Ben mi cok beklenti icindeyim ?

Daha yukariyi okursaniz anlayacaksiniz arkadasin neden boyle dedigini. Belki de anladiniz???

Kendine "Kızların kahramanı " olma rolünü biçen bir erkek grubu var.Bu grup,Sadece arkadaşı olan bir kız için bile fedakarlıklar yapar.Hatta sevgililerini bu fedakarlıklar yüzünden çıldırtırlar.Yani benim için şunu yaptı,bunu yaptı olayı bazen herkes için yapılan bir şey olabiliyor.

Birebir aynısını 10 saatlik yol olarak yazacaktım. Altına imzamı atarım. Otobüse binmemem için gelip beni alıp dönmeyi teklif ediyor hatta. İki saatlik yol şuradan şurası gibi. Günübirlik gidip gelerek her hafta sonu görüşülebilir. Her şey bu kadar normale dönmüşken araba sürmek şehir değiştirmek evde yalnız oturmakla eş risk taşıyor

Evet açıkça söylemen gerekiyor erkekler düz mantık bazen anlamıyorlar ben hissettiğim herşeyi açık açık söylerim mesela. Hep de verdikleri cevaptan ne olduğunu anlarım. Bahane mi gerçek mi. Siz de deneyin bence

Son düzenleme:

Marttan beri siz dışında herkesle görüşmesi tabi ki normal değil. Canım lütfen azla yetinme. Sende kendimi gördüm. Şu an bir ilişkim var ve ne zamanlar yaratıyor bir bilsen. Bundan önceki tüm ilişkilerimde, resmen azına mahkum edilmişim ve doğrusu da bu sanmışım.

Isteseydi arabasina biner gelirdi. Ustelik senin gitmeni de istemiyor. Supheli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…