- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi sessiz0903
-
Sosyal medyada goruyorum. Erkekler kadınların calısmasından sıkayetcı. Tabı calısırsak resti çekeriz yazacaktımYıpranmamak bizim elimizde.
Büyük büyük büyük annelerimiz gibi "elimde 3 bebe,iş yok,aş yok,aile sırtını döndü,ne yapayım" konumunda değiliz artık.
Bizler güçlü ve akıllı kadınlarız.
Gerektiğinde arada sorun da olabilir kavga da olabilir. Yeter ki sorunlar konuşularak mantıklı bir şekilde çözülebilsin. Güçsüz olmadığınızı gerektiğinde hakkınızı nasıl savunabildiğinizi gösterin. İlk başta anlamayacaklar. Tekrar tekrar gösterin.Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz ben çok sustuğum için beni güçsüz görüyorlar aramızda sorun olmasın diye düşünürken belli ki beni alt safhada bırakmışlar demek istediklerini yapmışlar şuda örnek dikkat ediyorum ben bişey diyorum şunu yapıcaz o görüyor mesajımı ona dediğimi bana tekrar diyor şöyle yaparsınız
Çok doğruYıpranmamak bizim elimizde.
Büyük büyük büyük annelerimiz gibi "elimde 3 bebe,iş yok,aş yok,aile sırtını döndü,ne yapayım" konumunda değiliz artık.
Bizler güçlü ve akıllı kadınlarız.
Sana yapılan saygısızlığı ve terbiyesizliği görmüyor musun?Bana şahsi yaptığı bir durum yok ama ailem hakkında yeni yeni böyle düşünüyor ve zarar verme gibi huyu yok olsa bile ilk yapıcağım şey aileme haber vermek ki benim ailem arkamda olan bir aile bana sırtlarını asla dönmez
Bu akşam karşıma alıp konuşucam ister kırılsın ister üzülsün bende üzüldüm dün laflarına bir yanıma bile gelmediNiye isteginizi dile getirmiyorsunuz. 5 yil sonra mi dile getireceksiniz. Bi dolu yiprandiktan sonra mi?
Bunun haricinde tabiki bunlar benim hoşuma gitmiyorSana yapılan saygısızlığı ve terbiyesizliği görmüyor musun?
Yeni evliyken kayınvalide evinde kalmak çok mu hoşuna gidiyor yani?
O zaman niye bu kadar dil döküyoruz?
Çok iyi çünkü eşinizde çalışma diyecek bir potansiyel hissettim ya da tam tersi sizi çalıştırıp paranıza el koyacak bir tipte olabilir.Evet 21 yaşındayım küçük yaşımda muhasebeliğe atıldım hala aynı işimi yapmaktayım kendimi ezdirmemekte kararlıyım
Sakince konusun. Hakliyken haksız duruma dusuyoruz bazen biz kadinlarBu akşam karşıma alıp konuşucam ister kırılsın ister üzülsün bende üzüldüm dün laflarına bir yanıma bile gelmedi
Bunlar haricinde ne olup bittiğini biz nereden bilelim.Bunun haricinde tabiki bunlar benim hoşuma gitmiyor
eşimin öyle demesinden sonra dedim pazar günü de gitmek istemiyorum cumartesi günü senle gelirim eve geçeriz dedim
Ayılar sevimli kız öyle deme.Herşeyi geçtim eşinizin tavrı çok kırıcı. Konuşmaları tıpkı bir ayıyı andırıyor. Söylemek istedim.
Aynen bikaç kez uyudu ya da uyuyor numarası yaptı montumu giydim arabanın anahtarını aldım ben gidiyorum görüşürüz dedim ordakilere mecbur kalktı geldi. Kendini ezdirmemek lazım bir kere bile.Eşine de ki sen kal eve gıdıyorum. Aynısını söyluyorum ben. Kalmıyorum. Israr edemıyor. Benı zorla tutarsa kal dıye burnundan getırırım. Çenem pistir.Huzur vermem.Ayrıca önce kendını dusun. Mutluysan orda gıt. Ama eşinde aynı fedakarlıgı senın ıcın yapsın
Panda değil kız mel gibsonu parçalayan cinsten dağ ayısıAyılar sevimli kız öyle deme.
Öyle kesınlıkle. Annesi de kalmamızı ister. Evler 15 20 dakika. Ben kardeşim gelıp benı eve bırakacak. Sen kal canım dıyorum. Yok bırlıkte gıdelım kalmıycam diyor.Bunlara taviz vermemek lazım. Tabi kalayımda ertesi gün akşama kadar orada pinekliyeyım. Halı deseni falan sayayımAynen bikaç kez uyudu ya da uyuyor numarası yaptı montumu giydim arabanın anahtarını aldım ben gidiyorum görüşürüz dedim ordakilere mecbur kalktı geldi. Kendini ezdirmemek lazım bir kere bile.
Lütfetmis Allah razı olsun deseydiniz üstüne ..
Sırf dediği olsun diye yine gitmezdi yapmazdı mesela işten eve geldiğimizde sırf o merdivenden çıktı ben asansörden çıktım 1 dk kapıda beni bekledi diye seni bekliyorum 1 dkdır diye bende dedim bekleme o zaman sende asansörle gelseydin dedim çok konuşmaya başladın dedi bende ben hep konuşuyordum zaten dedim sırf ben hem öyle dedim hem merdivenden çıkmadım diye surat astı sen düşüntek bir soru soracağım; acaba annenlerin evi orada değilde deniz kenarında bir yazlık olsaydı, yazın gidip yatıya kalırmıydı kalmazmıydı? babanla yüzermiydi yüzmezmiydi, //başka da bir şey demiyorum. bu erkekler neden bu kadar öküz yaa. resmen dünyalarımızı alt üst etmeye gelmişler dünyaya.
Ay aynı halı deseni yaÖyle kesınlıkle. Annesi de kalmamızı ister. Evler 15 20 dakika. Ben kardeşim gelıp benı eve bırakacak. Sen kal canım dıyorum. Yok bırlıkte gıdelım kalmıycam diyor.Bunlara taviz vermemek lazım. Tabi kalayımda ertesi gün akşama kadar orada pinekliyeyım. Halı deseni falan sayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?