- 3 Şubat 2018
- 6.637
- 25.388
- 548
- 28
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Kızın hasta olmasıyla ikisinin yakın gece kulübünde sarmaş dolaş dans etmesi arasında nasıl bir alaka var ki? Bence ikisi de birbirine zarf atıyor. Açıkçası bu ilişkiyi bitirirdim ben. Hastalık falan bahane hasta olan insan ailesiyle, kendi nişanlısıyla samimi olur sadece. Bu işte bilmediğiniz şeyler var hatta bana aldatılıyosunuz gibi geldi.Kiz hasta diye gel evimizin icine sok bizle yaşasın bari. Vallahi çok sinirleniyorum ya. Bi de normallestiriyor
O dans olayi beni tanimadan cok evvel olmus sanırım bi anlam karmaşası olduKızın hasta olmasıyla ikisinin yakın gece kulübünde sarmaş dolaş dans etmesi arasında nasıl bir alaka var ki? Bence ikisi de birbirine zarf atıyor. Açıkçası bu ilişkiyi bitirirdim ben. Hastalık falan bahane hasta olan insan ailesiyle, kendi nişanlısıyla samimi olur sadece. Bu işte bilmediğiniz şeyler var hatta bana aldatılıyosunuz gibi geldi.
Ettim zaten. Icim şişti sabahtan beri. Hala savunuyor. Teşekkür ederim desteğiniz içinSen bence doğru düşünüyorsun. Sevgilin büyük bir kavga etmeden kendine gelmez.
Kız nişanlı. Rahat tavırları sinirimi bozuyor sadece. Normalleştirmesi delirtiyor beni
Arkadaşı ya sözde. Yazık nişanlısına da gerçektenGitsin nişanlısından ilgi arasın o zaman senin oğlan ne alaka?
Dans olayı benden cok cok once oldu. Zaten görüşüyor dedigim kahve içmeleri.Cama çıkta bi seni göreyim ne alaka ya :/ Hasta anladım ama artık kız bu durumu kullanmaya başlamışta erkek arkadaşınız da halinden memnun gibi geldi bana. Hele gece kulübünde beline sarılıp dans etmeler falan. Hopp bi dur yani! Kahve için, oturup muhabbet edin, dertleşin tamam ama gece kulübünde sarmaş dolaş dans etmek ne alaka? Veya camdan bakıp bi yüz göstermek ne alaka? Ben olsam önce düzgünce güzel bir dille konuşur uyarırdım. Arkadaşlığını yine devam ettir, dertleş, oturup kahve iç ama arandaki o mesafeyi de koru derdim. Baktım umursamıyor ayrılırdım. Allah şifa versin kıza, üzücü bir durum hastalıkla cebelleşmesi ama bana abartılı hareketler geldi.
Sizden önce olmuş olsada tuhaf. Sıradan arkadaşlar ne zamandan beri sarmaş dolaş dans ediyor? Medeni insanlarız ayağına da millet rahatlığı eline almış malesef.Dans olayı benden cok cok once oldu. Zaten görüşüyor dedigim kahve içmeleri.
Kızın nişanlısı kadar size de yazık olmasın dikkat edin. Kız nişanlısını, sevgiliniz de sizi kullanıyor kıskandırmak için. İkiniz de yedeksiniz. Kötü filan da düşünmüyorsunuz, gayet normal düşünüyorsunuz.Arkadaşı ya sözde. Yazık nişanlısına da gerçekten
Benden önce 2 yıldır tanışıyorlar. Olsa olurdu sanmıyorum öyle bir durum olduğunu. Yine de dikkat ediyorum teşekkürlerKızın nişanlısı kadar size de yazık olmasın dikkat edin. Kız nişanlısını, sevgiliniz de sizi kullanıyor kıskandırmak için. İkiniz de yedeksiniz. Kötü filan da düşünmüyorsunuz, gayet normal düşünüyorsunuz.
Evet tuhaf zaten. Bi de beni kendimden şüpheye düşürüyor saçma sapanSizden önce olmuş olsada tuhaf. Sıradan arkadaşlar ne zamandan beri sarmaş dolaş dans ediyor? Medeni insanlarız ayağına da millet rahatlığı eline almış malesef.
