Ben mi çok takıyorum?

Bu paylaşımınızın altına, "Pazara gidecem de kavun mu alayım, karpuz mu? Peki ya flörtüm soğuk yaptı, trip mi atsam?" desem, "Bacım, ne alaka?" der misiniz? Sizin de yaptığınız bu

Güzel kızım, genceciksin daha sağlıklı düşünebilmek için bazen destek almaya ihtiyacımız olabilir bu gayet normal bir şey lütfen devletten bir psikiyatriden randevu al hayatını guzellestir.
Bu sitede habire psikolojik danışmanlık al diyenlere uyuz oluyorum ama sendeki durum gerçekten farklı. Bunu iyiliğin için öneriyorum. Farklı farklı sorunların var duygularını sağlıklı yönetmeyi ne kadar erken öğrenirsen senin için o kadar iyi olacak. Vaktini iyi değerlendireceksin. Evde kaldığın boş vakitler çoğumuza yaramadığı gibi sana da yaramıyor. Ailenle gitmeyi bekleme artık reşit olmuşsundur kendine bu iyiliği yap. (Geçmiş konularına istinaden.)

Konuya gelince parkta düşmüşsün üç beş kişi bakmış gülmüş gitmişler gibi düşün ne bir daha bir yerde görürsün ne akıllarında bir dakikadan fazla kalmışsındır. Her şeyi sorabilirsiniz deyince yanlış anlamışsın o kadar sadece.

Back
X