Boşuna anlatmayın daha önce baya dil döktüm kendisine. Adamın ayrılırsa ona bir şey yapacağı yok. Zaten bir sürü kız var çevresinde. Konu sahibi o başkasıyla evlenirse mahvolurum falan diyor. Öyle kurtulmak istediğini söylemesine inanmayın. Kendisi ayrılmıyor yani. Ailesi dışında birinin de ikna edebileceğini sanmıyorum.İnşallah ailesi geri kafalı bir şey değildir de kıza bir şey yapmazlar ama ben de öğrenmelerini çok isterim sizin yazdıklarınızı da okuduktan sonra kendisi için çok endişelendim.
Çünkü daha yaşı çok küçük onu sadece ailesi kurtarır şu anda kapanır kısılmış gibi hissediyordur.
Konu sahibi bu ilişkiyi sürdürmek zorunda değilsin tehditlerine boyun eğmek zorunda da değilsin lütfen biraz cesur ol. Benim de böyle bir erkek arkadaşım vardı kendimi öldüreceğim öldüreceğim diye geziyordu yani savcılıktan uzaklaştırma kararı çıkartmama az kalmıştı kendi kendine bıraktı sizi ilgilenmeyince bırakıyorlar emin olun havlayan köpek ısırmaz
Artık öyle düşünmüyorum. Fotoğraflarımın olmadığından emin olup ayrılmak istiyorumBoşuna anlatmayın daha önce baya dil döktüm kendisine. Adamın ayrılırsa ona bir şey yapacağı yok. Zaten bir sürü kız var çevresinde. Konu sahibi o başkasıyla evlenirse mahvolurum falan diyor. Öylw kurtulmak istediğini söylemesine inanmayın. Kendisi ayrılmıyor yani. Ailesi dışında birinin de ikna edebileceğini sanmıyorum.
Dediğiniz gibi umarım kendisine bu olayları öğrenince hayatı zindan etmeyecek bir ailesi vardır ve bir an önce öğrenip kızlarını bu sapıktan kurtarırlar
neyyyy ,ALLAHIN CEZASI.peki bu kızımız güle oynaya niye kendini kullandırtıyor,yaş kaç baş kaç ,ALLAHIM nedir bu erkenden onunla bununla ilişki yaşamak. kızım sizin hiç mi aklınız fikriniz yok.Umarım bu kızcağızın ailesi bu ilişkisini öğrenir ve kızlarını kurtarırlar. Kimseye kolay kolay bunu söylemem. Çünkü Türkiye gibi bir yerde ailenin öğrenmesi kız için sıkıntı olabilir.
Ancak beraber olduğu adam çok tehlikeli ve rezil birisi. zaten adam başka şehirde bu kızın şehrine geldikçe bununla takılıyor. Kendi şehrinde de başkalarıyla takılıyor. Reşit olmayan kızlarla ilişkiler yaşıyor. Kız bunun yüzünden üniversite sınavına bile çalışamıyor. Ama kızımız gözünü açabilecek biri olmadığından umarım ailesi kızını kurtarır
Ben avukatım. Başını belaya sokacağını düşünüyorsan sana yardımcı olabilirim. Ancak ben ayrılmak istesen adamın çok da tınlıycanı düşünmüyorum. Bence çok da umrunda değilsin bulunduğu şehirde keyfine bakıyor. Ama sen kesinlikle ayrılmak istiyorsan ve tehdite uğrayacağını düşünüyorsan yardımcı olurumÇok çaresizim geri kafalılar bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum beceremiyorm
O da arkadaşına atıyordur dikkat et o zaman postlaraEvet doğru anladınız
Boşuna anlatmayın daha önce baya dil döktüm kendisine. Adamın ayrılırsa ona bir şey yapacağı yok. Zaten bir sürü kız var çevresinde. Konu sahibi o başkasıyla evlenirse mahvolurum falan diyor. Öyle kurtulmak istediğini söylemesine inanmayın. Kendisi ayrılmıyor yani. Ailesi dışında birinin de ikna edebileceğini sanmıyorum.
Dediğiniz gibi umarım kendisine bu olayları öğrenince hayatı zindan etmeyecek bir ailesi vardır ve bir an önce öğrenip kızlarını bu sapıktan kurtarırlar
Çok çaresizim geri kafalılar bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum beceremiyorm
Evet doğru anladınız
Bir: Sevgiliniz arkadaşına "atma bunları rahatsız oluyorum" diyecek. Demiyorsa siz bu sapıktan ayrılacaksınız.
İki: Sevgilinize nude atmayı bırakacaksınız saçmalamayın yahu, 17 yaşındasınız!!!
Pardon?Senden fotoğraf isteyen sevgilin kaç yaşında?2
20Senden fotoğraf isteyen sevgilin kaç yaşında?2
Peki üstte bir üyenin dediği gibi reşit değil misiniz?Evet doğru anladınız
Tamam atmıyorum fotoğraf atmicam bdia ayrılma konusu ise deniyormYap daha çok küçüksün. Sana şuan nasıl zarar verdiğinin farkında bile değilsin. Bak bu kadar insan aklın başına alman için uyarıyor. Kimseye fotoğraflarını atma ve derhal ayrıl sözde sevgliden.
Evet 17Peki üstte bir üyenin dediği gibi reşit değil misiniz?
Sizin çıplak postların başkasına gitmediğinden nasıl emin olabiliyorsunuzEvet 17
WhatsAppın tek oynatmalık özelliğiSizin çıplak postların başkasına gitmediğinden nasıl emin olabiliyorsunuz
Normal atmıyorum zaten güvenmemWhatsAppın tek oynatmalık özelliği
Aldı diyelim ne yapacaksın alabilir sonuçta. Ayrıl şikayet ederim pesimi birakmazsan de aklinı basına toplaWhatsAppın tek oynatmalık özelliği ile attım. Üşenmeyip extra telfon ile fotoğraf alacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?