- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Sağol tatlım. Sende öyle nikimi bile hemen cozmussun baksana..tam nokta atisiHep nokta atışı yapıyorsun mayıs çiçeğim :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlım. Sende öyle nikimi bile hemen cozmussun baksana..tam nokta atisiHep nokta atışı yapıyorsun mayıs çiçeğim :))))
Hayır eşim yapısı gereği dediğiniz gibi ikide bir sarılır öper hep böyleydi yani şimdi bunlar azalınca tuhaf geliyorBence özürü hak eden eşiniz. .çok gereksiz alinganliklar ve kaprisler yapmışsınız.
Yapınız gereği cilveli değilmişsiniz demekki eşinizde yapısı gereği ikide bir sarılan tiplerden değil. .siz niye onu olduğu gibi kabul etmiyorsunuz da sizden isteyince tuhaf geliyor??
Oda öyleydi aslında işte sıkıştırdım noluyo diye oda dediki hep ben mi başlatacağımbence sizden istediklerini söylediği için eşine teşekkür etmelisin ,çoğu erkek bunu ilgisizliğiyle belli edip tek kelime konuşmuyor karısıyla,
Peki kadın dediğin cilveli olur demesi çok kırıcı değil miEvet alınganlık gösteriyorsun.
İlk olayda beğenmiyorsan saati neden takıyorsun? Eşinin ses tonunu bilmiyorum ama çok ağır konuşmamış bence.
Diğer olayda da sarılıp öpülmek istiyorsan talep edeceksin. Sen yanına gideceksin. İstiyorum ama ben yapamam diye beklentiye girmek her durumda mutsuz eder.
Yapım bu deyip soğuk durup üstüne ilgi beklemek çıkmaza sürükler. Sen bir yanaş gerisi gelir zaten.
Bunlar için küsmek çok çocukca.
İnanın zaten çok bakımlıyım evde bile hoş giyinirim yani alışkanlık bu eşim yaklaşsın diye değil
Bir de bence seven insan her durumda ilgi alaka gösterirdi benimkinin ilgisinde azalma var
Vallahi güldüm ya okurken. Demek eskidikce insanın evliliği garip geliyor böyle şeylerin sorun haline getirilmesi. Tabi yeni evliyken benzerlerini yaşamış ve üzülmüş biri olarak kendimi hatırladım onada güldüm hanımlar mrb
Şimdi size iki olay anlatacağım ve ayrı ayrı değerlendirmenizi isteyeceğim
Olay 1:
eşim canımı sıktı işe giderken hazırlanıyorduk ben bir saat taktım eşimin eski saati ama kordonu değiştirdim sonradan neyse işte taktım ve dedim ki üff bu saatte hiç güzel değilll.
Oda bi sürü laf saydı bana beğenmiyosan takma zorlamı taktırıyolar saatime laf ediyosun bide vs vs...
Bende ne kıymetli saatin varmış dedim.Sizce ben mi alınganlık ettim çok kırıldım ya altı üstü bir saat o kadar laf saydı bana.
Olay 2:
Dün akşam oturuyoduk ( genelde hep eşim yaklaşır bana sarılır vs vs bi iki gün çok fazla yaklaşmayınca) bende dedim ki özlemiyomusun beni oda dedi ki hep benden bekliyosun kadın dediğin biraz cilveli olur vs ben şok oldum.
Yani beni tanıyordu yapım gereği o şekilde davranamam oda beni böyle kabul etti şimdi böyle söylemesi haksızlık değil mi???
Ne demek yaa seni beni böyle kabul etmişsin şimdi bir kadının nasıl olacağını mı hayal ediyor.kızdım ve küstüm.
Bir özrü haketmiyormuyum sizce ?
sen adama zarfı at adam havlu atınca üzül yok öyle dünya ablacım kaşınmışsın abartmışsınhanımlar mrb
Olay 1:
eşim canımı sıktı işe giderken hazırlanıyorduk ben bir saat taktım eşimin eski saati ama kordonu değiştirdim sonradan neyse işte taktım ve dedim ki üff bu saatte hiç güzel değilll.
