Ben mi çok takıyorum?

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Arkadaşlar telegramda deprem tahmini yapan(bilimsel verilerle) bir sayfaya üyeydim admini yazmış ki istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz insanlar yemin ederim ki çok garip alınmaya yer arıyorlar her neyse bende yazdım salaklık bende de var ama rüya yorumlayabiliyor musunuz adam önce astrolog ve tabirci değiliz! yazmış anladım yazdım çıktım tekrar girdim beni engellemiş göremedim önce ne yazdığını bir şekil girdim dalga geçenler aklınca alay edenler kendi isteğiyle çıksın gruptan hele triplere bak saygısızda ki tepem attı yazdım buna özelden engeli bastım çok garip tipler var ya cidden ne alaka burada dalga geçtiğimi nereden çıkarmış Allah aşkına gece gece tepem attı

Bu arada eklemeyi unuttum adam üste her konuda yazın bakarız yazmış

Yukarı eklemeyi unutmuşum adam yazmış ki her konu hakkında sorun ayrıca rüya tabiri ayıp bir şey mi

Eee bilimsel verilerle deprem tahmini yapan adama rüya tabiri yapıyor musunuz diye sorulunca dalga geçtiğinizi düşünmeyecek de ne düşünecek?
Adam kendi alınganlık etti bence dalga geçtiğini düşünen kişi 2 saat sonra engellemez

Yukarı eklemeyi unutmuşum adam yazmış ki her konu hakkında sorun ayrıca rüya tabiri ayıp bir şey mi
Her konu deyince dünya üzerinde aklınıza gelebilecek şeyler kastedilmemiştir.
O zaman yemek tarifi de sorun, sevgilinizle ettiğiniz kavgada kimin haksız olduğunu da.
Depremler, yerküre, doğa olayları, felaketler gibi en fazla kapsadığı alan bu olur yani o ‘her konu’nun.
Grubun bir alt başlığı var çünkü ‘deprem’.
O başlıkla ilintili şeyleri sorarsınız.

Çok pardon z kuşağı mısınız?
O nesilde görüyorum bu anlam karmaşalarını ve yüksek özgüveni de

Adam kendi alınganlık etti bence dalga geçtiğini düşünen kişi 2 saat sonra engellemez
Valahi ben de bilimle uğraşsam birisi bana rüya tabiri yapıyor musunuz diye sorsa hakaret kabul eder engellerim. O zaman müsait olmuştur o zaman engellemiştir.
Adam istediğinizi sorabilirsiniz derken bilimsel şeylerden bahsetmiştir yani o zaman başkası da gelsin derbinin sonucunu sorsun çünkü sizin sorduğunuzla aynı alaka yani.

Evet ne biliyim her şey diyince soru verdim öyle birde harba inanıyor bu kişi ondan da pek ciddiye almadım zaten olan depremleri gruba atıyordu bu

Evet ne biliyim her şey diyince soru verdim öyle birde harba inanıyor bu kişi ondan da pek ciddiye almadım zaten olan depremleri gruba atıyordu bu
Z kuşağına mı evet dediniz?

Mühendis olsa o grupta ne işi var?
Dünyada bilimle ilgilenen araştırmacılar vardır, hobileri hayatlarına şekil verir.
Diplomalı değillerdir fakat bilgi birikimleri eğer ki analiz güçleri çok yüksek ise denk belki daha fazladır.
Çünkü bu merak dürtüsüyle tek bir alanla değil yani sadece jeoloji ile değil, gök bilim, fizik, matematik, meteoroloji falan da bilirler hatta çok septiktir yani kuşkucu.
Her türlü komplo teorisini de anlayabilmek için uzun saatler harcarlar.
Bunların sonunda ya icat gelişir, ya buluş yaparlar ya da ölüp giderler
Süreç böyle yani
Siz kalkıp rüya sormuşsunuz

Benim de boşluğuma geldi bir an ya benim kızdığım nokta özelden yazsaydı herkesin olduğu gruba yazıp engellemiş kendileri çıksın diye görsem çıkardım zaten görmedim ki rencide etmek bu annesine sövmüşüm gibi davrandı egoistçe

Gururuna dokunmuş.
Olur böyle şeyler, takılmayın.
Karşılıklı ayıplaşmışsınız, denklik olmuş gibi düşünün.

"Hizmette sınır tanımayiz" şeklinde sloganı olan bir kebapçıya da vegan menü soruyor musunuz ?
* Abla,biz sadece kebabciyiz..
Ciğer dalak yürek böbrek
- ama hizmette sınır yok demissiniz,vegan menünüz neden yok.Getireceksiniz,bulup getireceksiniz.
Bakın bu sizsiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…