Ben mi çok büyütüyorum

Boşuna anlatmayın daha önce baya dil döktüm kendisine. Adamın ayrılırsa ona bir şey yapacağı yok. Zaten bir sürü kız var çevresinde. Konu sahibi o başkasıyla evlenirse mahvolurum falan diyor. Öyle kurtulmak istediğini söylemesine inanmayın. Kendisi ayrılmıyor yani. Ailesi dışında birinin de ikna edebileceğini sanmıyorum.

Dediğiniz gibi umarım kendisine bu olayları öğrenince hayatı zindan etmeyecek bir ailesi vardır ve bir an önce öğrenip kızlarını bu sapıktan kurtarırlar

Artık öyle düşünmüyorum. Fotoğraflarımın olmadığından emin olup ayrılmak istiyorum

neyyyy ,ALLAHIN CEZASI.peki bu kızımız güle oynaya niye kendini kullandırtıyor,yaş kaç baş kaç ,ALLAHIM nedir bu erkenden onunla bununla ilişki yaşamak. kızım sizin hiç mi aklınız fikriniz yok.

Çok çaresizim geri kafalılar bu yüzden ne yapacağımı bilmiyorum. Kurtulmak istiyorum beceremiyorm
Ben avukatım. Başını belaya sokacağını düşünüyorsan sana yardımcı olabilirim. Ancak ben ayrılmak istesen adamın çok da tınlıycanı düşünmüyorum. Bence çok da umrunda değilsin bulunduğu şehirde keyfine bakıyor. Ama sen kesinlikle ayrılmak istiyorsan ve tehdite uğrayacağını düşünüyorsan yardımcı olurum

Üzüldüm açıkçası ama insan ne yaparsa kendine yapar. Umarım kurtulmak ister birgun

Tamam atmıyorum fotoğraf atmicam bdia ayrılma konusu ise deniyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…