- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Sanırım biraz abartmışsınız ve sevgiliniz bunalmış. Erkekler sevgiden ilgiden daha fazla huzur ister. Biz ilgi kısmını biraz abartıyoruz
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
Neden girdiği saatleri gizlediği önemli. Eğer gizlemeden önce bundan dolayı çok sorun yaşadıysanız o da böyle bir önlem almış olabilir kendince. Onun karakterini en iyi siz bilirsiniz. Normalde de bu kadar rahat bir insan mıdır kendisi?
Yaslar kucuk galiba.
Abartıyorsunuz bence, ayrı bireylersiniz sonuçta, sizin dışında da sohbet ettiği insanlar vardır elbette ki. Bir arkadaşı, kuzeni vs yazar cevap verir, illa her seferinde sizinle de konuşacak diye bir şey yok. Aranızdaki iletişim bunun dışında normalse üstelemeyin, durduk yere sorun yaratmayın ilişkinizde.
Kızlar merhabalar. Kısa bir sorum olacak sizlere.
Sevgilim whatsappta görünme saatini gizlemeye başladı. Bugün baktığımda gördüm ve "niye gizledin" diye sorduğumda, "giriyosun yazmıyosun diye söyleniyosun sonra tartışıyoruz, bak çözüm buldum, çabalamıyosun diyodun çabalıyorum bende ve sormuyosun artık" dedi. Çok sinirlendim ve kızdım birşey mi gizliyosun benden ne bu gizemli tavırlar diye, geldi sarıldı saçmalama falan dedi. Ben mi abartıyorum kızlar. Açtım ama tekrar kapattı sinir oldum.
Bu arada teline de bakarım birşey demez acaba gercekten benim tavrımdan çekindiği için mi böyle yapıyor. Bir de bana bunu dediğinde "tabiki sorarım gecenin bi vakti whatsappa girip bana yazmadan çıkarsan sorarım" dedim ve "ben aynısını yapsam sende sormazmısın" dedim "hayır sormam, ablanla kuzeninle konuşmuşsundur niye sorayım ki" dedi. Sevgilim fazla mı rahat ben fazla mı takıntılıyım :44:
Bu arada ilgisiz halleri düzelmeye başladı gibi. Geliyo sarılıyo,öpüyo falan.. Ama ben biraz soru sormaya başlayayım hemen çekiyor kendini ve ilgilenmiyor..
Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..
Bu yasta biraz abarti geldi.
Evet bence sen fazla takıntılısın ya da abartmışsın.
O ise rahat değil sadece daha mantıklı.
Sonuçta o ikinize özel bir şey değil. İkinizin de kendinize göre arkadaşları ve akrabaları var tabi ki.
Bunları konu etmen hem onu sıkar, hem de gereksiz yere ilişkine zarar verir.
Cırt pırt yazışmak istemiyor sanırım, siz kızınca da gizlemeye başlamış. Baskı gizi ya da yalanı doğurur... Kasmayın bu kadar bence bir problem yok... Açsın yine saati ama siz her girdiğinde sizinle de konuşmasını beklemeyin. Ha siz dayanamayıp merak edecekseniz, bırakın gizli kalsın
Evet zarar verir haklısın canım. Ama banada yazsın istiyorum. İlgiye açım galiba
Canım benle buluşup görüşmeyince ister istemez "noluyo ya ne bu haller" diyorum. Dışarda buluşmuyoruz, gezip tozmuyoruz, eglenmiyoruz. Ofis içerisinde birbirimizi görüyoruz. Bu yüzden günlük hayatımızda da ilgi istiyorum. Gün içinde falan. Ve bu konuda biraz piypiriklendim sanırım.
Tabi ki bir birey ve arkadaşlarıyla konuşabilir, tıpkı benim konuştuğum gibi.. Bende gece girerim, konuşmasam bile bi bakar çıkarım öylesine ama aklıma gelir ve yazarım ona. Bütün gün yazmamazlık yapmam.
En basiti 1 günden örnek vereyim; sabahtan akşama kadar yazmayadabiliyor. İster istemez takılıyorum ve bakıyorumki girmiş. O zamanda düşünüyorum "insan bir hal hatır sorar" diyorum.
Kızlar merhabalar. Kısa bir sorum olacak sizlere.
Sevgilim whatsappta görünme saatini gizlemeye başladı. Bugün baktığımda gördüm ve "niye gizledin" diye sorduğumda, "giriyosun yazmıyosun diye söyleniyosun sonra tartışıyoruz, bak çözüm buldum, çabalamıyosun diyodun çabalıyorum bende ve sormuyosun artık" dedi. Çok sinirlendim ve kızdım birşey mi gizliyosun benden ne bu gizemli tavırlar diye, geldi sarıldı saçmalama falan dedi. Ben mi abartıyorum kızlar. Açtım ama tekrar kapattı sinir oldum.
Bu arada teline de bakarım birşey demez acaba gercekten benim tavrımdan çekindiği için mi böyle yapıyor. Bir de bana bunu dediğinde "tabiki sorarım gecenin bi vakti whatsappa girip bana yazmadan çıkarsan sorarım" dedim ve "ben aynısını yapsam sende sormazmısın" dedim "hayır sormam, ablanla kuzeninle konuşmuşsundur niye sorayım ki" dedi. Sevgilim fazla mı rahat ben fazla mı takıntılıyım :44:
Bu arada ilgisiz halleri düzelmeye başladı gibi. Geliyo sarılıyo,öpüyo falan.. Ama ben biraz soru sormaya başlayayım hemen çekiyor kendini ve ilgilenmiyor..
Fikirlerinizi paylaşır mısınız lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?