• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi çok kötüyüm:(

Bence fazla takma bunu kafana , eşin kendince sana süpriz yapmak istemiş. Erkekler böyle şeyleri pek düşünemez , ayrıca tüm sevdiklerin yanındaymış ne güzel işte, hiç unutmuyorum teyzem vefat etti benim o zaman kuzenim 12 yaşında idi annesiz büyüdü , doğum gününü kutlamadı hiç , 18. yaşına girerken bugün 18 yaşıma girdim ve annem yanımda değil diye ağladı durdu benide ağlattı tabii, şimdi 22 yaşında. Böyle günlerde daha bir arıyor annesini. Nişanlandı annesi göremedi. Bence şükret ailen yanında sağ. Boşver ama böyle beklentilerin olduğunu ona belli et, onun doğum gününde mesela baş başa olmak istiyorum böyle günlerde de ikiniz kutlayın..Şimdi pat diye dersen alınabilir.

:((( üzüldüm. Evet mutlu olacak çok sebebimiz var zaten farkındayım çok şükür ama işte insanoğluyuz. Hep daha fazlasını istiyoruz:)

:) valla benim evlendikten sonra ki ilk doğum günümde senin ki gibiydi :) bizde kayınvalidemde pasta kestik gitmeden de beni bi kozmetikçiye götürüp ihtiyacım olan makyaj malzemelerini aldık:) küsmedim baktım bu beceremiyor sürpriz falan onun doğum gününde öyle bir sürpriz yaptım ki ağladı adam :) sonra sevgililer gününde bu bana sürpriz yaptı gerçi benden kopya çekmiş ama olsun napalım olduğu kadar olmadığı kader :))

:))) hoşuma gitti.

Kıymet bilmezlikle ilgisi yok ki bunun; zaten arkadaş öyle pahalı hediyeler falan beklememiş (ayrıca maddi güçleri elveriyorsa beklemeye de hakkı var) bir babete razı olmuş durumda.

Azıcık romantizm beklemiş; e o da hakkıdır tazecik evli cicim ayları bunlar daha.

Ama kızma sen de bitanesi ona:) o da aklı sıra seni mutlu etmeye çalışmış. Cümbür melahat( doğrusunu biliyorum:) ) seni seviyoruz yanındayız mesajı vermek istemiş.

Aaah ah nostalji yapıverdim valla ayaküstü on sene öncesine gittim ercişte ilk doğumgünüm geldi aklıma:)))))))

Nice yıllara sağlıkla; üzme bunlar için tatlı canını daha çooook doğumgünleri kutlarsınız inşallah .

İnşallah. Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Evet gözüm yükseklerde dğeil (yüksekler olsa yok demem tabii:) ama imkanlar doğrultusunda daha farklı bir şey istedim sadece. Artık önümüzdekilere bakıcaz.

Tatlım ne bilsin adam sevdiklerinle birlikte olun diye düşünmüştür süpriz yapmak istemiştir kendince :)
Erkekler bizim gibi değilki. Ya tamamen unutsaydı o zaman ne yapacaktın. :) üzülmene değmez bunları ama ona belli etmeye çalış özel günlerde başbaşa olmak istediğini. Daha çoook d. günleri kutlayacaksınız bir dahakine başbaşa olursunuz :)

:) valla benim evlendikten sonra ki ilk doğum günümde senin ki gibiydi :) bizde kayınvalidemde pasta kestik gitmeden de beni bi kozmetikçiye götürüp ihtiyacım olan makyaj malzemelerini aldık:) küsmedim baktım bu beceremiyor sürpriz falan onun doğum gününde öyle bir sürpriz yaptım ki ağladı adam :) sonra sevgililer gününde bu bana sürpriz yaptı gerçi benden kopya çekmiş ama olsun napalım olduğu kadar olmadığı kader :))

bu arada nasıl bir sürpriz yaptınız ki eşinizi ağlattınız doğrusu çok merak ettim. özel değilse paylaşır mısınız. Kopya çekelim bizde:))

Bugün benim doğum günüm ve eşimle ilk doğum günüm. Sabah erkenden işe gitmesi gerekiyordu. Hiç bir şekilde kutlamadı erkenden kalktı gitti. Neyse bir şey demedim. Hatta gece saat 12 yi geçtiğinde hala uyumamıştık. o zaman da kutlamadı.Ertesi gün yani bu gün akşama kadar aramadım. Bana hediye alacaktı biliyorum söylemişti. İhtiyacın olan bir şey var mı demişti. Bende babet alıcam demiştim. Aradı beni. Ne renk babetin yok dedi. Bilmem dedim. Neyse kısacası babet almış bana. Akşam oldu. Bekledim ki arasın beni dışarı çıkarsın yemek yiyelim diye. O da sağolsun kayınvaldemi görümcemi annemi kardeşlerimi toplayıp gelmiş pasta almış bi de çiçek. Kapıyı açtım hepsi karşımda. Tabi sevgi gösterisi yapmak durumunda kaldım ama tabii gece boyunca çay servisi, meyve servisi, kahve servisi bulaşıklar derken ayakta kaldım ve çok yoruldum. Herkes sohbet etti benden başka. Bu arada annemler de bana uzak değil. Hatta iki üç akşamdır da bizdelerdi zaten. İstediğim zaman rahatlıkla görüyorum zaten. Yani kısacası hiç bir şey anlamadım bu doğum günümden. Hayallerimde çok farklı şeyler vardı. Ne bileyim. İlk doğum günüm. Daha özel şeyler yaşarız diye düşünmüşken yorgunluk ta cabası kaldı. Bide akşam tartıştık. Kısacası kötü geçti ilk doğum günüm. Sizce hata nerde??? Üzülmekte haklı değil miyim?? Böyle mi olmalıydı?:(((

