k.v. kızıma bakıyor. Bir sürü kavga ve tartışmalardan çok mecbur kaldık yine k.v. baktırmaya. Tabi insan haliyle bir sürü hakaret duyduktan sonra, kavga ettikten sonra bu güne kadar içine attıklarıda su üstüne çıkmaya başlıyor. Haliyle soğukluk giriyor araya. Kızım bu arada rahatsızlandı. Kabız oldu buna bağlı olarakta kalın bağırsağı dışarıya doğru sarktı. Ona özel diyet uyguluyoruz. Ama k.v. elleri koynunda oturuyor. Kızıma hergün yemeğini ben yapıyorum. Bide çalışıyorum. Olsu yaparım ama haliyle çok çeşit yapıp gidemiyorum. kızıma o pişirdiği yemekleri veriyor sadece. Bu çocuk kahvaltıda bari bunu yesin diye bi kap yemek vermiyor. Ama görseniz benim tüm yaptıklarımı eleştiriyor. Diyetinden ayrı yemek bişey olmaz der vermeye çalışırlar. Bi lokma sen fazla ver rahatsız eder o koştur demeye başlar. Bişey yedirecek ol. Biz öyle yapmazdık diye başlarlar ama doğrusunu uygularkende bırak yardım etmeyi ağır yanından asılırlar.
Şimdi ben yapayım...
bencede bakıcı tut.kız getir ben bakem.küçük çocukları çok seviyorum.
k.v. kızıma bakıyor. Bir sürü kavga ve tartışmalardan çok mecbur kaldık yine k.v. baktırmaya. Tabi insan haliyle bir sürü hakaret duyduktan sonra, kavga ettikten sonra bu güne kadar içine attıklarıda su üstüne çıkmaya başlıyor. Haliyle soğukluk giriyor araya. Kızım bu arada rahatsızlandı. Kabız oldu buna bağlı olarakta kalın bağırsağı dışarıya doğru sarktı. Ona özel diyet uyguluyoruz. Ama k.v. elleri koynunda oturuyor. Kızıma hergün yemeğini ben yapıyorum. Bide çalışıyorum. Olsu yaparım ama haliyle çok çeşit yapıp gidemiyorum. kızıma o pişirdiği yemekleri veriyor sadece. Bu çocuk kahvaltıda bari bunu yesin diye bi kap yemek vermiyor. Ama görseniz benim tüm yaptıklarımı eleştiriyor. Diyetinden ayrı yemek bişey olmaz der vermeye çalışırlar. Bi lokma sen fazla ver rahatsız eder o koştur demeye başlar. Bişey yedirecek ol. Biz öyle yapmazdık diye başlarlar ama doğrusunu uygularkende bırak yardım etmeyi ağır yanından asılırlar.
Şimdi ben yapayım...
Kayınvalideniz tüm gün çocuğunuza bakıyor, siz geldikten sonra da mı bakmaya devam etsin, bence çok fazla beklenti içerisindesiniz, yemek yapsın, birşeye karışmasın, çocuğa sürekli ilgili davransın, maaşla tuttuğunuz eleman değil ki bu, ne mecburiyeti var çocuğunuza bakmaya, oğluna bakmış büyütmüş. Bence bu kadar baktığı için bile minnettar olmalısınız.
Şimdi ben yapayım...
Kızımın bu rahatsızlığından dolayı veremiyoruz.Bide küçük yerdeyiz. Zaten şimdi k.v. ufacık bi iş yapsa be yapıyorum demeye başlıyor. Artık kızıma sevdiğini bile sanmıyorum. Kızım babanne diye sarılmaz. Yürüyüşe çıksa bi yere gitse eve gelice bile sevinmez kızım. Ama k.b. geldi. Dede diye havalara uçuyor. Kızım bişey istese be bugün yoruldum git anne ile yap demeye başlıyor. Ben seninle çok ilgilendim biraz da annen yapsın onunla oyna diyor.
Bilmiyorum çok bunaldım. Niye bu k.v. böyle herşeyi doğru yaptıklarını söylerler. Sadece akıl verirler. Bişey isteyincede hep bana muhtaçsınız diye gözünüzün içine sokarlar yapılan küçük şeylere dahi.
Ona ne kadar kızsamda hiç karşısına geçipte sorgulamıyorum, elimden geldiğince iyi davranıyorum ama bi türlü yaranamıyorum.
k.v. yaşamak çok zor. Sürekli birlikte yaşıyorsan daha da zor.
Ben ağzımla kuş tutsamda beni sevmez. Benim çocuğumuda sevmez diğer torunları kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?