Evlenmeden önce neden gitmedi askere? Yada askerliği neden beklemediniz evlenmek için?
Şimdi kaynanamla kalcam görümcemle yaşıycam diye hayıflanmazdın en azından...
Birde Senin evin var kurulu düzenin var neden kv ile kalacaksın ki?
Ayrıca sende çalışıp kazanıyorsun elbet alışveriş yapacaksın para harcayacaksın, o özgürlüğünü de mi elinden aldı eşin?
Senin paran krediye gitti diyelim ee 3-5 kuruş eşin takviye etsin hem alışverişe çıkar kafanı dağıtmış olursun, kendinden ödün verme bu konuda...
Ee eşin askere gidince nasıl baş edeceksin peki bu durumlarla? Daha zor olacak senin için...
özeldeyim çünkü2bin lira öğretmen maaşı olmaz neden o kadar az?
harcıyıyıcam ama boşa gitmez kandimi yormam inşallahDualarım seninle sevgili meslektaşım :)
Ama sadece benim duam yetmez,sen de kendin için biraz çaba harcamalısın :)
ben seninle evleneyim seni bi elimden kaçırmayayımda sonra giderim askere dedi çünkü ben evlenmek isteyen biri değildimEvlenmeden önce neden gitmedi askere? Yada askerliği neden beklemediniz evlenmek için?
Şimdi kaynanamla kalcam görümcemle yaşıycam diye hayıflanmazdın en azından...
Birde Senin evin var kurulu düzenin var neden kv ile kalacaksın ki?
Ayrıca sende çalışıp kazanıyorsun elbet alışveriş yapacaksın para harcayacaksın, o özgürlüğünü de mi elinden aldı eşin?
Senin paran krediye gitti diyelim ee 3-5 kuruş eşin takviye etsin hem alışverişe çıkar kafanı dağıtmış olursun, kendinden ödün verme bu konuda...
Ee eşin askere gidince nasıl baş edeceksin peki bu durumlarla? Daha zor olacak senin için...
Hii yani araba ve yazlik alana kadar yine çekeceksin bu sıkıntıları yani. Böyle gitmemeli en guzel yıllarınız.askerlik vardı ama normalde 10 yıllık çekeceğine 7 yıllık çekmiş benden habersiz bu yüzden de böyle niyeymiş çabuk bitsin bir de araba birde yazlık alıp sonra para harcayacakmış
eşiniz çok uyanık,askere gidip gelseydi öyle evlenseydiniz hiç bu sıkıntılar olmayacaktı ama tabi sizin için sıkıntı onluk bir şey yok onun keyfi yerinde. o askerdeyken karısı çalışıp krediyi ödeyecek ailesiyle yaşayacak,bir de ailemle iyi geçin diye tembihleyecek. acaba ailesine, o benim karım sakın onu üzmeyin üzerine gitmeyin gibi onlara da tembihledimi bir şeyler.eşiniz başından beri baskın karakteriyle sizi kandırmayı başarmış.önünüzde seçenek bırakmamış kredi borcunu size yükleyerek ,şu durumda yapacak bir şey yok 200 lirayla geçinemeyeceğinize göre ailenizde burada olmadığına göre kayınvalidenizle yaşamaktan başka çare yok gibi .fazla yüz göz olmadan kendinizi ezdirmeden yaşayacaksınız.1800 şu an kredimiz 2000 benim maaşım ama onun maaşı daha az ve 6 ay maaşı yok askerde olduğu için
Hiç merak etme.harcıyıyıcam ama boşa gitmez kandimi yormam inşallah
eşim askerdeyken onun maaşı yok sadece benim maaşım oda krediyi ödeyince 200 tl kalıyor zaten krediyi yeniden yapılandırma seçeneği yok eşim dinleyebilen bir konuyu oturup tartışıp konuşabilen bi insan değil
askerlik vardı ama normalde 10 yıllık çekeceğine 7 yıllık çekmiş benden habersiz bu yüzden de böyle niyeymiş çabuk bitsin bir de araba birde yazlık alıp sonra para harcayacakmış
ben seninle evleneyim seni bi elimden kaçırmayayımda sonra giderim askere dedi çünkü ben evlenmek isteyen biri değildim
dediklerin çok mantıklı salak gibi hissetiyorumeşiniz çok uyanık,askere gidip gelseydi öyle evlenseydiniz hiç bu sıkıntılar olmayacaktı ama tabi sizin için sıkıntı onluk bir şey yok onun keyfi yerinde. o askerdeyken karısı çalışıp krediyi ödeyecek ailesiyle yaşayacak,bir de ailemle iyi geçin diye tembihleyecek. acaba ailesine, o benim karım sakın onu üzmeyin üzerine gitmeyin gibi onlara da tembihledimi bir şeyler.eşiniz başından beri baskın karakteriyle sizi kandırmayı başarmış.önünüzde seçenek bırakmamış kredi borcunu size yükleyerek ,şu durumda yapacak bir şey yok 200 lirayla geçinemeyeceğinize göre ailenizde burada olmadığına göre kayınvalidenizle yaşamaktan başka çare yok gibi .fazla yüz göz olmadan kendinizi ezdirmeden yaşayacaksınız.