Benimde ilk doğum günümde eşim annemleri çağırmış. 8 ağustos benim doğum günümdü eşim bana tunik almış(belliydi aynı senin babet gibi) neyse birgün önceden verdi olmadı akşam gittik değiştirdik işte 8 ağustos oldu benim eşim akşam uyudu :14: burayada konu açmıştım. Sonra uyandı niye uyandırmadın dedi uyanmadınki çocukta tepende tepindi uyanmadın dedim hemen koşa koşa gitti pasta almış, aşağıda mumları yakmış falan öyle işte. Ya canını sıkmaya değmez erkekler romantizmden anlamıyorlar ellerinden gelenin en iyisi.
ben seninle aynı yaştayım bende senin gibi çok üzülüyordum annem evlilik böyle fazlasını bekleme ama sen sakın kendini salma dedi öylede oldu eşimin hareketlerine alıştım ama ben hergün sürprizler ve süslenmelerimi eksik etmedimki adam benden sıkılmasın diye. Ayyy ben niye kendi derdimi anlatıyorsam :9::9: kendi yalnız sanma diye :34:

böyle şeyler için kafanda kurmamalısın. sonuçta eşinle aynı kafaya sahip değilsiniz. seninle aynı şekilde düşünmek zorunda değil. senin baş başa veya daha özel bir şekilde geçirmek istediğini akıl edememiş demek ki. belki de sen söylemeliydin doğum günümü şöyle geçirelim diye. beklenti içine girersen daha çok hayal kırıklığı yaşarsın. ama en azından doğum gününü sözle kutlamalıydı herkesi toplamadan önce bence. en azından bunu yapması gerekir. ama belki onun için akrabaları toplayıp sürpriz yapması bir incelik? kafasını beğenip evlenmişsin. az çok tanımış olman lazım. ona göre de beklentilerini şekillendir ki böyle şeyler yaşamayasın.

:D benim evlendikten sonra ki ilk doğum günümde buna benzer geçmişti tek farkla o gece saat tam 12.00 de söz ile kutlamıştı... neyse memleketteydik..bekledim yaşadığımız yere dönelim belki özel birşeyler yapar diye ama nerdeeeeeee :37: en son söyledim bir çiçek bile yeterdi bahçeden kopardığın diye.. en son şirretliğim tuttu 14 Şubat sevgililer gününde bir sürü hediye ile geldi :52: gelecek 3 sene boyunca birşey almasam olur dimi deyip işin içinden kurtulmaya çalıştı amaaaaaaa yemezler...

benimde doğum günüm bu cuma :1: bakalım bu sene neler olacak... :1: :37:

Benimde ilk doğum günümde eşim annemleri çağırmış. 8 ağustos benim doğum günümdü eşim bana tunik almış(belliydi aynı senin babet gibi) neyse birgün önceden verdi olmadı akşam gittik değiştirdik işte 8 ağustos oldu benim eşim akşam uyudu :14: burayada konu açmıştım. Sonra uyandı niye uyandırmadın dedi uyanmadınki çocukta tepende tepindi uyanmadın dedim hemen koşa koşa gitti pasta almış, aşağıda mumları yakmış falan öyle işte. Ya canını sıkmaya değmez erkekler romantizmden anlamıyorlar ellerinden gelenin en iyisi.
ben seninle aynı yaştayım bende senin gibi çok üzülüyordum annem evlilik böyle fazlasını bekleme ama sen sakın kendini salma dedi öylede oldu eşimin hareketlerine alıştım ama ben hergün sürprizler ve süslenmelerimi eksik etmedimki adam benden sıkılmasın diye. Ayyy ben niye kendi derdimi anlatıyorsam :9::9: kendi yalnız sanma diye :34:

çok teşekkür ederim:)) gerçekten aynısı olmuş. Kendimi yalnız bilmemek güzel gerçekten teşekkür ederim. Gülümseyerek okudum. Sanırım çok fazla hayal kuruyoruz ve karşılık alamayınca da kendi kendimizi üzüyoruz. Halbuki o ne kadar mutludur "eşime sürpriz yaptım ailesini çağırıp çiçek aldım" diye. Türk erkeklerinin çoğunun kapasitesi de bu kadar snaırım bu açıdan. Napalım artık:)

