Ben mi çok alınganım?

Kadın dediğin cilveli olmalı demesi kırıcı değil mi sizce??

Hayır neresi kırıcı ya
Yani deme şekline ve eşinizi ne kadar tanıdığınıza bağlı
ŞİmDİ EŞİM BANA DESE mesela :) hıh sen kendine bak diye şakadan atışırım ;)
Şaka yollu yani,bunun muhabbetiniz ile alakası çok onu en iyi siz anlarsınız.

Peki kadın dediğin cilveli olur demesi çok kırıcı değil mi
Yani şimdi mi aklına geldi derler adama

Hayır değil. Sen doğaçlama, içten gelerek ilgi bekliyorsun da eşin neden beklemesin?
Şimdi mi aklına geldi demelerine 'adamın da biraz ilgi gösterilmeye, şımartılmaya ihtiyacı varmış demek ki' diye cevap verirler o zaman.
Yanlış anlama ben de soğuk biriyimdir. Dışarıdan buz gibi görünürüm. Ben de işve cilve beceremem. Ama eğer eşime yakın olmak istiyorsam, ortam da müsaitse gider hiç bir şey yapamazsam en azından el şakası yaparım devamı gelir zaten. Madem sana yakın olmasını istiyorsun demek ki ilgi görmek istiyorsun o zaman kendin de o ortamı yaratacaksın.
İnsan eşine bile içinden geldiği gibi davranamayacaksa neden evlenir ki zaten?

Bence bu duydukların sana bir milad olsun ve eşinden özür beklemek yerine bu sefer sen sokul.

Cidd
Hayır neresi kırıcı ya
Yani deme şekline ve eşinizi ne kadar tanıdığınıza bağlı
ŞİmDİ EŞİM BANA DESE mesela :) hıh sen kendine bak diye şakadan atışırım :KK66:
Şaka yollu yani,bunun muhabbetiniz ile alakası çok onu en iyi siz anlarsınız.
Ciddi bir şekilde dedi

Hayır değil. Sen doğaçlama, içten gelerek ilgi bekliyorsun da eşin neden beklemesin?
Şimdi mi aklına geldi demelerine 'adamın da biraz ilgi gösterilmeye, şımartılmaya ihtiyacı varmış demek ki' diye cevap verirler o zaman.
Yanlış anlama ben de soğuk biriyimdir. Dışarıdan buz gibi görünürüm. Ben de işve cilve beceremem. Ama eğer eşime yakın olmak istiyorsam, ortam da müsaitse gider hiç bir şey yapamazsam en azından el şakası yaparım devamı gelir zaten. Madem sana yakın olmasını istiyorsun demek ki ilgi görmek istiyorsun o zaman kendin de o ortamı yaratacaksın.
İnsan eşine bile içinden geldiği gibi davranamayacaksa neden evlenir ki zaten?

Bence bu duydukların sana bir milad olsun ve eşinden özür beklemek yerine bu sefer sen sokul.
İşte tamda dediğin gibi yaptımel şakadı yaptım bişeyler yaptım ama o kadarla kaldı

Üzgünüm ama sizde 27 yasindaki bir kadin olgunlugunu göremiyorum (Bazi insanlar gec olgunlasiyor farkindayin suan). ASiri alingan ve asiri kiskancsiniz. Biraz özelestiri yaparsaniz bunun farkina varabilirsiniz.Her zaman herseyi esinizden beklemeyin. (Belki esiniz buna alistirdi sizi). Bilemedim

Üzgünüm ama sizde 27 yasindaki bir kadin olgunlugunu göremiyorum (Bazi insanlar gec olgunlasiyor farkindayin suan). ASiri alingan ve asiri kiskancsiniz. Biraz özelestiri yaparsaniz bunun farkina varabilirsiniz.Her zaman herseyi esinizden beklemeyin. (Belki esiniz buna alistirdi sizi). Bilemedim
Doğrudur yani çocuk gibiyimdir biraz alıştırdı valla ama dediğim gibi belkide beni istemiyor bunu bahane ediyor bu günlerde onu çözmeye çalışıyorum işte

Doğrudur yani çocuk gibiyimdir biraz alıştırdı valla ama dediğim gibi belkide beni istemiyor bunu bahane ediyor bu günlerde onu çözmeye çalışıyorum işte

Ama böyle yerli yersiz alinganlik, kiskanclik ve dününcesizlikle kendinize ve iliskinize zarar verirsiniz. NE yani esinize ve kendinize güvenmiyorsunuz siz? Güvensiz insanlarin yapacagi seyler bunlar benim gözümde.