Oda bi sürü laf saydı bana beğenmiyosan takma zorlamı taktırıyolar saatime laf ediyosun bide vs vs...
Bende ne kıymetli saatin varmış dedim.Sizce ben mi alınganlık ettim çok kırıldım ya altı üstü bir saat o kadar laf saydı bana.
Olay 2:
Dün akşam oturuyoduk ( genelde hep eşim yaklaşır bana sarılır vs vs bi iki gün çok fazla yaklaşmayınca) bende dedim ki özlemiyomusun beni oda dedi ki hep benden bekliyosun kadın dediğin biraz cilveli olur vs ben şok oldum.
Yani beni tanıyordu yapım gereği o şekilde davranamam oda beni böyle kabul etti şimdi böyle söylemesi haksızlık değil mi???
Ne demek yaa seni beni böyle kabul etmişsin şimdi bir kadının nasıl olacağını mı hayal ediyor.kızdım ve küstüm.
Herkesin iyi ve kötü hissettiği zamanlar olur.iş stresi,yorgunluk sinir vs..madem azaldı siz sarılın ona..konuşun yaklaşın.illa hep erkekler yapacak diye bir kaide yok ki..Hayır eşim yapısı gereği dediğiniz gibi ikide bir sarılır öper hep böyleydi yani şimdi bunlar azalınca tuhaf geliyor
Arkadaşlar haklısınız ama ben bazen gidiyorum yanına sarılıyorum öpüyorum vs cs odun gibi değilim yani ve bakımlıyımdır yani
Bir kaç gün hiç yaklaşmadı bana belki de daha uzun bir de emin olamıyorum acaba ben yaklaşmadığım için mi yaklaşmıyor çünkü öyle olsa çaba gösteririm yoksa istemiyorda bahane mi buluyor? Bundan emin değilim açıkcası
Aslında dün akşam ben biraz yaklaştım ona oda evden çıkıcaktı ama acil bir işi yoktu kesinlikle işte olumlu bir cevap alamadım diyim yaniAlıngan mısınız bilemem ama biraz kötümser biri gibisiniz.
Yani adamın saatini takıp amaan ne çirkin diyorsunuz mesela. Çirkin demek yerine çıkarırsınız olur biter. Hoş bir tavır değil ben de kızardım yani.
Diğer konuda da sanki adamla sorun çıkarmak için iki gün beklemiş gibisiniz. Ben olsam durduk yere gergin sözler edeceğime gider sarılırım, öperim yani.
Hiç anlamam o direkt niye şunu yapmıyorsun diye trip atan insanları, e istediğin neyse kendin yap.
Siz adama sırnaşsanız adam red etse haklısınız ama durduk yere iki gündür gelmiyorsunuz demek tuhaf. Fazlı nazlısınız sanırım.
Benim sizin gibi genelde üç hafta aramayan sonra ama neden aramaadııın diye bir ton sitem eden küsen bir arkadaşım var mesela acayip sinir oluyorum. E sen ara sitem edip canımı sıkacağına. Sanki sitem etmek için üç hafta beklemiş gibi geliyor bana mızmızca geliyor yani.
Bence iletişim dilinizi daha olumlu hale getirmelisiniz. İki olayda da diliniz çok olumsuz.
Orası öyle ama canı sıkkın değil keyfi iyi ama işte eskisi gibi istemiyo beni belli bende buna üzülüyorum neyse ben biraz yaklaşcam ona ve karşılık alamazsam kesinlikle altında birşey ararım artık.Şimdi niye lafı değiştiriyorsunuz ki konunuzda her akşam sarılır ama o akşam sarılmadı dediniz birkaç gün değil yani ayrıca diyelim ki birkaç gün ee belki adam sizden bekledi belki canı sıkkın yani sen beni istemiyorsun demek yerine hayatım birşeye mi canın sıkkın de bakımlı olmak gidip öpmek başka şey cilveli olmak başka şey. Adam size sarılmayınca gidip sarılmak yerine bir sürü laf saymışsınız adama bu da robot değil her gün istediğin gibi davransın.
hanımlar mrb
Olay 1:
Olay 2: