Ben mi çok takıntılıyım ?

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar merhabalar. Kısa bir sorum olacak sizlere.
Sevgilim whatsappta görünme saatini gizlemeye başladı. Bugün baktığımda gördüm ve "niye gizledin" diye sorduğumda, "giriyosun yazmıyosun diye söyleniyosun sonra tartışıyoruz, bak çözüm buldum, çabalamıyosun diyodun çabalıyorum bende ve sormuyosun artık" dedi. Çok sinirlendim ve kızdım birşey mi gizliyosun benden ne bu gizemli tavırlar diye, geldi sarıldı saçmalama falan dedi. Ben mi abartıyorum kızlar. Açtım ama tekrar kapattı sinir oldum.
Bu arada teline de bakarım birşey demez acaba gercekten benim tavrımdan çekindiği için mi böyle yapıyor. Bir de bana bunu dediğinde "tabiki sorarım gecenin bi vakti whatsappa girip bana yazmadan çıkarsan sorarım" dedim ve "ben aynısını yapsam sende sormazmısın" dedim "hayır sormam, ablanla kuzeninle konuşmuşsundur niye sorayım ki" dedi. Sevgilim fazla mı rahat ben fazla mı takıntılıyım :44:
Bu arada ilgisiz halleri düzelmeye başladı gibi. Geliyo sarılıyo,öpüyo falan.. Ama ben biraz soru sormaya başlayayım hemen çekiyor kendini ve ilgilenmiyor..
Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..

Sanırım biraz abartmışsınız ve sevgiliniz bunalmış. Erkekler sevgiden ilgiden daha fazla huzur ister. Biz ilgi kısmını biraz abartıyoruz

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Neden girdiği saatleri gizlediği önemli. Eğer gizlemeden önce bundan dolayı çok sorun yaşadıysanız o da böyle bir önlem almış olabilir kendince. Onun karakterini en iyi siz bilirsiniz. Normalde de bu kadar rahat bir insan mıdır kendisi?

Sanırım biraz abartmışsınız ve sevgiliniz bunalmış. Erkekler sevgiden ilgiden daha fazla huzur ister. Biz ilgi kısmını biraz abartıyoruz

Canım benle buluşup görüşmeyince ister istemez "noluyo ya ne bu haller" diyorum. Dışarda buluşmuyoruz, gezip tozmuyoruz, eglenmiyoruz. Ofis içerisinde birbirimizi görüyoruz. Bu yüzden günlük hayatımızda da ilgi istiyorum. Gün içinde falan. Ve bu konuda biraz piypiriklendim sanırım.

Abartıyorsunuz bence, ayrı bireylersiniz sonuçta, sizin dışında da sohbet ettiği insanlar vardır elbette ki. Bir arkadaşı, kuzeni vs yazar cevap verir, illa her seferinde sizinle de konuşacak diye bir şey yok. Aranızdaki iletişim bunun dışında normalse üstelemeyin, durduk yere sorun yaratmayın ilişkinizde.

Evet canım rahattır. O kadar rahatki 1 ay bulusmasak neden diye sormaz o derece
Evet cuma-cumartesi günleri gece saat 5lerde whatsappa girdiğini görürdüm ve bana hiç yazmadı (ben yazmadan) ve sorardım nıye girip yazmıyosun diye.

Tabi ki bir birey ve arkadaşlarıyla konuşabilir, tıpkı benim konuştuğum gibi.. Bende gece girerim, konuşmasam bile bi bakar çıkarım öylesine ama aklıma gelir ve yazarım ona. Bütün gün yazmamazlık yapmam.
En basiti 1 günden örnek vereyim; sabahtan akşama kadar yazmayadabiliyor. İster istemez takılıyorum ve bakıyorumki girmiş. O zamanda düşünüyorum "insan bir hal hatır sorar" diyorum.

Evet bence sen fazla takıntılısın ya da abartmışsın.
O ise rahat değil sadece daha mantıklı.
Sonuçta o ikinize özel bir şey değil. İkinizin de kendinize göre arkadaşları ve akrabaları var tabi ki.
Bunları konu etmen hem onu sıkar, hem de gereksiz yere ilişkine zarar verir.

Cırt pırt yazışmak istemiyor sanırım, siz kızınca da gizlemeye başlamış. Baskı gizi ya da yalanı doğurur... Kasmayın bu kadar bence bir problem yok... Açsın yine saati ama siz her girdiğinde sizinle de konuşmasını beklemeyin. Ha siz dayanamayıp merak edecekseniz, bırakın gizli kalsın

Evet zarar verir haklısın canım. Ama banada yazsın istiyorum. İlgiye açım galiba

Evet sırf tartışmayım dıye gizliyor. Bir anda benden mi birşey gizliyor diye kuşkulandım ama haklısınız.
Böylesi sanırım daha iyi soracak birşey bulamıyorum ve eminimki tutamam kendimi :26:

Evet zarar verir haklısın canım. Ama banada yazsın istiyorum. İlgiye açım galiba

Bu yaşla alakalı emin ol..ben yeni mezun olduğum zaman 24-25 li yaşlarda benden 6-7 yaş büyük bir doktorla birlikteydim.
Ben sürekli mesaj atardım, onun da atmasını isterdim. Ama o hep söylenirdi ben sevmiyorum mesajlaşmayı falan diye.
Ben de üzülürdüm bana olan sevgisinin sığ olduğunu düşünürdüm.
Tabi o biraz daha dingin ben biraz daha hareketli o zamanlar.. ben de hep mesleğinden gelme bir ağırlık olduğunu düşünürdüm.
Ayrılma noktasına gelince bana” işte sabahları bana mesaj göndermek için geceden falan kaydettiğini, onun beni bu konuda anlamadığını yaşıma bağladığını beni çok sevdiğini falan söylemişti.”
Aradan 10 sene falan geçti, günde 1 mesaj dahi atmıyorum kimseye eşim dahil.
İlk evlendiğimiz zamanlar gün içinde mesajlaşırdık ama şimdi mesajlaşma düşüncesi bana çok çocuksu geliyor. Whatsapp ı da sadece ihtiyaç görmek için kullanıyorum. Biraz yaşın ilerlesin sana da komik gelecek.

Biz bayanlar daha duygusalız aynı şeyleri bazen ben de yapıyorum. Trip atıyorum üzülüyorum ama bakıyorum üzüldüğüme değmez aslında.. bunu güzel güzel anlatmak lazım işte :) hep bizim daha duygusal olmamızdan

Canım benim şimdi daha iyi anladım seni :) o halde neden girdiğinde yazmadığını sorgulamayın, aranızdaki genel kopukluğu sorgulayın, erkekler bizler gibi detaylı düşünmez, siz muhtemelen zaten dediğimi yapmak amaçlı soruyorsunuz erkek arkadaşınıza bunu ama o sadece whatsappta bu gizliliği neden yaptığını sorduğunuzu anlamıştır. Açık olun, iletişimizinizi düzeltmeye çalışın, whatsapp gizlilik vs boşverin :)

senden bitanede bende var
gerçekten çekilmiyor bazen hoş ben senin sevgilin kadar anlayışlıda değilim..
illa biriyle konuşmak içinmi girilir. rast gele eli çarpar. gece 3te toplu bir konuşmadan yazı gelir girip bakar.. arkadaşı selam verir oda verir..
neden bukadar didiklemiyi seviyorsunuz herşeyi anlamıyorum..
hep dediğim bişi var.. yine diyorum..
sevgiliniz olsun eşiniz olsun. onun sizin dışındada bir hayatı var.. bukadar sıkboğaz etmemek lazım insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…