- 20 Mayıs 2021
- 241
- 174
- 23
- Konu Sahibi saturnun halkasi
-
Ben de çok üzülüyorum. Daha önce gece kulübüne falan gitmişler beline sarılıp dans falan etmiş kızın. Bunları bilmeme rağmen tamam destek ol dedim ama artık cidden fazla geliyorYani ne alaka diyecek oluyorum ama ciddi rahatsızlık kısmı varmış. Ne biliyim insanın vicdanı da el vermiyo bi şey demeye. Allah şifa versin inşallah kıza
Buna cevap vermek istemiyorum her şeyiyle ortaya dökmek beni rahatsız eder. Anlayışınıza sığınıyorumKız ne hastası?
Kişiye özel spesifik bir şeyi olsa anlıycam da o kadar anlatıp bunu söylememek garip geldi. Bedensel zihinsel metabolik vs diyebilirsiniz en azından.Buna cevap vermek istemiyorum her şeyiyle ortaya dökmek beni rahatsız eder. Anlayışınıza sığınıyorum
Ne alaka kız rahatsız diye gece kulübü ne gidip beline sarılıp dans etmeler filan…. Gereksiz bir saçmalık. Sevgilinizin ikinizi bir idare etmediğine emin misiniz?Ben de çok üzülüyorum. Daha önce gece kulübüne falan gitmişler beline sarılıp dans falan etmiş kızın. Bunları bilmeme rağmen tamam destek ol dedim ama artık cidden fazla geliyor
O benden önce olmuş bir olay...Ne alaka kız rahatsız diye gece kulübü ne gidip beline sarılıp dans etmeler filan…. Gereksiz bir saçmalık. Sevgilinizin ikinizi bir idare etmediğine emin misiniz?
Kız nişanlı. Rahat tavırları sinirimi bozuyor sadece. Normalleştirmesi delirtiyor beniİşyerinde aynı anda iki kız nasıl idare edilir? Kızı yedeğe atmış takip mesafesini koruyor.
Ee yuh bu ne samimiyetBen de çok üzülüyorum. Daha önce gece kulübüne falan gitmişler beline sarılıp dans falan etmiş kızın. Bunları bilmeme rağmen tamam destek ol dedim ama artık cidden fazla geliyor
Kızla samimiyeti sinirimi bozuyor. Bu ufak bir şey mi diye merak edip fikir almak istedim. Güven problemim yok. Olsa söylerim saklamak için bir nedenim yokKişiye özel spesifik bir şeyi olsa anlıycam da o kadar anlatıp bunu söylememek garip geldi. Bedensel zihinsel metabolik vs diyebilirsiniz en azından.
Neyse konuya gelecek olursam buluttan nem kapmayın, takılacak yer aramayın. En ufak şeyde bu kadar güvensizlik yaşadığınız (evet güvensizlik bu aksini iddia etmeyin sakın) adamlarla birlikte olmayın
Kiz hasta diye gel evimizin icine sok bizle yaşasın bari. Vallahi çok sinirleniyorum ya. Bi de normallestiriyorEe yuh bu ne samimiyet
O kısmı zaten trajedi. Bir de nişanlı yani düşünün. Beni de biliyor. Rahat rahat cama çık diyor ne alakayorumlarida okudum ama hicbirsey anlamadim. Kiz nisanli sevgilinizin evin onunden gecerken cama ciksana diyor utanmasa saclarini asaga sallandir rapunzel diyecek ay tobe tobeozur dilerim ama komik geldi.
Nişanlıysa gitsin derdini nişanlısıyla paylaşsın. Bence kız senin sevgilini yedeğe almış, sevgilin kızı yedeğe almış. her şey karşılıklı o zaman.Kız nişanlı. Rahat tavırları sinirimi bozuyor sadece. Normalleştirmesi delirtiyor beni
En çok ağrıma giden ne biliyor musunuz? Anlamıyor. Bunu normallestiriyor. Acmadiginiz dalda sözünüz geçmiyor demek ki. Kabullenmek cok zor geliyorNişanlıysa gitsin derdini nişanlısıyla paylaşsın. Bence kız senin sevgilini yedeğe almış, sevgilin kızı yedeğe almış. her şey karşılıklı o zaman.
sevgilinize soyleyin mesafesini korusun is onda bitiyor tamam hasta diye yapiyor olabilir ama herseyinde bir yolu yordami vardir. Ben yapmazdim sahsen cama cik demezdim. Her evin onunden gectigime elmi sallayacam.O kısmı zaten trajedi. Bir de nişanlı yani düşünün. Beni de biliyor. Rahat rahat cama çık diyor ne alaka
Ben de aynısını söyledim. Ben yapmazdım dedim. Bana yapmaz arkadaşlarım dedim. Görüşmeyeceğim tamam diyor ama saçma sapan beni suçlu buluyor sosyal hayatimiz olmasin mi falan diye. Kafami karıştırıyor gerçektensevgilinize soyleyin mesafesini korusun is onda bitiyor tamam hasta diye yapiyor olabilir ama herseyinde bir yolu yordami vardir. Ben yapmazdim sahsen cama cik demezdim. Her evin onunden gectigime elmi sallayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?