Yanlışınız var herhalde. Yaz tatilinde 3.000 tl alıyorum. Okullar açıkken ek dersle birlikte 4.780 tl. Maaşınızı yanlış yazdınız ya da yanlış biliyor olmalısınız.1800 şu an kredimiz 2000 benim maaşım ama onun maaşı daha az ve 6 ay maaşı yok askerde olduğu için
rahat o benden ve yılda iki kez ailemin yanıda gitme gibi bir limit koyduOfff bu zihniyette biriyle nasıl evlendin? Niye evlendin ki?
Mantığa bak, seni kaçırmıyım evlenelim de gerisi ne olursa olsun...
Eee sen çekiyorsun işte, yine olan sana olmuş adamın çok umurunda sanki...
ben özel kolejde görev yapıyorum özeller ve küçük bir şehir burası o yüzden sanırımYanlışınız bar herhalde. Yaz tatilinde 3.000 tl alıyorum. Okullar açıkken ek dersle birlikte 4.780 tl. Maaşınızı yanlış yazdınız ya da yanlış biliyor olmalısınız.
çok mu geç geçiyor zaman ne yapabilirim kiAkil var fikir var
Bastan biliyordun olacaklari...bir ev icin boyle bir eziyet ve oyle bir esle ozgurluk kisitlanmaz...degmez yani...birdaha bu yasinda olamayacaksin...ne yazikki
Anladım canım1800 şu an kredimiz 2000 benim maaşım ama onun maaşı daha az ve 6 ay maaşı yok askerde olduğu için
ben hayatta pşan yaparak ilerleyen biri değilim mantıklı geldiyse o an tamam derim ama eşim ev almadan hatta daha konuşurken bile bunları planlamış hatta bir sene sonraki hayatımız bile planlıdır yani ben bunu yapamam yapı meselesi ben anı yaşarım o koca ömrü planlarOh ne ala memleket. Adam kredi çekiyor, eşin üzerine yıkıp askere gidiyor. Üstelik eşini aylık 200 lira ve kayinvalide ile yaşamaya mecbur bırakıyor. En başından kabul etmemeliydiniz. Askerden geldikten sonra ev vs. alma işlerine girişse idiniz. Siz de hatalısınız. Bu kadar plansızlık olamaz.
Eşinizin de sizi bu kadar mağdur etmeye hakkı yok. Bir yakınından borç alsın, varsa arabası falan satsın bir çözüm bulsun. Maaşınızın geçiminize yetecek kısmını muhakkak ayırın. Başka diyebileceğim bir şey yok.
evet bunu yapmayı en azından konuşmayı deniyicemYeni evliyken borç /kredi ödemek koyuyor valla, ben de ödedim de 1 sene nasıl geçti ben bilirim. Sonra 1 sene ara verip kendimize geldik.
Borç öyle böyle ödenecek ama kaynanada kalma işine çözüm bul. Ne münasebet 6 ay kalınır mı kaynana evinde sığıntı gibi. Kendi evin ne güne duruyor?
ovv Allah kolaylık versin gelire göre tabiAnladım canım
Allah kolaylıklar versin
Bizim kredimiz 2700 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?