Hepimizin erkek arkadaşı var ama sıkıntılarımız olduğunda da kollarında dans ederek teselli aramıyoruz. Oturup düzgünce muhabbet ediyoruz, yemek yiyip kahve içiyoruz. Malesef baştan beri o kızla sevgiliniz mesafeyi koruyamamış çünkü ikisininde işine gelmiş. İş yerindekiler bile zamanında onları sevgili sanmış. Demek ki hep böyle fazla samimilerdi.
Hem soruyorsun hem kuşkulanıyorsun ve rahatsız oluyorsun ve her yorumunda sevgilini koruyup savunuyorsun. Ne dememizi istiyorsun? Kaç kişi aynı şeyi söylüyor sen Kemal’in yapmaz moduna çok erken gitmişsin.Benden önce 2 yıldır tanışıyorlar. Olsa olurdu sanmıyorum öyle bir durum olduğunu. Yine de dikkat ediyorum teşekkürler
Olani söylüyorum çıkışmanızın anlamı nedir?Hem soruyorsun hem kuşkulanıyorsun ve rahatsız oluyorsun ve her yorumunda sevgilini koruyup savunuyorsun. Ne dememizi istiyorsun? Kaç kişi aynı şeyi söylüyor sen Kemal’in yapmaz moduna çok erken gitmişsin.
Bizde yorum yapıyoruz sizde hiçbir yorumu kabul etmiyorsunu. Ne yapalım istiyorsunuzOlani söylüyorum çıkışmanızın anlamı nedir?
Konuyu benim anlattığım kadar bildiğiniz için normal olarak taraflı yorum yapıyorsunuz. Ben de konuyu aydınlatmaya çalışıyorum. Sevgilimden şüphe duyduğum için açmadım konuyu bana abartıyorsun dedi ve acaba gerçekten abartıyor muyum diye merak ettim. Medeniyet diye diye her şeye kulp bulmaya başlandı ve bu yüzden kendimden şüphe ettim.Bizde yorum yapıyoruz sizde hiçbir yorumu kabul etmiyorsunu. Ne yapalım istiyorsunuz
İnsanlar burada abartmıyorsun, yedekte tutuluyorsun. Sen ve kızın nişanlısı kullanılıyorsunuz diyor. Sizden önce iki yıldır arkadaşlarmış, olmamışlar sevgili, şimdi biri nişanlamış biri sevgili yapınca cazip gelmiş, birbirlerini kıskandırarak flörtleşiyorlar. Size de medeniyet diyerek manipüle ediyorlar. Sizi rahatsız eden olayları kızın nişanlısı bilse o da medeniyet diyebilir mi acaba?Konuyu benim anlattığım kadar bildiğiniz için normal olarak taraflı yorum yapıyorsunuz. Ben de konuyu aydınlatmaya çalışıyorum. Sevgilimden şüphe duyduğum için açmadım konuyu bana abartıyorsun dedi ve acaba gerçekten abartıyor muyum diye merak ettim. Medeniyet diye diye her şeye kulp bulmaya başlandı ve bu yüzden kendimden şüphe ettim.
Bilemiyorum. Adamın haberi olduğunu sanmıyorum zaten. Ben kendimden şüpheye düştüğüm için buraya yazma ihtiyacı hissettim çünkü normalleştiriyorİnsanlar burada abartmıyorsun, yedekte tutuluyorsun. Sen ve kızın nişanlısı kullanılıyorsunuz diyor. Sizden önce iki yıldır arkadaşlarmış, olmamışlar sevgili, şimdi biri nişanlamış biri sevgili yapınca cazip gelmiş, birbirlerini kıskandırarak flörtleşiyorlar. Size de medeniyet diyerek manipüle ediyorlar. Sizi rahatsız eden olayları kızın nişanlısı bilse o da medeniyet diyebilir mi acaba?
Sadece medeniyetten ise kızın nişanlısına da söylesinler, kız nişanlısının yanında sevgilinize aynı hareketleri yapsın. Aleni şekilde flörtleşiyorlar, başka hiçbir açıklaması yok.sevgiliniz de yakalanırsa mazereti olsun diye şimdiden yolunu yapıyor.Bilemiyorum. Adamın haberi olduğunu sanmıyorum zaten. Ben kendimden şüpheye düştüğüm için buraya yazma ihtiyacı hissettim çünkü normalleştiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?