- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi evarologlu
-
aslında yanlış yapıyoruz .bak eşin ne güzel demiş arayıp gelmeyin diyim diye.belki senin tepkinide ölçmüş olabilir ama olsun bizler hemen ay yok deme ayıp olur ay alınırlar falan .kendimizede kızıyorum.evet desek nolur sanki.yok çok merhametli ve düşünceliyiz çooook
Kızlar ben yokken benim evimde zorla misafir kabul ettim sevgili kayınvalidem ve teyzelerini çalışıyorusn gelemeylim müsayit olduğun zaman denmedi zorla kendilerini kabul ettirdiler peki ne mi oldu eve gittim evimde kendi kafalarına göre bir kaç şey değiştirmişler çıt çıkartmadım iyi yapmışınız dedim güzel olmuş yep yeni evi düzerken çok beğenerek aldığım holdaki halıma çamaşır suyu döküp rengini soldurmuşlar çıt çıkartmadım canınız sağ olsun nazarı bundan çıksın dedim ama içim gitti,kayınvalidem kusura bakma sen yokken eve misafirliğe geldik dedi sevindim farkında olmanıza dedim teyzesi aman ne olcak canım vekillerri brudaydı yani sabahtan görümcem ve eltim evime gidip yemek yapıp toparladılar ya teyze onu kastetti onların bu rahatlığı beni sinir etti bende birdaha bu şekilde kabul edemem bir kereye mahsustu sizi ben ağırlamak isterim dedim ve görgüsüzlüklerine bak yaa kayınvalidem çağırdı aldıkalrını gösterdi ve aynen dioloğu yazıyorum:
Kayınvalidem :bu tabağı ben aldım 6tanesi 10 lira bu tabağı teyzen aldı 6 tanesi 20 lira
ben: Ne kadar ayıp alınan hediyenin fiyatımı söylenir
kayınvalidem:ama fazla bişey yapamadık alamadık diye söyledim
ben: Ozaman kusura bakma elimizden bu geldi denir fiyat söylenmez
sonra kayınvaliedm geldi özür diledi benden:)
ve sağolsun kayınvalidem gene beni şoka uğrattı bizim evimizde kayınvalidemin 2 yastık 2 yorganı var yastıkalrın kılıflarını değiştireyim dedim birde ne göreyim hastane ismi yazıyor xxxx devlet hastanesi şok oldum kayınvalidem bu kış çok hastanede yattı resmen hastaneden araklıdığı yastıkalrı ben yaptım doldurttum diye bir nevresim alıp geçirip bana verdi bende nevresimi beğenmeyip kendilerimkinden değiştirince gördüm şok oldum yaa off çok doluyum sanırım yaa
şaka gibi. Geri verin bence, eğer eminseniz. "hastane yastığı hijyenik olmaz, hastalık kapmak istemiyorum." deyin.
geri veremem ayıp olur kullanmam olur biter ama kayınvalidem temiz bir insandır o yastığı 10 kere yıkayıp vermiştir bana:) ya pintiydi biliyorum ama inan bu kadırını beklemiyordum
çok iyisin yaaa, kadın sana hastaneden yastık vermiş sen ayıp olur diyorsun. Bari laf sok arada. Içim şişti yani. Bana da bu konularda fazla iyisin derler ama sen beni de geçtin. :)))
görüyorumki eltin ve görümcenle çok samimisin. Kayınvaliden gerçekten çok hatalı amaa. Kayınvaliden ve eltin daha samimiler sizden sanırım. Lütfen diyorum bak lütfen eltine bunların hiçbirini anlatmaaa. Hiçbir sırrını verme eltinle kayınvalideni çekiştirme. Sonra çok çok pişman olursun. Belki eltin düzgün kaliteli bir insandır. öylelerinin bir zararı olmaz ama başka türlüyse kuyunu kazar sabrettiğin ve çektiklerinde boşa gitmiş olur demedi deme.