Ama böyle yerli yersiz alinganlik, kiskanclik ve dününcesizlikle kendinize ve iliskinize zarar verirsiniz. NE yani esinize ve kendinize güvenmiyorsunuz siz? Güvensiz insanlarin yapacagi seyler bunlar benim gözümde.
Güveniyorum ama bu değişikliklerin sebebi ne öerak ediyorum ne yapayım

Siz sanırım çocuksuluğu abartıyorsunuz adam da artık sıkıldı muhtemelen.
Biraz empat, yapın.
Sürekli şikayet eden, mızmızlanan, her lafa her harekete alınan ve hep karşı taraftan bekleyen bir erkekle anlaşabilir miydiniz?
Adam size aslında kadın dediğin cilveli olur derken kapris ve cilve farklı şeyler sen de kapris değil cilve yap diyor bence.
Haklı da.
İçinde eğlenceli bir çocuk barındıran her insanı severim ama yerinde ve zamanında. Yani çocuk heyecanı olan mutlu eğlenceli çocuksu insan başka sürekli çocuk gibi mızmızlanan habire pışpışlama bekleyen insan başka.
Yorgun olur isteksiz olur, işyerinde bir şeye canı sıkkın olur ne bileyim hiç bir neden yokken güne modu düşük başlamıştır. Siz sürekli ama ilgilenmiyor diye mızmızlanırsanız cidden karşıdaki insan da darlanır.
Bana burada yazdıklarınıza bakarak imajınız aşırı mızmızlanan kaprisli bir kadın oldu.
Ayrıca bir eş bence cilveli ol diyebilir. Cilve bekleyebilir yani. Direkt isteğini söylemesi güze. Siz kendiniz isteklerinizi sürekli dile getirmeden sadece kaprisle ve sitemle belirtiyorsunuz muhtemelen ondan ciddi bir istek belirtmesi ters geldi. Ama normalde yetişkin insanlar küserek, alınaraki kapris yaparak anlaşmazlar, beğenmedikleri yanları söylerler yada istediklerini söylerler.

Güveniyorum ama bu değişikliklerin sebebi ne öerak ediyorum ne yapayım

Bilmiyorum bana pek güveniyorsunuz gibi gelmedi ama yaniliyorda olabilirim tabi okudugum kadari ile yorum yapabiliyorum sonucta. Belkide esiniz s1k1lmistir bu tavirlarinizdan olamazmi? Hala empati yapmiyorsunuz ve istemiyor neden neden diye soruyorsunuz kendinize. Önce özelestiri yapin ve kendinizi esinizin yerine koyun. Bence esiniz sizi seviyor ve deger veriyor gercekten ama sanki tavirlarinizdan s1k1lmis gibi.

Amaan, eski konularınıza da baktım şimdi de siz şu eşinizin gayet kariyeriyle alakalı fi tarihindeki mesajını takan kadınsınız.
Gayet normal bir mesaja takıp eşinizle kavga edip kadına da ulaşıp onunla konuşmak istemiştiniz.
Adamı sürekli bu tip yersiz kıskançlıklarla boğuyor, yetmiyor gibi üstüne yersiz alınganlıklar ediyorsanız adamın size sarılmamak istemesi de normal.
Çok üstüne gidip çok boğuyorsunuz bence. Sevgisiyle öldüren kadınlardansınız sanırım.
Eşinizle olan iletişimiz bana komple yanlış geldi.

Keşke saati beğenmediğinizi söylemeseydiniz , bence eşiniz alınmış , gücüne gitmiş :KK43:
2. olayda ise eşiniz düşüncelerini dile getirmiş , demekki onun da sizden beklentileri varmış , hep bana hep bana olmaz demiş açık açık :KK76:

