• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok kötüyüm:(

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Bugün benim doğum günüm ve eşimle ilk doğum günüm. Sabah erkenden işe gitmesi gerekiyordu. Hiç bir şekilde kutlamadı erkenden kalktı gitti. Neyse bir şey demedim. Hatta gece saat 12 yi geçtiğinde hala uyumamıştık. o zaman da kutlamadı.Ertesi gün yani bu gün akşama kadar aramadım. Bana hediye alacaktı biliyorum söylemişti. İhtiyacın olan bir şey var mı demişti. Bende babet alıcam demiştim. Aradı beni. Ne renk babetin yok dedi. Bilmem dedim. Neyse kısacası babet almış bana. Akşam oldu. Bekledim ki arasın beni dışarı çıkarsın yemek yiyelim diye. O da sağolsun kayınvaldemi görümcemi annemi kardeşlerimi toplayıp gelmiş pasta almış bi de çiçek. Kapıyı açtım hepsi karşımda. Tabi sevgi gösterisi yapmak durumunda kaldım ama tabii gece boyunca çay servisi, meyve servisi, kahve servisi bulaşıklar derken ayakta kaldım ve çok yoruldum. Herkes sohbet etti benden başka. Bu arada annemler de bana uzak değil. Hatta iki üç akşamdır da bizdelerdi zaten. İstediğim zaman rahatlıkla görüyorum zaten. Yani kısacası hiç bir şey anlamadım bu doğum günümden. Hayallerimde çok farklı şeyler vardı. Ne bileyim. İlk doğum günüm. Daha özel şeyler yaşarız diye düşünmüşken yorgunluk ta cabası kaldı. Bide akşam tartıştık. Kısacası kötü geçti ilk doğum günüm. Sizce hata nerde??? Üzülmekte haklı değil miyim?? Böyle mi olmalıydı?:(((

Tum aile sag ve bir arada bir insan daha ne ister ki .... soyle gunlere o kadar anlam yukleyi kendinizi uzmeyin

Tum aile sag ve bir arada bir insan daha ne ister ki .... soyle gunlere o kadar anlam yukleyi kendinizi uzmeyin

Evet güzel bir şey çok şükür ama zaten biz sürekli bir araya gelen bir aileyiz. Uzak değiliz yani ve bu ilk doğum günüm eşimle. Yeni evliyim. Çok mu istediğim?

hata hiçbiyerde hata erkeklerin geninde canım bu sene olmasa seneye aynısını yaşıcaktın emin ol hiçbişey ilk zamanlarda heyecanı sevinci yaşatmıyo alışkanlık haline gelio zamanla bazı şeyler benim eşimde bu senen ne doğum günü ne evlilik yıldönümü hiçbişey hatırlamadı üstüne evlilik yıldönümümüzd arkadaşlarıyla iftara gitti ben evde yalnız yalnız oturdum sölesen onlara göre bu bukadar büyütülecek bişey değil o yüzden en iyisi susup görmezden gelip keyfine bakmak yoksa otur her gün kavga et
sende takma yani canım seninki değil hepsi öle tabi istisnalar kaideyi bozmaz

Keşke o hayallerini eşinle paylaşsaymışsın.
Eşin seni mutlu etmek istemiş,kendince böyle bir yol bulmuş.
Biz kadınların hayal dünyası daha geniş ve daha romantik:)
Biraz eşi çekip çevirmek gerekiyor belki.
Yani O da ne bilsin,kaç kişiye kaç kere doğumgünü kutlaması yapmış olabilir ki...
Bir dahaki sefere önceden ufak tüyolar vermek faydalı olabilir.
Şöyle yapsak ne güzel olur değil mi gibisinden:)

Canım böyle şeylerde fazla beklentiye girmemek lazım, fazla beklenti hayal kırıklığı yaratır. Senin hiç suçun yok. Ben kocanın da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, sadece çoğu türk erkeği gibi romantik düşünemiyor ve kendi ailesinin yanında daha mutlu hissediyor.

