Şimdi bir üye kalkıyor diyor ki böyle böyle bir olaydı ben de böyle yaptım sabırlı mıyım diye soruyor.Ben de kendimce KENDİME GÖRE,KENDİ FİKRİME GÖRE yorumumu gerekli çerçevede yapıyorum.Ve bir başkası kalkıyor bana SALDIRACAK NE BULUYORSUN diye hesap sorma haddini kendinde bularak saldırıyor.Sanane ya.Sen saçını başını yolabilrisin.Sen başkasının düşünce yapısına saldırıda bulunabilirsin.
Bir insan çirkef diye ona saçını başını yomamak sabır değildir.Ya da saçını başını yolan sabırsız değildir.
Bu yaşam biçimi,tarzı savunma yönttemiyle alakalıdır.Hayatımın hiçbir evresinde hiçbir kimseye karşı şiddet eğiliminde bulunmadım.Karşımdaki manyağa sokak kavgasıyla cevap verecek bir tarzım kişiliğim yok.Kanun var nizam var.Haklıyken kendimi haksız durumuna düşürüp,millete mahalle tiyatrosu seyrettiremem.Hee hiçte sabırlı bir insan da değilimdir.
Ve yine söylüyorum bu benim yorumum.Bi de yazmış banlansamda diycem.Çcuk gibi ya.Noldu dedin de,ssen kendi yaşam biçimini mi bana kabul ettireceksin.İşine bak.