Ben mi çok alınganım

Oooo bu herif senin ailene kin güdüyor. Ağzından çıkan laflara bak. Sanki düşman kuvvet.

O değil de eşin çok terbiyesiz bir adam.
Değer mi bu adamla gençliğini tüketmeye.
O değil de eşin çok terbiyesiz bir adam.
Değer mi bu adamla gençliğini tüketmeye.
Annem bana hep derdi insan eve girmeden bir birini tanımaz ne kadar doğru bir sözmüş 2 yıl beraberdik ama yok tanımamışım

Senin benbirkediyim olduğunu biliyordum
Kuşlardan da bahsedince tam emin oldum
Kpss nasıl geçti?

Çok bunaldım bende çok sabrım taştı artık

Ben profilinize tam bakmamıştım. 21 yaşında imişsiniz yahu. 2 sene beraberdik diyorsunuz ama küçükmüşsünüz. Hala küçüksünüz. Mesleğiniz var mı ? Bu herif sizi ezer zamanla. Aileden başlamış , size doğru yükselecek kini.

Cidden o kadar yardım sever merhametli biriyim ki kv de demesin bak evlendi oğlumu aldı bırakmıyor sırf kötü bilinmemek için ama yok yani insanın sabrı bir yere kadar çok bunaldım beni çocuk gibi zaten şöyle yap böyle yap diye tambihleyen bir kv var ondan ayrı bir gına geldi yeter ettirdiler ama ben içime atıyorum kimseye anlatamıyorum çok bunaldım sonra eşimden bile soğuyorum ben onun için her zahmeti yapıyorum işten eve geliyorum tekrar iş sırf o annesinde kalmak istiyor diye hafta sonuna iş bırakmıyorum ki gidelim işimde kalmasın diye ama yeter yani

Evet 21 yaşındayım küçük yaşımda muhasebeliğe atıldım hala aynı işimi yapmaktayım kendimi ezdirmemekte kararlıyım

1 saatlik mesafede niye kalıyorsunuz anlamadim..

Annem bana hep derdi insan eve girmeden bir birini tanımaz ne kadar doğru bir sözmüş 2 yıl beraberdik ama yok tanımamışım
Tabii ki bazı huylar aynı evin içindeyken belli olur. Ev içi davranışları,uyuyuşu,uyanışı,tuvalet ihtiyaçları vs.
Ancak adamın terbiyesizliğini ve saygısızlığını görmemen çok kötü..
Adam da merhamet var mı,itiraz etsen sana zarar verir mi,bu huylarını biliyor musun acaba?

Asla anlayabileceğim bir kafa değil bu. Ne eşinizinki ne sizinki. Kayınvalideye her gidişimizde ailemi ziyaret ederiz allah razı olsun ne demek
O kalmıyorsa siz de onun ailesinde kalmayın.
Kaç saatlik mesafe bu ayrıca yatılı kalıyorsunuz kendi eviniz yok mu?

Bırak haftasonuna işini. Temızlıgi falan bırak cıddıyım.İşim var de gıtme. Bana yatılı kalma sacma geldı. Ve her hafta. Düşüncesi bile insanı boguyor.Ama senın sucunda 3 aylık evlilikte bunu kabul etmek. Şimdi sınırı koymazsan ilerde gec olacak

Kv ve eşimin isteğiyle ben normalde hiç bir yerde kalmak istemiyorum sırf eşim kalmak istedi diye ama yapmamak lazımmış
Eşine de ki sen kal eve gıdıyorum. Aynısını söyluyorum ben. Kalmıyorum. Israr edemıyor. Benı zorla tutarsa kal dıye burnundan getırırım. Çenem pistir.Huzur vermem.Ayrıca önce kendını dusun. Mutluysan orda gıt. Ama eşinde aynı fedakarlıgı senın ıcın yapsın

Bana şahsi yaptığı bir durum yok ama ailem hakkında yeni yeni böyle düşünüyor ve zarar verme gibi huyu yok olsa bile ilk yapıcağım şey aileme haber vermek ki benim ailem arkamda olan bir aile bana sırtlarını asla dönmez

Sosyal medyada goruyorum. Erkekler kadınların calısmasından sıkayetcı. Tabı calısırsak resti cekerız bılıyorlar

Şu kafa yapısının da artık değişmesi lazım.
Sırf kötü bilmesinler diye ne demek?
Kötü bilsinler ne olacak?
Aman Lale çok kötü.
Eee kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…