- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
kahveye gitmek takılmak ona iyi geliyormuş zaten 4 arkadaşla takılıyor biri eksik olunca gitmiyorlar , sonuçta o da yoruldu benimle bu tedavilerde maddi manevi , ama ben daha fazla yıprandım diye düşünüyorum ilaçların da etkisiyle .o da demek ki bu çocuk serüveninde çok yıprandı bu şekilde kafasını boşaltıyor. acaba sen evdeyken farkında olmadan mutsuz görünüyo olabilir misin? o yüzden kahveye gidiyodur belki. mesela kavga etmeden şöyle de hayatım hadi bugün dışlrada yiyelim veya bi çay içelim değişiklik olur. 1-2 böyle çıkın, başka gün de film izleyelim de o filmi sen seç zorla program yap. sonra yavaş yavaş beynine işle her gün gitmen beni çok üzüyo. evlilik bu demek değil ben seninle zaman geçirmek istiyorum bekar gibi olmak istemiyorum. uzun süredir evli olsak da sevgimiz bitmedi senle ilgilenmek istiyorum fln de. çocuk için de stres yapma inşallah olur ama bazen de allah hayırlısını mı veriyor ne diyelim. uzun yıllar uğraşıp kendi kendine hamile kalan da var bazen stres de etkiliyor biliyor musun tıp buna hiçbi şekilde müdahale edemiyor.
bir de tamamen çocuk olmama ihtimali varsa evlat edinmeyi düşünür müsünüz face de bir grup gördüm başvuruyorlar sıra veriliyor ve bebekleri geliyor, çocuklar mutlu aileler mutlu.
Dediklerinizi yapıyoruz ama galiba ben daha fazla ilgi istiyorum sonuçta durumundan dolayı çok duygusalım ve onun memleketinde kimsem olmadan yaşıyorum ister istemez onun ilgisine muhtaç oluyorum , şuan tatildeyiz arkadaşlar memleketinde yani bir başımayım, onunda ailedi arkadaşları yani başında sikildi mi gider , bak simdi mesela aradı bacısı kalktı gitti atar stresini ya ben ? Yine tek başıma evdeyim