öğretmek lazım bunlara arkadaşlar... bu arada dikkatimi çekti yazanların çoğu Aslan burcu :1:

:D benim evlendikten sonra ki ilk doğum günümde buna benzer geçmişti tek farkla o gece saat tam 12.00 de söz ile kutlamıştı... neyse memleketteydik..bekledim yaşadığımız yere dönelim belki özel birşeyler yapar diye ama nerdeeeeeee :37: en son söyledim bir çiçek bile yeterdi bahçeden kopardığın diye.. en son şirretliğim tuttu 14 Şubat sevgililer gününde bir sürü hediye ile geldi :52: gelecek 3 sene boyunca birşey almasam olur dimi deyip işin içinden kurtulmaya çalıştı amaaaaaaa yemezler...

benimde doğum günüm bu cuma :1: bakalım bu sene neler olacak... :1: :37:

Şimdiden nice senelere:))) Umarım her şey çok daha güzel olur hepimiz için.

çok teşekkür ederim:)) gerçekten aynısı olmuş. Kendimi yalnız bilmemek güzel gerçekten teşekkür ederim. Gülümseyerek okudum. Sanırım çok fazla hayal kuruyoruz ve karşılık alamayınca da kendi kendimizi üzüyoruz. Halbuki o ne kadar mutludur "eşime sürpriz yaptım ailesini çağırıp çiçek aldım" diye. Türk erkeklerinin çoğunun kapasitesi de bu kadar snaırım bu açıdan. Napalım artık:)

Evet çok fazla hayal kuruyoruz biz kadınlar duygusal insanlar olduğumuz için romantiklikte var tabii. Ama erkeklerde en romantik şey eşine kızdığında gidip çiçek alması yada pastanın üstüne isim yazdırmak :1: Her ne kadar hayal kırıklığına uğrasakta bazen olaya onların açısından bakmak lazım (çok zor olduğunu biliyorum :9: )

Evet aynen öyle arkadaşım. Neyse ben yavaş yavaş yatayım. Herkese mutlu geceler diliyorum arkadaşlar. Allah rahatlık versin:)

Aslında eşinize çok kızamadım ben tamamen unutsa hiç bir çabası olmasa neyse ama o da kendi çapında bir şeyler yapmaya sizi mutlu etmeye çalışmış ama düşünememiş bazı şeyleri.

Haksız değilsin tabiki canım kocanla ilk doğum gününün özel olmasını istemissin ama en büyük hatan beklentilerini yüksek tutmandı ama bu da gayret normal olsun doğum günü dediğin nedir ki sizin daha cok güzel anlarınız olacak sevdiklerin yanında olsun sevdiklerinle bir dilim pasta ye yetmez mi , yemeğe her zaman cıkabilirsiniz her zaman özel anlarınız olabilir bunun icin esini bunaltma :) ama sen yinede böyle hayal ediyordum diye belirt cünkü alısmasın :)

Dünde benim doğum günümdü.Eşim akşam saat 8,30 a kadar birşey çaktırmadı bir tebrik dahi etmedi.Neyse işten eve 8,30 gibi geldi işte çok açım dedi bende mutfağa girdim yemek ısıtmak için.Sonra yanıma geldi yemekleri beğenmez gibi bir tavır ben yemeyeceğim tokum dedi.Neyse bozuldum haliyle.Sonra ben tek başıma yemek yemek için balkona çıktım.Tam o sırada yanıma geldi bizimkiler geliyorlar dedi.Bende doğum günümü kutlamak içinse hiç gelmesinler dedim.Evleneli 2 ay olmuş haliyle başbaşa bir kutlamayı tercih ederdim.Neyse sonra bu ailesine söylemiş artık ne dediyse gelmeyin falan diye gelmediler.Bizde küstük konuşmuyoruz.Herşeyi geçtim sen benim doğum günümü başbaşa bir kutla madem.Böyle saçma süpriz mi olur.Yanıma geldi üzerini giyin haliyle işten geldim şort atlet bir haldeyim keyfim bozuldu yani.Herkesle beraber kutlayacak hala çok sinirliyim.Ailesininde bunu düşünmesi gerekirdi bence.Aklı sıra annesinin hazırladıklarını yiyecek yemek falan yemedi bu yüzden madem banada bir şekilde yedirtme offf deli oldum resmen..Zaten sürekli görüşüyoruz düşüncesizlikti yaptığı ama kendine göre ben haksızım tabi.Ben hizmet edicem ben yapıcam toplıcam edicem kaldırıcam silicem koyucam nasıl sürpriz bu.

Konu sahibesi, sizde esinize ayni seyi yapmissiniz, eve aileleri cagirmissiniz.
Esinizden niye farkli ve romantik seyler bekliyorsunuz ?
Onunda evliliginiz boyunca ilk dogumgunuydu herhalde... ;)
Tabi romantik seyleri herzaman erkekler dusunup yapmali degilmi
kadinlarin boyle bir sorumlugu yok.
Boyle giderseniz, vermeden almak isterseniz uzgunum ama hep bu hayal kirikligini yasiyacaksinis. :)

Back
X