Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen de haklısın..ama bi işe mi yaradın sanki demekle haksız olmuşsun
sonuçları sormamakla o da düşüncesizlk etmiş
sonuç olarak onun da çok büyütmemesi gerekirmiş
ama sende yüzde yüz haklı değilsin :/
sanki yanımda oldunda bi işe yaradın dedim tartıştık.
Bu ağır olmuş sanki biraz :44:
Ben olsam bende trip atar sonucunu sormazdım.
bugün hem halsizdim hemde açım yorgun duruyordum neyim olduğunu sordu derken şakayla karışık bugün ben olmasam sen bekleyip durcaktın orda dedi
Bu ağır olmuş sanki biraz :44:
Ben olsam bende trip atar sonucunu sormazdım.
haksızsın,hem de sonuna kadar...erkekler her zaman söylemek istediğin şeye değil,direk söylediğine bakarlar,onlarda şunu demek istedim bunu demek istedim diye bişey yoktur..senin ağzından hoş laflar çıkmamış..
çok basit birşey yüzünden üzülüyosunuz
keske bi işe mi yaradın filan demeseymişsin sonuçları sormadığına göre çok kırılmış demek ki
Erkekler her zaman kendilerini yanında ki kadını koruyacak kadar güçlü hissetmek isterler.
İsterler ki sevgilide onu öyle görsün..
Hani onun öyle bi laf etmesine gerek yoktu gerçekten ama sende yaşlıydı zaten o yüzden ses etmedim deyip konuyu değiştirebilirdin.
Bi işe mi yaradın demek biraz ağır olmuş..
Evet hep böyle basit şeyler yüzünden zaten kavgalarımız.
O lafım kötü oldu bende sinirlenince bir anda söyledim maalesef bu huyumu yenemedim daha.
bu kadar küçük şeyler için üzmeyin birbirinizi..hep diğer tarafında aramasını beklemeyin....sonra daha büyük sorunlarla karşılaşınca bugünlerinizi arayıp gereksiz yere büyütüp güzel zamanlarınızı öldürdüğünüzü farkedeceksiniz..
arayın konuşun zaman geçmeden halledin büyümeden büyük ihtimal canı sıkıldığı için o da sizin aramanızı bekliyordur..
Şimdi dikkat ettimde belkide siz durgunsunuz diye neşelendirmek için böyle birşey söylemiş, beklemediği bir tepkiyle karşılaşıncada mesafeli davranmış..
Umarım en kısa sürede buzları eritirsiniz :)
Haksızsın sonucunda yanında olmak isteyip seninle gelmiş seni yalnız bırakmak istememiş..
Bir işe mi yaradın biraz saygısızca olmuş sanki..![]()
o zaman yenmeye çalışın sizin ona yaptığınız karşısında o da size çok alındığını belli etmek istiyor galiba bu yüzdende sonucu sormuyor ...
yani bu işi siz düzeltin bir adım siz atın:))