Bu durumda tavsiye istersen, onun doğum gününü bekle sadece ve dört dörtlük bi organizasyon yap. Nasıl doğum günü kutlanırmış görsün :)) Bundan sonra o da öyle yapar :)

hata hiçbiyerde hata erkeklerin geninde canım bu sene olmasa seneye aynısını yaşıcaktın emin ol hiçbişey ilk zamanlarda heyecanı sevinci yaşatmıyo alışkanlık haline gelio zamanla bazı şeyler benim eşimde bu senen ne doğum günü ne evlilik yıldönümü hiçbişey hatırlamadı üstüne evlilik yıldönümümüzd arkadaşlarıyla iftara gitti ben evde yalnız yalnız oturdum sölesen onlara göre bu bukadar büyütülecek bişey değil o yüzden en iyisi susup görmezden gelip keyfine bakmak yoksa otur her gün kavga et
sende takma yani canım seninki değil hepsi öle tabi istisnalar kaideyi bozmaz

Keşke o hayallerini eşinle paylaşsaymışsın.
Eşin seni mutlu etmek istemiş,kendince böyle bir yol bulmuş.
Biz kadınların hayal dünyası daha geniş ve daha romantik:)
Biraz eşi çekip çevirmek gerekiyor belki.
Yani O da ne bilsin,kaç kişiye kaç kere doğumgünü kutlaması yapmış olabilir ki...
Bir dahaki sefere önceden ufak tüyolar vermek faydalı olabilir.
Şöyle yapsak ne güzel olur değil mi gibisinden:)

ikinize de katıldım şu an:) doğru söylüyorsunuz. Belki önceden azcık söyleseydim anlayabilirdi. oooof of. Kendince iyilik yaptı evet ama böyle olmamalıydı. :/

Bugün benim doğum günüm ve eşimle ilk doğum günüm. Sabah erkenden işe gitmesi gerekiyordu. Hiç bir şekilde kutlamadı erkenden kalktı gitti. Neyse bir şey demedim. Hatta gece saat 12 yi geçtiğinde hala uyumamıştık. o zaman da kutlamadı.Ertesi gün yani bu gün akşama kadar aramadım. Bana hediye alacaktı biliyorum söylemişti. İhtiyacın olan bir şey var mı demişti. Bende babet alıcam demiştim. Aradı beni. Ne renk babetin yok dedi. Bilmem dedim. Neyse kısacası babet almış bana. Akşam oldu. Bekledim ki arasın beni dışarı çıkarsın yemek yiyelim diye. O da sağolsun kayınvaldemi görümcemi annemi kardeşlerimi toplayıp gelmiş pasta almış bi de çiçek. Kapıyı açtım hepsi karşımda. Tabi sevgi gösterisi yapmak durumunda kaldım ama tabii gece boyunca çay servisi, meyve servisi, kahve servisi bulaşıklar derken ayakta kaldım ve çok yoruldum. Herkes sohbet etti benden başka. Bu arada annemler de bana uzak değil. Hatta iki üç akşamdır da bizdelerdi zaten. İstediğim zaman rahatlıkla görüyorum zaten. Yani kısacası hiç bir şey anlamadım bu doğum günümden. Hayallerimde çok farklı şeyler vardı. Ne bileyim. İlk doğum günüm. Daha özel şeyler yaşarız diye düşünmüşken yorgunluk ta cabası kaldı. Bide akşam tartıştık. Kısacası kötü geçti ilk doğum günüm. Sizce hata nerde??? Üzülmekte haklı değil miyim?? Böyle mi olmalıydı?:(((

