Ben mi cok beklenti icindeyim ?

hazalee98

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
1.227
1.042
133
27
Merhaba benim 8 aylık bir ilişkim var, şu anda pandemi yüzünden uzak mesafeye döndü marttan beri yüz yüze ben okuduğum şehre eşyalarımı almak için gittiğimde görüştük, 3 gün kaldım her gün görüştük haziran ayıydı

Şu anda mesajlaşma ve telefonla ilişki yürütüyoruz ben 23 yaşındayım ve ilk uzun ilişkim. Erkek arkadaşım ilgisiz değil her gün mutlaka konuşup mesajlasiriz ben geçenlerde olduğu şehre günü birlik gelmek istediğimi söyledim, senin şu anda tren kullanıp buraya gelmen doğru olmaz dedi hastalık riski yüzünden, kendisinin arabası var ama riskten isim olmasına rağmen ben bile şehir dışına çıkmıyorum dedi . Ama isi nedeniyle gün boyu da dışarda cafelerde de oturuyor ben de aynı şekilde dikkat ederek dışarı çıkıyorum. Bazen bunu düşünerek kiriliyorum arkadaşları ile görüşüyor ama 2 saatlik mesafeye beni görmeye gelmedi diye. Sizce çok mu ilgi bekliyorum beklentilerim çok mu yüksek bu dönem için? Calisiyor basında durması gereken işler var pandemi olduğundan beri şehir dışına çıkmadı, ama yinede araya giren mesafe bizi uzaklaştırdı mi diye arada dusunuyorum

Kendiniz çözmüşsünüz zaten başında durması gereken işleri var ve virüs var gelmemek için yeterli bir sebep ama mesafe sizi uzaklaştırır mı o ilişkinizin sağlamlığına bağlı bence

Ailesiyle yaşiyorsa bu çok normal. Bende erkek arkadaşımla pandeminin başlarında 3 ay ayrı kalmak zorunda kaldım. Işim orda olduğu halde gidemedim yollar kapalıydı. Bir şekilde izin çikartip gitmenin yolunu bulduğumda bana gelmemin benim içinde tehlikeli olacağını sağlıklı olduğumu bilmesinin yeterli olduğunu söyledi. Çunku gercekten görüsmektense iyi oldugumuzu bilmek yeterliydi. Günler çuvala girmiyor sonuçta illa bir şekilde işler düzelecek ve eski düzen oturacak yerine. O yüzden kendince endişeleri olması çok olağan buna kırılmamalısınız olabildigince bu süreci ilişkinizi yıpratmadan geçirmelisiniz bence :)

Pandemiyi bu kadar düşünen adam her gün kafelerde arkadaşlarıyla oturmaz. 3 gün görüştüğünüz zamanda pandemi vardı. Nedenini bilemiycem ama bahane. İnsan sevinir, can atar sevdiğini görmek için. Sağlık bakanlığı seyahatleri açtı da sana ne oluyor deseydiniz. Gözünüzü dört açın.

Kişisel araçla 2 saatlik yol gelinir ya. Kafelerde oturmaktan daha riskli değildir herhalde.

Bende öyle düşünüyorum
Şahsi aracı varsa ve 2 saatlik yolu gelemiyorsa,sizi çokta özlememiş demektir.

Bende buna bozuluyorum haziran basında görüştük, sürekli sürekli dışarda değil ama ticaretle uğraşıyor işi nedeniyle şehir içinde gezmesi gerek yani dışarı çıkabiliyor

Tek bildiğim özellikle sevgililik döneminde insan heer anını her dakikasını sevgilisiyle geçirmek ister, olmuyorsa oldurur, yalan söylemeyen biriyse gerekirse yalan bile söyler ama sevgilisini görür ki marttan beri diyorsunuz.. Her gün cafelere gidiyormuş bir de. Ben kötü kokular aldım üzgünüm..

Yanı sürekli kafe kafe gezmiyor ama , işi dışarda olduğu için dışarda yemek yiyor gidip bir yerlerde çay içiyor vs. Birde ekim de bir sınavı var ona hazırlanmaya calisiyor biraz biraz .ınstagram da resim ve yorumlarımız var ama haziran 6 da mi ne görüşmüşüz iste sen en son

Haziran yazdım ama anlasilmamis haziran 7 8 mi neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…