Ben mi çok alınganım

Sosyal medyada goruyorum. Erkekler kadınların calısmasından sıkayetcı. Tabı calısırsak resti çekeriz yazacaktım

Son düzenleme:
Gerektiğinde arada sorun da olabilir kavga da olabilir. Yeter ki sorunlar konuşularak mantıklı bir şekilde çözülebilsin. Güçsüz olmadığınızı gerektiğinde hakkınızı nasıl savunabildiğinizi gösterin. İlk başta anlamayacaklar. Tekrar tekrar gösterin.

Sana yapılan saygısızlığı ve terbiyesizliği görmüyor musun?
Yeni evliyken kayınvalide evinde kalmak çok mu hoşuna gidiyor yani?
O zaman niye bu kadar dil döküyoruz?

tek bir soru soracağım; acaba annenlerin evi orada değilde deniz kenarında bir yazlık olsaydı, yazın gidip yatıya kalırmıydı kalmazmıydı? babanla yüzermiydi yüzmezmiydi, //başka da bir şey demiyorum. bu erkekler neden bu kadar öküz yaa. resmen dünyalarımızı alt üst etmeye gelmişler dünyaya.

Aynen bikaç kez uyudu ya da uyuyor numarası yaptı montumu giydim arabanın anahtarını aldım ben gidiyorum görüşürüz dedim ordakilere mecbur kalktı geldi. Kendini ezdirmemek lazım bir kere bile.

Aynen bikaç kez uyudu ya da uyuyor numarası yaptı montumu giydim arabanın anahtarını aldım ben gidiyorum görüşürüz dedim ordakilere mecbur kalktı geldi. Kendini ezdirmemek lazım bir kere bile.
Öyle kesınlıkle. Annesi de kalmamızı ister. Evler 15 20 dakika. Ben kardeşim gelıp benı eve bırakacak. Sen kal canım dıyorum. Yok bırlıkte gıdelım kalmıycam diyor.Bunlara taviz vermemek lazım. Tabi kalayımda ertesi gün akşama kadar orada pinekliyeyım. Halı deseni falan sayayım

Sırf dediği olsun diye yine gitmezdi yapmazdı mesela işten eve geldiğimizde sırf o merdivenden çıktı ben asansörden çıktım 1 dk kapıda beni bekledi diye seni bekliyorum 1 dkdır diye bende dedim bekleme o zaman sende asansörle gelseydin dedim çok konuşmaya başladın dedi bende ben hep konuşuyordum zaten dedim sırf ben hem öyle dedim hem merdivenden çıkmadım diye surat astı sen düşün

Ay aynı halı deseni ya sıkıntıdan haberleri izliyomuş gibi yapmak falan.. 1.5 yıl olacak küslük çıkarttım mutluluktan ölüyorum

Ya belki biraz uç olacak ama...
Şimdi aynı şehirde yaşayan yakın oturan insanlar hastalık, mecburiyet, bakim yardimi vb gibi durumlar dışında niye birbirlerinin evinde yatarlar? Yani hoşa giden nedir? Diğer odada karılı kocalı pijamalı donlu yatan insanların varlığını bilmek neden gayet normal karşılanır...hatta hoşa gider?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…