Tatlım beklentilerinde tamamen haklısın ama erkeklerden böyle incelikler beklediğimiz sürece üzülüp kırılmaya mahkumuz malesef...Onları anca dizi ve filmlerdeki aşırı aşık ya da zengin kesimi temsil eden tiplerde görebiliriz ama inan erkeklerin %90 bizimkilerden farksız...Biz herşeyi çok ince düşündüğümüzden onlardan da istendiği taktirde çok basit bi şekilde organize edilebilcek sürprizler jestler bekliyoruz ama bu onlar için çok lüzumsuz ve sıkıntılı...Ben 3.5 yıllık evliyim,ilk sevgililer günümüzde bana hediye almadığı için tam 1 hafta aynı evin içinde günaydın dahi demeden düşman gibi dolaştım ama şimdi ??? 20 gün sonra doğumgünüm ve ona şöyle dedim daha 1-2 saat önce :"bak 2 yıldır bişe demiyorum özel günlerde,bu yıl doğumgünümü adam gibi kutlamazsan valla burnundan getirrim ona göre şimdiden nasıl bi süpriz yapcanı düşün son dakka sıkışma :) Düşünebiliyo musun...Eskiden doğumgününü
hatırlatmaya bile utanan,bunu gurursuzluk sayan ben şimdi resmen tehditle kutlama yaptırıyorum..Tabi yaparsa :) Zaman geçtikçe yüzsüzleşirsin ve duyarsızlaşırsın canım benim...Şimdi ilk yılın olduğu için böyle beklentilerin olması normal,zamanla kalmaz merak etme :) Ya da işe iyi tarafından bakmak istersek,belki de zamanla o alışır senin istediğin şekilde kutlamaya :)

Canım böyle şeylerde fazla beklentiye girmemek lazım, fazla beklenti hayal kırıklığı yaratır. Senin hiç suçun yok. Ben kocanın da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, sadece çoğu türk erkeği gibi romantik düşünemiyor ve kendi ailesinin yanında daha mutlu hissediyor.

Bu durumda tavsiye istersen, onun doğum gününü bekle sadece ve dört dörtlük bi organizasyon yap. Nasıl doğum günü kutlanırmış görsün :)) Bundan sonra o da öyle yapar :)

Onun doğum günü yeni geçti. Bende ona üzeirnde fotoğrafı olan bir pasta yaptırttım. Aynı şekilde ailesini eve davet ettim ve hizmet yaptım. Ama bunu seve seve yaptım çünkü onun doğum günüydü. Aaaa hatta internetten paketinin üzerinde fotoğrafımız olan ve anlamlı sözler yazan özel çikolatalar sipariş ettim. Herkes çok beğendi hatta sonradan erkek kuzenim gördü ve "benim bildiğim bunu erkekler yapar" dedi:) ama işte onun karşılığında ben doğum günümde misafir ağırladım. Sadece baş başa bir yemek istemiştim. Öyle ahım şahım bir tören de istemedim üstelik.

ikinize de katıldım şu an:) doğru söylüyorsunuz. Belki önceden azcık söyleseydim anlayabilirdi. oooof of. Kendince iyilik yaptı evet ama böyle olmamalıydı. :/

böyle olmamalıydı ama olmuş artık canım düşünüpte kendini üzüp durma iyi tarafından bakıcaksın bu erkeklere hep yoksa ömür geçmez en azından hatırlamış deyip mutlu olucaksın çünkü onlar biz kadar ince düşünemiyolar malesef

Tatlım beklentilerinde tamamen haklısın ama erkeklerden böyle incelikler beklediğimiz sürece üzülüp kırılmaya mahkumuz malesef...Onları anca dizi ve filmlerdeki aşırı aşık ya da zengin kesimi temsil eden tiplerde görebiliriz ama inan erkeklerin %90 bizimkilerden farksız...Biz herşeyi çok ince düşündüğümüzden onlardan da istendiği taktirde çok basit bi şekilde organize edilebilcek sürprizler jestler bekliyoruz ama bu onlar için çok lüzumsuz ve sıkıntılı...Ben 3.5 yıllık evliyim,ilk sevgililer günümüzde bana hediye almadığı için tam 1 hafta aynı evin içinde günaydın dahi demeden düşman gibi dolaştım ama şimdi ??? 20 gün sonra doğumgünüm ve ona şöyle dedim daha 1-2 saat önce :"bak 2 yıldır bişe demiyorum özel günlerde,bu yıl doğumgünümü adam gibi kutlamazsan valla burnundan getirrim ona göre şimdiden nasıl bi süpriz yapcanı düşün son dakka sıkışma :) Düşünebiliyo musun...Eskiden doğumgününü
hatırlatmaya bile utanan,bunu gurursuzluk sayan ben şimdi resmen tehditle kutlama yaptırıyorum..Tabi yaparsa :) Zaman geçtikçe yüzsüzleşirsin ve duyarsızlaşırsın canım benim...Şimdi ilk yılın olduğu için böyle beklentilerin olması normal,zamanla kalmaz merak etme :) Ya da işe iyi tarafından bakmak istersek,belki de zamanla o alışır senin istediğin şekilde kutlamaya :)

