- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
- Konu Sahibi yalnizkus_
Hayatta emanet vermeyeceğim şeylerden bir tanesi kitaplarımdır herhalde çünkü isteyen kişinin okuyacağına da güvenmem düzgün bakacağına da geri geleceğine de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden ben de kitaplar konusunda böyleydim verdiğim kitaplar geri gelmeyince isteyenlere veremem filan demeye başladım vermedim de en son 3 büyük kolim kaldı bağışladım okuduğum kitapların çoğunu daha da göndereceğim yerler var bir kütüphane kurulur benim kitaplardan yani okumadığım kitap varsa hala da vermem okuyup veririm derim sonrasın da geri vermese de olur artık kitap sevdamı okuma dışında bırakmış bulunuyorum :) hiç gerek yok bu tarz sıkıntılaraMerhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
Ben okuduğum kitapları sürekli sevdiğim arkadaşlarımla paylaştığım için kitap kıvırmaktan vs. nefret ederim arkadaşımın kitabını kıvırmayı bırakın ayraç bile kullanmadan kaldığım sayfa sayısını telefonuma not ederek okudum. Ve şimdi kitaplarımın neredeyse tamamı arkadaşımda ve diğer kitapların da bu şekli alacağı aşikar ve her şeyden önce konu kitaptan çok arkadaşımın rahatlığı, kendisine hayır diyemeyeceğimden emin olması, emanetlere karşı özensizliği, değersizliği... Arkadaşımla kibar bir dille konuşmalı mıyım yoksa çok mu abartıyorum dersiniz?
Kitaplarınızın hepsini mi istemiş, daha görür görmez? Ne süpersonik hızda olanlar var arkadaş.Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
Ben okuduğum kitapları sürekli sevdiğim arkadaşlarımla paylaştığım için kitap kıvırmaktan vs. nefret ederim arkadaşımın kitabını kıvırmayı bırakın ayraç bile kullanmadan kaldığım sayfa sayısını telefonuma not ederek okudum. Ve şimdi kitaplarımın neredeyse tamamı arkadaşımda ve diğer kitapların da bu şekli alacağı aşikar ve her şeyden önce konu kitaptan çok arkadaşımın rahatlığı, kendisine hayır diyemeyeceğimden emin olması, emanetlere karşı özensizliği, değersizliği... Arkadaşımla kibar bir dille konuşmalı mıyım yoksa çok mu abartıyorum dersiniz?
Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
Kitaplarım çok kıymetlidir benim, herkese vermem. Verdiğimdeyse güzel kullanılacağını bilirim ve sürekli kitabı bitirip bitirmediğini, bitirdiyse geri getirmesini söylerim. Ayrıca sizin gibi tüm kitaplarımı da vermem. Önce bir tane verir ve duruma bakarım. Kitabım zarar görmediyse tekrar bir tane daha veririm. Siz neden tüm kitapları verdiniz, kaç kitabınız var?Merhaba arkadaşlar geçen arkadaşın evindeyken kitaplar hakkında konuşurken ara sıra kitap değiş dokuşu yapmaya karar verdik ben de o sırada kütüphanesinden bir kitabı çok beğendim utana sıkıla zar zor ödünç almak istediğimi söyleyebildim sonrasında en yakın zamanda kendisinin de benim kitaplarımdan beğenip alması için evime davet ettim. Ertesi gün beni aradı ve kitaplarımın hepsini istediğini okuyup vereceğini ama zamanı olmadığı için bana gelemeyeceğini iş yerime getirmemi yol üstü alacağını söyledi. Kitaplarım arasında okumadığım çok kitap var ve kitapsız da kalmamak için bir kısmını verebileceğimi söyleyince çabuk okuyup ulaştırırım sana vs. söyledi. Ben de aralarında bir tanesini kendime bırakıp onun kitabıyla birlikte kitapları kendisine ulaştırdım. 10 gün sonra elimdeki kitap bitince kendisini aradım bir iki tane bana ulaştırmasını söyledim bir tane gönderdi sayfa araları hep kıvrılmış ayraç kullanılmamış, kağıtlar yıpranmış.
sizi kitapçı ya da kütüphane sanmış herhalde böylesine az ye de kendine kitap al derim ben 2 3 tane anlarım da 18 nedir yahuuYakın zamnda tanıdıgım biri de benden bu şekilde kitap istemişti.18 Kitap. Listelemiş okuyorum okuyorum listenin sonu gelmiyor. Başta şaka zannettim. Şaka olmalı diye inanmak istiyordum. Ama ciddi ciddi alabilir miyim dedi. Böyle insanlara kesin cevaplar vereceksiniz. Maalesef veremem ben tekrar okuyorum hepsini dedim. Bir daha da isteyeceğini zannetmem.
Bende şaşırdım inanın birde 1 dönem boyunca onda duracakmış öyle istiyor arkadaşsizi kitapçı ya da kütüphane sanmış herhalde böylesine az ye de kendine kitap al derim ben 2 3 tane anlarım da 18 nedir yahuu