Ben mi çok büyütüyorum

Duyguhasn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
190
24
18
Sevgilimn en yakın erkek arkadaşı var sevgilime yarı çıplak kadın postaları atıyor bnde buna kızıyorum ona tepki göstermiyor diye sabahtan beri soğuk davranıyorm ben mi büyütüyorum bana dio ki benim ne suçum var bnde sevgilin varken sana atması hoş değil ve saygısızca diyorm. Haklı değil miyim. Anlamıyorm neden tepki göstermemiş demek ki o beni takmıyor ki arkadaşı da takmıyor ama bana yapılan saygısızlık bu üstelik bn atıyorm ona kendimi

Tamam evet 17 yaşındayım. Of olmuyor ayrılsam peşimi bırakmıyor kalsam düzgün değil büyük bir bela aldım başıma

Yapma atma yarın bir gün o fotoğraflar başına dert olacak. Yukarıda bir üye yazmış sapik biriymiş niye fotoğraflarınızı atıyorsunuz ya yayarsa ya da ailenize atarsa korkmuyor musunuz hiç
WhatsAppın tek oynatmalık özelliği ile attım. Üşenmeyip extra telfon ile fotoğraf alacağını düşünmüyorum.

Yapma atma yarın bir gün o fotoğraflar başına dert olacak. Yukarıda bir üye yazmış sapik biriymiş niye fotoğraflarınızı atıyorsunuz ya yayarsa ya da ailenize atarsa korkmuyor musunuz hiç
Umarım bu kızcağızın ailesi bu ilişkisini öğrenir ve kızlarını kurtarırlar. Kimseye kolay kolay bunu söylemem. Çünkü Türkiye gibi bir yerde ailenin öğrenmesi kız için sıkıntı olabilir.

Ancak beraber olduğu adam çok tehlikeli ve rezil birisi. zaten adam başka şehirde bu kızın şehrine geldikçe bununla takılıyor. Kendi şehrinde de başkalarıyla takılıyor. Reşit olmayan kızlarla ilişkiler yaşıyor. Kız bunun yüzünden üniversite sınavına bile çalışamıyor. Ama kızımız gözünü açabilecek biri olmadığından umarım ailesi kızını kurtarır

Bir: Sevgiliniz arkadaşına "atma bunları rahatsız oluyorum" diyecek. Demiyorsa siz bu sapıktan ayrılacaksınız.
İki: Sevgilinize nude atmayı bırakacaksınız saçmalamayın yahu, 17 yaşındasınız!!!

İnşallah ailesi geri kafalı bir şey değildir de kıza bir şey yapmazlar ama ben de öğrenmelerini çok isterim sizin yazdıklarınızı da okuduktan sonra kendisi için çok endişelendim.

Çünkü daha yaşı çok küçük onu sadece ailesi kurtarır şu anda kapanır kısılmış gibi hissediyordur.

Konu sahibi bu ilişkiyi sürdürmek zorunda değilsin tehditlerine boyun eğmek zorunda da değilsin lütfen biraz cesur ol. Benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı kendimi öldüreceğim öldüreceğim diye geziyordu yani savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkartmama az kalmıştı kendi kendine bıraktı sizi ilgilenmeyince bırakıyorlar emin olun havlayan köpek ısırmaz

Ay çok üzüldüm şimdi.

Çok çaresizim geri kafalılar bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum beceremiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…