- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
-
Büyük ihtimalle öyle yaparım abartmıyorum dimi kuzenim olsa anlarım da arkadasın ne işi var yatılı eşim evdeykenBen olsam çok çok samimi değilsem çağırmam da , kabulda etmem evime gelmesini...
çekinceleriniz varsa , öyle yapın çağırmayın ya da erteleyelim deyin kibarca.
İşsizlik böyle işteBuna kafa yoracak kadar sıkılıyorsun sanirim o yuzden gelsin bence
Yüzüne güldümü nerden cıkaaradın acabaa o beni arayıp soruyor hepbence kabul etmeyin. Böylece hem kadın arkasından edepsiz diyip yüzüne gülen biriyle muhattap olmak zorunda kalmaz, hem de sizin edebiniz bozulmaz :)
Ama ben hiç aramadıgım halde kız beni arıyor anlamıyorLütfen arkasından edepsiz dediğiniz biriyle "sadece ortak arkadaşlarınız var diye" zorlamayla (!) konuşmayın :)
Diğer arkadasım gelcem dese hay hay cünkü kızın ciğerini biliyorum gözüm kapalı güveniyorum ama bu kız yani vukuatları olan bi kızYani, bizde anormal değil evli bir kadının kocası olmadan yatılı misafirliğe gitmeleri. Evlendiler diye göbeklerinden bağlanmıyor sonuçta insanlar ama arkadaşınız lafın gelişi söylemiştir çok büyük bir ihtimalle. Uzağa giden insanlara söylenir ya öyle bizde seni görmeye geliriz oraları da görürüz falan filan. Kadıncağız bilememiştir sizin rahatsız olacağınızı
Yani kocanla gel tek ne işin var ya da diğer arkadasım dese gelcem gel derim sonuna kadar amaaa bu kız vukuatkarı olan biriBence abartmıyorsun. Çok yakın bir arkadaşım olması lazım bana bu şekilde kalmaya gelmesi için. Yine benim de evinde bu şekilde kalmam için çok yakın arkadaşım olması lazım. Zaten normal şartlarda eşim olmadan sırf keyfi olarak farklı şehire gezmeye gitmem diye düşünüyorum. Çok istiyorsam eğer görüşmek Uygun bir zaman ayarlayıp eşimle giderim iki aile hep birlikte gezeriz vakit geçiririz.
Gevşek bir kaadının gelmesi diğer arkadasım bekar mesela gelcem dese gel derimama bu kızın vukuataları var cins birisıkıntı evli bir kadının size yatıya gelmesi mi yoksa size göre gevşek ve edepsiz birinin yatıya gelmesi mi önce ona karar verin bence.
Gevşek bir kaadının gelmesi diğer arkadasım bekar mesela gelcem dese gel derimama bu kızın vukuataları var cins biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?