Ben mi çok abartıyorum acaba benim yerimde olsanız napardınız ?

2bin lira öğretmen maaşı olmaz neden o kadar az?
özeldeyim çünkü

ben seninle evleneyim seni bi elimden kaçırmayayımda sonra giderim askere dedi çünkü ben evlenmek isteyen biri değildim

askerlik vardı ama normalde 10 yıllık çekeceğine 7 yıllık çekmiş benden habersiz bu yüzden de böyle niyeymiş çabuk bitsin bir de araba birde yazlık alıp sonra para harcayacakmış
Hii yani araba ve yazlik alana kadar yine çekeceksin bu sıkıntıları yani. Böyle gitmemeli en guzel yıllarınız.

1800 şu an kredimiz 2000 benim maaşım ama onun maaşı daha az ve 6 ay maaşı yok askerde olduğu için
eşiniz çok uyanık,askere gidip gelseydi öyle evlenseydiniz hiç bu sıkıntılar olmayacaktı ama tabi sizin için sıkıntı onluk bir şey yok onun keyfi yerinde. o askerdeyken karısı çalışıp krediyi ödeyecek ailesiyle yaşayacak,bir de ailemle iyi geçin diye tembihleyecek. acaba ailesine, o benim karım sakın onu üzmeyin üzerine gitmeyin gibi onlara da tembihledimi bir şeyler.eşiniz başından beri baskın karakteriyle sizi kandırmayı başarmış.önünüzde seçenek bırakmamış kredi borcunu size yükleyerek ,şu durumda yapacak bir şey yok 200 lirayla geçinemeyeceğinize göre ailenizde burada olmadığına göre kayınvalidenizle yaşamaktan başka çare yok gibi .fazla yüz göz olmadan kendinizi ezdirmeden yaşayacaksınız.

Oh ne ala memleket. Adam kredi çekiyor, eşin üzerine yıkıp askere gidiyor. Üstelik eşini aylık 200 lira ve kayinvalide ile yaşamaya mecbur bırakıyor. En başından kabul etmemeliydiniz. Askerden geldikten sonra ev vs. alma işlerine girişse idiniz. Siz de hatalısınız. Bu kadar plansızlık olamaz.

Eşinizin de sizi bu kadar mağdur etmeye hakkı yok. Bir yakınından borç alsın, varsa arabası falan satsın bir çözüm bulsun. Maaşınızın geçiminize yetecek kısmını muhakkak ayırın. Başka diyebileceğim bir şey yok.

askerlik vardı ama normalde 10 yıllık çekeceğine 7 yıllık çekmiş benden habersiz bu yüzden de böyle niyeymiş çabuk bitsin bir de araba birde yazlık alıp sonra para harcayacakmış

Sen de buna inandın mı yani? Can çıkar huy çıkmaz derler. esir hayatı yaşıyorsun resmen, gördüğüm kadarıyla da memnunsun aslında. Derdiniz ev kredisini ben ödüyorum bilmem ne olmaktan ziyade eşinin aşırı cimriliğine ve dediğim dedikliğine bir çözüm olmalı bence. Koskoca kadın olmuşsun, ama ne senin ne de eşinin yalnız kalabileceğine dair inancı yok (eşinize itiraz etmediğine göre). Önemli olan mal mülk değil, mutlu olabilmek, rahat olabilmek. Kazandığın parayı ağız tadıyla harcayamadıktan sonra ne anladım ben bu işten.

ben seninle evleneyim seni bi elimden kaçırmayayımda sonra giderim askere dedi çünkü ben evlenmek isteyen biri değildim

Offf bu zihniyette biriyle nasıl evlendin? Niye evlendin ki?

Mantığa bak, seni kaçırmıyım evlenelim de gerisi ne olursa olsun...

Eee sen çekiyorsun işte, yine olan sana olmuş adamın çok umurunda sanki...

dediklerin çok mantıklı salak gibi hissetiyorum

1800 şu an kredimiz 2000 benim maaşım ama onun maaşı daha az ve 6 ay maaşı yok askerde olduğu için
Yanlışınız var herhalde. Yaz tatilinde 3.000 tl alıyorum. Okullar açıkken ek dersle birlikte 4.780 tl. Maaşınızı yanlış yazdınız ya da yanlış biliyor olmalısınız.

Offf bu zihniyette biriyle nasıl evlendin? Niye evlendin ki?

Mantığa bak, seni kaçırmıyım evlenelim de gerisi ne olursa olsun...

Eee sen çekiyorsun işte, yine olan sana olmuş adamın çok umurunda sanki...
rahat o benden ve yılda iki kez ailemin yanıda gitme gibi bir limit koydu

Yanlışınız bar herhalde. Yaz tatilinde 3.000 tl alıyorum. Okullar açıkken ek dersle birlikte 4.780 tl. Maaşınızı yanlış yazdınız ya da yanlış biliyor olmalısınız.
ben özel kolejde görev yapıyorum özeller ve küçük bir şehir burası o yüzden sanırım

Yeni evliyken borç /kredi ödemek koyuyor valla, ben de ödedim de 1 sene nasıl geçti ben bilirim. Sonra 1 sene ara verip kendimize geldik.

Borç öyle böyle ödenecek ama kaynanada kalma işine çözüm bul. Ne münasebet 6 ay kalınır mı kaynana evinde sığıntı gibi. Kendi evin ne güne duruyor?

ben hayatta pşan yaparak ilerleyen biri değilim mantıklı geldiyse o an tamam derim ama eşim ev almadan hatta daha konuşurken bile bunları planlamış hatta bir sene sonraki hayatımız bile planlıdır yani ben bunu yapamam yapı meselesi ben anı yaşarım o koca ömrü planlar

evet bunu yapmayı en azından konuşmayı deniyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…