Ben mi çok takıyorum?

Arkadaşlar telegramda deprem tahmini yapan(bilimsel verilerle) bir sayfaya üyeydim admini yazmış ki istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz insanlar yemin ederim ki çok garip alınmaya yer arıyorlar her neyse bende yazdım salaklık bende de var ama rüya yorumlayabiliyor musunuz adam önce astrolog ve tabirci değiliz! yazmış anladım yazdım çıktım tekrar girdim beni engellemiş göremedim önce ne yazdığını bir şekil girdim dalga geçenler aklınca alay edenler kendi isteğiyle çıksın gruptan hele triplere bak saygısızda ki tepem attı yazdım buna özelden engeli bastım çok garip tipler var ya cidden ne alaka burada dalga geçtiğimi nereden çıkarmış Allah aşkına gece gece tepem attı
Gerçekten deprem konusunda rüya yorumu ne alaka 🤣🤣🤣 her konuda yazın demek cidden aklınıza gelen her haltı sorun demek değildir yani o zaman aklıma cinsellik geldi gidip sorayım fal geldi gidip sorayım 🤣🤣

Zaten o yüzden sordum mühendis değil arkadaşlar harba inanıyor
Haarp a inanıyor diyerek aşağıladığınız birinin grubunda ne işiniz var ? Size göre aşağılanacak bir şeyle ilgilenen biri sizin rüyanızı size yorumlasa size bunun ne katkısı var ? Resmen dalga geçti sizle diye hiç tanımadığımız birini aşağı çekmeye çalışıyorsunuz grupta da bu hareketleri yaptıysanız dalga geçmeleri normal geldi bana

Eski konularını bilmeyen bu konunu normal karşılamış ama bu konun bile anormal deprem nere rüya nere yani neyden ne çıkartıp bunu soruyorsunuz adama?. İyi değilsin, depremmiş, rüyaymış bunlar ile ilgileneceğine yardım alsan?
Of normal değilsem çık o zaman

Jeofizik hakkında her konuda demek istemiş olduğunu anlamak için nasıl bir açıklama lazım ki size?
Her konuda dedi diye, eşiyle cinsel sorunlarını yazsa biri oraya, size de garip gelmez mi?
Her konu uçsuz bucaksız bir derya neticede.

İnatla kendinizi savunuyorsunuz. Haarp’a inanıyor mühendis değil demekte ayrı bir seviye 😂 hayır mühendis olmayınca insanları kırmak serbest mi ben anlamadım. Madem birşey yapmadınız, yaptığınız normal neden taktınız bu kadar?

Cok tesekkur ederim harba inaniyor ne demek diye anlamaya calisiyordum. 🙈 Haarpmis

Arkadaşlar telegramda deprem tahmini yapan(bilimsel verilerle) bir sayfaya üyeydim admini yazmış ki istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz insanlar yemin ederim ki çok garip alınmaya yer arıyorlar her neyse bende yazdım salaklık bende de var ama rüya yorumlayabiliyor musunuz adam önce astrolog ve tabirci değiliz! yazmış anladım yazdım çıktım tekrar girdim beni engellemiş göremedim önce ne yazdığını bir şekil girdim dalga geçenler aklınca alay edenler kendi isteğiyle çıksın gruptan hele triplere bak saygısızda ki tepem attı yazdım buna özelden engeli bastım çok garip tipler var ya cidden ne alaka burada dalga geçtiğimi nereden çıkarmış Allah aşkına gece gece tepem attı
Neye tepen attı ? Adam herşey dese bile deprem analizi sayfasında rüya yorumu ne alaka diye bir saniye oturup dusunsen kendini gülünç duruma düşürmezdin.

Millet boyle gruplardan evlilik icin dolandiriliyor sanirim :)
Ben olduğum şehirin deprem grubuna katılmıştım. Çok da güzel şeyler yaptık. Yine ihtiyaç olacak diye kaldım grupta ve birileri yazmaya başladı geçen haftalarda. Ben de Allah Allah ne bu Merhaba Selam falan kişisel whatsapp hesabından diyorum. Ortak gruplara baktım ki oradan yazıyorlarmış. İnsanların iğrençliği.. tutup bunlara geri cevap yazanlar da vardır.

Haarp a inanıyor diyerek aşağıladığınız birinin grubunda ne işiniz var ? Size göre aşağılanacak bir şeyle ilgilenen biri sizin rüyanızı size yorumlasa size bunun ne katkısı var ? Resmen dalga geçti sizle diye hiç tanımadığımız birini aşağı çekmeye çalışıyorsunuz grupta da bu hareketleri yaptıysanız dalga geçmeleri normal geldi bana
+1000000
Ayyy kesinlikle yaa. Haksız olduğunu duyunca adamı b.klamaya çalıştı.
Madem o haarp a inanıyor sen inanmıyorsun e o zaman ne diye o gruptasın? Üstüne bir de rüya tabiri soruyorsun?
Asdasghasfgksk

+1000000
Ayyy kesinlikle yaa. Haksız olduğunu duyunca adamı b.klamaya çalıştı.
Madem o haarp a inanıyor sen inanmıyorsun e o zaman ne diye o gruptasın? Üstüne bir de rüya tabiri soruyorsun?
Asdasghasfgksk
Üstüne buradan da banlanıyor 🤣🤣🤣 acaba şu an bizi hangi gruba şikayet ediyor

Back
X