Ben mi çok takıntılıyım ?

aynısını ben de yaşadım ve ben de aynı senin gibiyim veya gibiydim şimdi biraz daha rahatım bu konuda.. ben de "ne zaman girmiş?kime mesaj yazmış?giripte nasıl bana mesaj atmaz" diye çok olay çıkardım.baktı baş edemiyor o da böyle bir yol seçti.tabi kıyameti kopardım.ama sonra hak verdim.sürekli "kimle konuşuyosun?neden bana degil başkasına mesaj atıyorsun?" vs vs diyen bir sevgilim olsa ilk önce üzülürdüm "niye bana güvenmiyor?" diye, sonra bunalır ve bu duruma böyle bir çare bulurdum ben de.. sadece erkekler degil,erkekler de kadınlar da çok fazla ilgiden,sorguya çekilir gibi sorudan,sürekli ilgi beklenmesinden sıkılır.kendine odaklı her insan ilgiyi kendine çekmeyi başarır :)

Eskiden ne güzeldi buluşur ve komik seylerden kavga ederdik hatta buna da tuz biber derdik.

Simdi ise whatsapp ta son görünme saati
instagramda kimi beğendin
twitterda kimi favladın :S

Canım valla şu dediğine hasretim bende ama çok sık bulusmayınca konu bunlar oluyor. BEnde rahatsızım bu konudan zaten, hersey sosyal medya oldu dogru söyluyosun :/

Evet o da bana yapsa bende sıkılırdım. O aslında beni sıkmamak için elinden geleni yapar, kıskansa bile benımle oturur rahatsızlıgını konuşur ama tartısmaz , seni üzmek kırmak istemem o yuzden içimde yasarım der. Sorgulamaz ama bende tam tersi sorgu sual bitmiyor :)
Kendimi törpülemeye calısıyorum ama engel olamıyorum :)

Evet tatlım aşmaya çalışıyorum ama engel olamıyorum kendime
şunu düşün yapacak olan her türlü yapıyor zaten sen bunu bu şekilde engelleyemezsin alır kendine yeni bi hat yapcağını yapar biz çok akıllıyız da onlar akılsız mı bak diyim sana canım kendi kendine edersin sinir olur durursun sana zarar ilişkine zarar

Evet canım haklısın. İsteyen her türlü dolabı çevirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…