- Konu Sahibi Hesappasif
-
Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
doğru değil bence eşi ile gelse neysede tek başına ne alaka yaniBıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
Begeni toplamak icin insanlari asagilarcasina yorumlar yapmak zorunda misiniz? Herkes sizin gibi dusunmuyor diye alay mi etmeniz gerekiyor. Konu sahibiSen edepli edepli otur söyle gelmesin kadın edebin bozulur
O zaman görüşme ve konuşma, "evli bayan", "bekar bayan", "uygun kaçmaz" bunlar nedir ya?! ayyy ne desem boş, zihniyet meselesiBıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
Begeni toplamak icin insanlari asagilarcasina yorumlar yapmak zorunda misiniz? Herkes sizin gibi dusunmuyor diye alay mi etmeniz gerekiyor. Konu sahibiHesappasif sonuna kadar haklisin. Ayrica dusuncen seni yobaz etmez. Allahin emirlerini yerine getirmek yobazlik olarak tanimliyorsaniz ben bir YOBAZIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?