Siz sanırım çocuksuluğu abartıyorsunuz adam da artık sıkıldı muhtemelen.
Biraz empat, yapın.
Sürekli şikayet eden, mızmızlanan, her lafa her harekete alınan ve hep karşı taraftan bekleyen bir erkekle anlaşabilir miydiniz?
Adam size aslında kadın dediğin cilveli olur derken kapris ve cilve farklı şeyler sen de kapris değil cilve yap diyor bence.
Haklı da.
İçinde eğlenceli bir çocuk barındıran her insanı severim ama yerinde ve zamanında. Yani çocuk heyecanı olan mutlu eğlenceli çocuksu insan başka sürekli çocuk gibi mızmızlanan habire pışpışlama bekleyen insan başka.
Yorgun olur isteksiz olur, işyerinde bir şeye canı sıkkın olur ne bileyim hiç bir neden yokken güne modu düşük başlamıştır. Siz sürekli ama ilgilenmiyor diye mızmızlanırsanız cidden karşıdaki insan da darlanır.
Bana burada yazdıklarınıza bakarak imajınız aşırı mızmızlanan kaprisli bir kadın oldu.
Ayrıca bir eş bence cilveli ol diyebilir. Cilve bekleyebilir yani. Direkt isteğini söylemesi güze. Siz kendiniz isteklerinizi sürekli dile getirmeden sadece kaprisle ve sitemle belirtiyorsunuz muhtemelen ondan ciddi bir istek belirtmesi ters geldi. Ama normalde yetişkin insanlar küserek, alınaraki kapris yaparak anlaşmazlar, beğenmedikleri yanları söylerler yada istediklerini söylerler.
Evet ya biraz küserek anlatıyorum derdimi
Ama eşimin söylediğinden de şöyle bir sonuç çıkıyor ne yani cilveli olmayanlar kadın değil mi?
Tamam ben yukarıda saydığınız huylarımı törpülerim ama adamda değişiklik var anlıyorum tanıyorum onu bakalım artık gözlemlemeye devam hayırlısı

Hanımlar birde aklıma gelmişken eşimin bir huyundan bahsedeyim telefon hiç elinden düşmüyor yani alır bakarım istediğim gibi kulkanırım karıştırırım orda bir sorun yok ama bazen evde bile cebinde dolaştırıyor belkide bu yüzden bu kadar üzerine gidiyorum

Hanımlar birde aklıma gelmişken eşimin bir huyundan bahsedeyim telefon hiç elinden düşmüyor yani alır bakarım istediğim gibi kulkanırım karıştırırım orda bir sorun yok ama bazen evde bile cebinde dolaştırıyor belkide bu yüzden bu kadar üzerine gidiyorum

ortada bişey yok ama illa olsun diyosunuz. uğraşıyosunuz.

Alıp bakabildiginiz karistirdiginiz bir telefon var , sorun yok bence.
Şifreli, şifresi sakliysa belki.

Siz biraz kıskanç ve alingansiniz galiba. Eski konunuza dayanarak söylüyorum..

Kendinizi torpulemezseniz yuvanizi yipratirsiniz.

hanımlar mrb
Şimdi size iki olay anlatacağım ve ayrı ayrı değerlendirmenizi isteyeceğim
Olay 1:
eşim canımı sıktı işe giderken hazırlanıyorduk ben bir saat taktım eşimin eski saati ama kordonu değiştirdim sonradan neyse işte taktım ve dedim ki üff bu saatte hiç güzel değilll.
Oda bi sürü laf saydı bana beğenmiyosan takma zorlamı taktırıyolar saatime laf ediyosun bide vs vs...
Bende ne kıymetli saatin varmış dedim.Sizce ben mi alınganlık ettim çok kırıldım ya altı üstü bir saat o kadar laf saydı bana.
Olay 2:
Dün akşam oturuyoduk ( genelde hep eşim yaklaşır bana sarılır vs vs bi iki gün çok fazla yaklaşmayınca) bende dedim ki özlemiyomusun beni oda dedi ki hep benden bekliyosun kadın dediğin biraz cilveli olur vs ben şok oldum.
Yani beni tanıyordu yapım gereği o şekilde davranamam oda beni böyle kabul etti şimdi böyle söylemesi haksızlık değil mi???
Ne demek yaa seni beni böyle kabul etmişsin şimdi bir kadının nasıl olacağını mı hayal ediyor.kızdım ve küstüm.
Bir özrü haketmiyormuyum sizce ?

olay-1:
esinizin size yeni saat almasini istiyorsaniz bunu "saat hic guzel degil uff" diyerek degil de "canim musait oldugumuz bir ay bana yeni bir saat alabilir miyiz" diye dile getirmelisiniz. aksi durumda verecegi yanit "takma zorla mı taktırıyolar" olur.

olay-2:
sizin yapiniz-onun yapisi isine girerse bu evlilik cok su alir. evlilik, ortak kertede bulusma sanatidir.

bence alıngansınız.özellikle saat konusunda bu derece haksız olmanıza rağmen nasıl kırılan taraf siz oldunuz ben şok.

Back
X