Ben mi çok abartmışım ?

Büyük bi sorunumuz olmadı aslında şuana kadar hep küçük şeyler yüzünden tartışıp büyüttük.
Çok haklısınız bu günleri iyi değerlendirmemiz lazım.
Ben arayıp konuşuyum o zaman.

beni niye aramadın diye sert bir giriş yapmaa da :)
önce sesini bir ölç üzgünse gönlünü al yoluna girsin herşey ondan sonra sonuçlardan dolayı aramasını beklediğini söylemen daha iyi olur..

beni niye aramadın diye sert bir giriş yapmaa da :)
önce sesini bir ölç üzgünse gönlünü al yoluna girsin herşey ondan sonra sonuçlardan dolayı aramasını beklediğini söylemen daha iyi olur..

Sakin olup yumuşak konuşucam :)
Arıyorum şimdi hemen çok teşekkür ederim :)

valla ben kendim için bile hastaneye gitmekten nefret ederken biraz ayıp etmişsin gibi geldi
ama oda abartmış
kimsenin birbirinden geri kalır yanı olmamış

Son düzenleme:
valla ben kendim için bile hastaneye gitmekten nefret ederken biraz ayıp etmişsin gibi geldi
ama oda abartmış
kimsenin birbirinden geri kalır yanı olmamış

İkimizde hatalıyız aslında ama ben büyütmeyelim diye aradım o mesafeli davrandı büyütmek istiyor sanırım.

Kızlar aradım normal konuştum fakat o soğuktu.
Bende böylemi olucaksın bana karşı dedim evet böyle olucam sonra konuşalım mı dayımlar var dedi peki dedim bende kapattık.s

arayınca konuşursunuz küçük yanlışlar var iki taraf içinde ama büyütmeye gerek yok böyle şeyleri...
sen daha iyi tanıyosundur soğukluğu ne zaman nasıl geçer diye üstüne gitme ufak şeyler bunlar sürekli olmuyorsa..

arayınca konuşursunuz küçük yanlışlar var iki taraf içinde ama büyütmeye gerek yok böyle şeyleri...
sen daha iyi tanıyosundur soğukluğu ne zaman nasıl geçer diye üstüne gitme ufak şeyler bunlar sürekli olmuyorsa..

Eğer üstüne düşmezsem yarına düzelir zaten üstüne düşünce uzatıyor bende oluruna bırakıyım nasıl olsa düzelir herhalde.

Üstüne düşülmeyip olmamış gibi davranılan konular sonra sonra gün yüzüne çıkıyo.
Yada insan doluyo birden gereksiz patlıyo..

Bence arayın özür dilerim söylemem gereken bişey söyledim maksadım seni kırmak değildi diyin.
Sonrada bende şuna şuna kırıldım diyin öpüşüp barışın güzelcene:16:

Üstüne düşülmeyip olmamış gibi davranılan konular sonra sonra gün yüzüne çıkıyo.
Yada insan doluyo birden gereksiz patlıyo..

Bence arayın özür dilerim söylemem gereken bişey söyledim maksadım seni kırmak değildi diyin.
Sonrada bende şuna şuna kırıldım diyin öpüşüp barışın güzelcene:16:

Evet aslında bunlar küçük şeyler diyip geçiştirmemek güzelce konuşup halletmek lazım yoksa tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz.
Aradım ama soğuk konuştu birazdan tekrar ararım konuşabiliriz umarım :)

Evet aslında bunlar küçük şeyler diyip geçiştirmemek güzelce konuşup halletmek lazım yoksa tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz.
Aradım ama soğuk konuştu birazdan tekrar ararım konuşabiliriz umarım :)
Bende böylesinin daha iyi olduğunu biraz tecrübe ederek öğrendim..
Sevgilimle tartışırdık 10 dk da kafasını toplar böyle böyle yaptım özür dilerim ama seninde şu hareketin beni çok kırdı derdi.
Bende özür dilerdim kapanırdı konu..
Benide alıştırdı sağolsun..:)

Şimdi birbirimize kızıp ta yarım saatten fazla o kızgınlıkla konuşmadığımız olduğunu bilmem

Bende böylesinin daha iyi olduğunu biraz tecrübe ederek öğrendim..
Sevgilimle tartışırdık 10 dk da kafasını toplar böyle böyle yaptım özür dilerim ama seninde şu hareketin beni çok kırdı derdi.
Bende özür dilerdim kapanırdı konu..
Benide alıştırdı sağolsun..:)

Şimdi birbirimize kızıp ta yarım saatten fazla o kızgınlıkla konuşmadığımız olduğunu bilmem

Bende sevgilime bunu alıştırmam lazım o zaman genelde olayları ben uzatırdım ama bu aralar o kendini naza çekiyor gibi nedense belkide ilk adımı hep ondan beklediğim için...
Ne güzel bunu başarmışınız siz :)

Back
X