Rahatlatıyor bu yorumları okumak. Çok teşekkür ederim. Tek olamdığımı bilmek güzel:) ama bizde istiyoruz o güzel kutlamalar ya da dediğim gibi öyle abartılı törenler de istemiyorum. Sadece biraz incelik ve romantiklik ama sanırım kapasitesinin dışında bir şey istiyorum. Bu duruma alışmak zorunda kalmak benim zoruma gidiyor. Ben böyle hayal etmemiştim evliliği:(

böyle olmamalıydı ama olmuş artık canım düşünüpte kendini üzüp durma iyi tarafından bakıcaksın bu erkeklere hep yoksa ömür geçmez en azından hatırlamış deyip mutlu olucaksın çünkü onlar biz kadar ince düşünemiyolar malesef

haklısınız sanırım.

Ya orası öle. iyidir eşim sağolsun ama ne bileyim. Daha farklı ve ince şeyler bekledim. Sıradan değil de dah afarklı. Çünkü ilkti. Neyse. Zaten böylelikle doğum günüm de geçti gitti.

"ilk" vs gibi şeylere bu kadar takılmayın
herşeye anlam yüklemeyin
minimum beklenti, maksimum mutluluk

Bence fazla takma bunu kafana , eşin kendince sana süpriz yapmak istemiş. Erkekler böyle şeyleri pek düşünemez , ayrıca tüm sevdiklerin yanındaymış ne güzel işte, hiç unutmuyorum teyzem vefat etti benim o zaman kuzenim 12 yaşında idi annesiz büyüdü , doğum gününü kutlamadı hiç , 18. yaşına girerken bugün 18 yaşıma girdim ve annem yanımda değil diye ağladı durdu benide ağlattı tabii, şimdi 22 yaşında. Böyle günlerde daha bir arıyor annesini. Nişanlandı annesi göremedi. Bence şükret ailen yanında sağ. Boşver ama böyle beklentilerin olduğunu ona belli et, onun doğum gününde mesela baş başa olmak istiyorum böyle günlerde de ikiniz kutlayın..Şimdi pat diye dersen alınabilir.

:) valla benim evlendikten sonra ki ilk doğum günümde senin ki gibiydi :) bizde kayınvalidemde pasta kestik gitmeden de beni bi kozmetikçiye götürüp ihtiyacım olan makyaj malzemelerini aldık:) küsmedim baktım bu beceremiyor sürpriz falan onun doğum gününde öyle bir sürpriz yaptım ki ağladı adam :) sonra sevgililer gününde bu bana sürpriz yaptı gerçi benden kopya çekmiş ama olsun napalım olduğu kadar olmadığı kader :))

Kıymet bilmezlikle ilgisi yok ki bunun; zaten arkadaş öyle pahalı hediyeler falan beklememiş (ayrıca maddi güçleri elveriyorsa beklemeye de hakkı var) bir babete razı olmuş durumda.

Azıcık romantizm beklemiş; e o da hakkıdır tazecik evli cicim ayları bunlar daha.

Ama kızma sen de bitanesi ona:) o da aklı sıra seni mutlu etmeye çalışmış. Cümbür melahat( doğrusunu biliyorum:) ) seni seviyoruz yanındayız mesajı vermek istemiş.

Aaah ah nostalji yapıverdim valla ayaküstü on sene öncesine gittim ercişte ilk doğumgünüm geldi aklıma:)))))))

Nice yıllara sağlıkla; üzme bunlar için tatlı canını daha çooook doğumgünleri kutlarsınız inşallah .

Back
X