Kızlar ben yokken benim evimde zorla misafir kabul ettim sevgili kayınvalidem ve teyzelerini çalışıyorusn gelemeylim müsayit olduğun zaman denmedi zorla kendilerini kabul ettirdiler peki ne mi oldu eve gittim evimde kendi kafalarına göre bir kaç şey değiştirmişler çıt çıkartmadım iyi yapmışınız dedim güzel olmuş yep yeni evi düzerken çok beğenerek aldığım holdaki halıma çamaşır suyu döküp rengini soldurmuşlar çıt çıkartmadım canınız sağ olsun nazarı bundan çıksın dedim ama içim gitti,kayınvalidem kusura bakma sen yokken eve misafirliğe geldik dedi sevindim farkında olmanıza dedim teyzesi aman ne olcak canım vekillerri brudaydı yani sabahtan görümcem ve eltim evime gidip yemek yapıp toparladılar ya teyze onu kastetti onların bu rahatlığı beni sinir etti bende birdaha bu şekilde kabul edemem bir kereye mahsustu sizi ben ağırlamak isterim dedim ve görgüsüzlüklerine bak yaa kayınvalidem çağırdı aldıkalrını gösterdi ve aynen dioloğu yazıyorum:
Kayınvalidem :bu tabağı ben aldım 6tanesi 10 lira bu tabağı teyzen aldı 6 tanesi 20 lira
ben: Ne kadar ayıp alınan hediyenin fiyatımı söylenir
kayınvalidem:ama fazla bişey yapamadık alamadık diye söyledim
ben: Ozaman kusura bakma elimizden bu geldi denir fiyat söylenmez
sonra kayınvaliedm geldi özür diledi benden:)
ve sağolsun kayınvalidem gene beni şoka uğrattı bizim evimizde kayınvalidemin 2 yastık 2 yorganı var yastıkalrın kılıflarını değiştireyim dedim birde ne göreyim hastane ismi yazıyor xxxx devlet hastanesi şok oldum kayınvalidem bu kış çok hastanede yattı resmen hastaneden araklıdığı yastıkalrı ben yaptım doldurttum diye bir nevresim alıp geçirip bana verdi bende nevresimi beğenmeyip kendilerimkinden değiştirince gördüm şok oldum yaa off çok doluyum sanırım yaa
bencede dişini gösteren daha kıymetli olur ben mesala diğer konualrda birşeyden rahatsızsam hiç çekinmem konuşurum ama bu maddi konuda isteyemedim eşimide düşündüm deddim yapmasınlar biz yapalım dedim ilgilenmesinler biz ilgilenelim hayatımızada karışmaya müdahaleleri olmaz ailem elinden geleni yapmaya çalıştı senin dedğin gibi ben yaptırmadım hatta ailem kalın 3tane bilezik takıcaktı bana annem kardeşim babam dedim siz enayimisiniz 1 tane takın 1 tane taktırdım ama böyle şeyleri takıp yuvamı etkilemem arkadaşalrın dediği gibi eşim üzlümüyormudur üzülüyordur benden fazla hatta ama tek laf etmiyorum genede bu konuda
ailenin sana takacağı bileziğin enayilikle ne ilgisi var hiç mi hiç anlamadım. O bileziği kaynanana değil sana takıyorlar. Kaynanan sana takmadıysa takmadı ailen neden sana takmasın ki? Başkası bana iyilik yapmadı siz de iyilik yapmayın demişsin. O bileziklerle belki ilerde bir eşya araba falan alırdın. Asıl enayiliği sen yapmışsın.
böyle insanlar da var dünyada en iyisi umursamamak şimdi ne desem sen daha fazla üzülceksin zaten dolmuşsun gerçekten çok sabırlısın canım.bi insan bişeyi ya yapar ya yapmaz yani fiyat söylemek hastaneden oğlunun evine yastık araklamak nasıl bişeydir hiç yapma daha iyi sanki birinin zorlamasıyla yapılıyor bunlar.eşinin haberi var mı peki o gün yapılanlardan tepkisi ne oldu?
[rıght][/rıght]
canım artık kayınvalidem ailemi enayi yerine koydu az çokta okumuşundur ailem evimize elinden geleni yapmaya çalıştı ben müdahale ettirmedim ufak tefek şeyler yaptılar ,beyaz eşyalarımı alalım dediler ben taksitle alabilridim ancak borca girme dediler ozaman yarı parasını siz verin yarısını ben vereyim dedim vb....ama kayınvalidem az önce yazdığım gibi hiç ilgilenmediği gibide hastaneden araklıdığı yastıkalrı ben yaptım diye bana veren , ve bize çeyrek bile takamdı kınada avcuma koyduğu altını bile eşim yaptı ama onların kuşak bağlama töreni var o sırada gelmiş anneme bilezik takıcan haaa demiş böylede terbiyesiz
hastaneden arakladıgı yastıkmııııııııı
şok oldum varmı böyle insanlar yaaa
aynen canım yaaaa bu kış 1aya yakın kayınvalidem hasatnede yattı bende ziyaretine gittim haliyle nişanlıyım ozaman bari haberim olsaydı bir kaçtane sert olanalrdın seçerdim bunu al bunu al diye:)ayy allahım artık gülüyorum ağlancak duruma
var varrr daha neler var anlatsam mesala bana değil ama eltime ne yapmış zamnında 5yıllık evli ve düğün sırasında en büyük eltinin gelinliğini götür bunu giycen demiş gleinlik alamayız tabi kız evi kabul etmemiş sonra gitmiş tuhafiyeden kiralamış gelinliği şaka gibi daha neler anlatsam neler ne ki bu
bütün eltiler de kaynanayla görüşüyo mu merak ettim, küs olan var mı acaba içlerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?