.
Yukarıdaki cümleyi kuran hiçbir kuaförden mutlu ayrıldığımı hatırlamıyorum. O nedenle o diyetisyene de devam etmezdim ben olsam.

Ek olarak, iyi bir semtte yüksek ücretle çalışması çok iyi, çok farklı bir diyetisyen olduğu anlamına gelmez.
O noktaya adım adım gelmiş de olabilir, sırf parası olduğu için lüks bir semt seçip müşteri kitlesini belli bir kesimden oluşturmak istemiş de olabilir.

Siz kilo vermek istedikten sonra verirsiniz. Önemli olan kimyanızın tuttuğu ve güvenilir birini bulmak.
Diyetisyen bir arkadaşım "benim yaptığım program neyse, başka bir semtte daha düşük ücret alan kişi de benzer program hazırlıyor. Diyetisyen çok önemli değil, programa uyduktan sonra herkes kilo verebilir" demişti.

Kamçılama yöntemi ilk etapta hiç tanımadığınız birine uygulanmaz, sizin yerinizde olsam diyetisyenin tüm sosyal medya hesaplarında gösterdiği tutumu paylaşır, herkesin bilinçlenmesini sağlardım. Hadsiz, oha diye büyük baş hayvana derler, durdukça daha bi sinir bastı beni..

Bende sanırım gidip daha fazla para kazandırmayacağım hepinize teşekkür ederim. Aldığım diyete zaten devam ediyorum. Bir hafta sonra aynen kontrole gider gibi başka yere gideceğim. Bulabildiğim yorum sitelerinde de fikrimi aynen belirteceğim bu diyetisyen hakkında.

Bu sekilde konusan diyetisyenmi olur?olsada boyle patavatsiz birine gidilirmi?baska diyetisyenmi kalmadi?insan boyle motive edilmez sende hirs uyandirmak icin falan soyledigini sanmam tamamiyle cahilligin den.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…