Ben mi çok takıntılıyım ?

Birde biz kadınlar ilk zamanları daha mıç mıç geçirmek istiyoruz sanırım. Evlilik düşünüyoruz ve evlenince zaten monotonlaşıcaz bari şimdi ilgi alaka kesilmesin diyorum
Bazen bende yazmak istemıyorum ama sonra yanlıs anlar yanlıs seyler hisseder diye topluyorum kendimi. İnşallah bende şu takıntılarımdan kurtulurum. Teşekkür ederim.

Evet ben güzel konuşunca ondan iyisi yok birde... Ben biraz sorgulamaya başlayım hemen sıkılıyor. Erkeklerin geneli böyle sanırım.
Kadınlık iç güdüsü işte hep ilgi olsun, düşünsün bizi isteriz :)

Valla bacım sana sunu soyleyim o sana yazmiyo mu sende ona yazma. Hatta gecenin ikisinde git whatsappa gir cik buna yazma ilgi gormek istiyosan kaçacaksın,kaçan kovalanir. Bu buluşmak icin çabalamıyor mı dede cabalama. Hatta ofiste de baska şeylerle ilgilen özley kendini. Ya biyke bi iliski ikinize de rahat gelecek sorunsuz gelecek Yada pesinden koşmaya bbaslayacak iki durumda da sen kazanirsin

sen onun sevgilisinin. insan dışardan görmediği.. uzun zamandır konuşmadı o anda denk geldiği arkadaşına hal hatır sorar.. iki sevgilinin birbirine hal hatır sorması saçma.. "nasılsın. iyim sen nasılsın. annengiller babangiller nasıllar"tarzındamı? siz zaten telefon konuşmak olsun mesajlaşmak olsun yapmıyomusunuz? her whatsapa girdiğinde sanada yazmak zorundamı :26:

İşaretlediğim yere cok güldüm tatlım ya :)))
yok öyle değil ama bi sorsun napıyosun dıye dimi. Çoğu zaman nerde napıyorum bilmez ki ben haber vermedikce.. Yazsa napıyosun diye bilecek ama. Neyse bunlar çokta sorun değil, o anda parlıyorum biraz ona ama sonra geçiyo sinirim
Telefon görüşmemiz şöyle oluyor. Gün içinde (aynı ofiste olduğumuz için) patron birşey soracaksa ve o dısarıdaysa bana aratır. Bende arar "nerdesin, şu şu yapılacakmış" derim kapatırız o kadar.. Öyle bir arayım sesini duyayım yada özledim haftasonu bişeyler yapalım. Gezelim falan yoktur.
Ayda bir haftasonunu ayırır bir yer ayarlar buraya gidelimmi der öyle bulusuruz. Kısaca bu şekildeyiz.

Son düzenleme:

Evet canım erkekler bu dilden anlıyor:) Becerebilsem keşkede şu dediklerini uygulasam :)

neyse ama sana tavsiye.. bu şekilde karşındakini boğarsın mutluluklar

bana da abarmışsınız gibi geldi. bende mesela face giriyorum ama çevrimdışı. girip çıkıyorum.yani her girdiğinde whatsapa sevgiliniz size yazmak istemeyebilir.insan bazen sıkılıyor çünkü. o yüzden bence alt niyet aramayın

Biraz ilgisizliğini de görünce hemen aklıma kötü şeyler geliyor. Kendime engel olmalıyım sanırım.

Bana haklısınız gibi geldi.
Her girdiğini geçtim de gün içinde beni hiç merak etmeyip mesaj atmayıp başkalarıyla sohbet etse ben bozulurum.
1 saat önce konuşmuşuzdur tamam derim de 4 5 saat olmuş arkadaşlarıyla mesajlaşan adam aşkım naptın nasılsın diye sorabilir.
Bu külfet gelmemeli.
Senin daha önceki konularını da bi kaç konuna da baktım
Bence bitir ilişkini yoksa üzüleceksin çok fazla.
Aynı yerdesiniz ama ayda bir görüşüyorsunuz,
Adam sizle görüşmemek için hep bahane buluyor hep yorgun hep meşgul, hep bi doluyum modunda.
Bu durum hoşuma gitmedi seven adam görmek için çabalar işi falan bahane etmez.
Sen peşinden koşuyorsun hep yapamam olmaz edemem
Bu durum hoşuma gitmedi

evet ben çok detaycıyım, her kelimeyi her hareketi düşünürüm. Ama o düz bakıyor :)

Evet ama birkaç gündür düzeldi sanki. Ya da bana öyle geldi bilmiyorum. Bakalım eger değişmezse zaten ya o ya ben dur dicez bu olaya..

Gizlesin canim nolcakki. Bende gizledim kendiminkini Bazi arkadaslar
Gercekten takip ediyorlar nezaman girildigini, su zaman girmissin niye
Meaajima cevap vermedin diye. Sanki aninda yazma mecburuyetim var.

Ben bir sorun göremedim

Gizliyorsa :44::44::44: tamam gizledi sana haber verseydi bu insanın içindeki kurt adamı yer bitirir yahu ona da çok belli etme bu durumu sadece bir durum mu var varsa bileyim böyle gizli kapaklı şeyler yaparak beni huzursuz ediyorsun buna gerek yok de

ayyy ben de yaşadım o durumu şööle diyim erkekler soru sorulmasından hoş lan mı yoorr sıkılıyorlar hemen yani teline falan bakıyorsan beraberken niye sıkıntı ediyorsun ki ben aştım çok şükür sen de aş hemen faydası yok çünkü soru sormanın

Gizlesin canim nolcakki. Bende gizledim kendiminkini Bazi arkadaslar
Gercekten takip ediyorlar nezaman girildigini, su zaman girmissin niye
Meaajima cevap vermedin diye. Sanki aninda yazma mecburuyetim var.

Ben bir sorun göremedim

Evet o da böyle düşünüyor sanırım.

Söyledim zaten, o da sert tepki vermedi. Çağırdım yanıma, neden gizledin noluyo dedim. Sen görünce sorun oluyo tartısıyoruz, bende böyle yaptım bak çabalamıyosun diyodun dedi gülerek, ne bu gizemli haller bişey mi var ne saklıyosun benden dedim ne olacak sacmalama dedi sarıldı.. Bende uzatmadım canım. İyi bakalım dedim. Zaten birşey olsa kulağıma kesin gelir :)

Evet tatlım aşmaya çalışıyorum ama engel olamıyorum kendime

Eskiden ne güzeldi buluşur ve komik seylerden kavga ederdik hatta buna da tuz biber derdik.

Simdi ise whatsapp ta son görünme saati
instagramda kimi beğendin
twitterda kimi favladın :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…