Son sorum kaç yıllık evlisinizBakmiyorum, evlenmeden önce calistigim ve biriktirdigim param var cok sükür
Cok özür dilerim mesajinizi görmedim 7 aylik evliyimSon sorum kaç yıllık evlisiniz
Ne demek sizi ilgilendiren bir durum değil.Sizi alakadar eden bir durum olduğunu zannetmiyorum ben. Bu eşinizi ilgilendiren bir durum. Yani siz soruyorsunuz, sorguluyorsunuz ama eşiniz kendi isteğiyle yapıyor bunu.
Birikim yapmak isterse yapar, yapmak istemezse yapmaz. Canı abisine hediye almak istiyor demek ki.
Uzaktan konusmak kolay tabiiAlır normal diyenlerin kocası alsa burada ortalığı inletir, o kadar eminim ki bundan sjsjsjçok haklısın, alıştırma
Yok hayir o da burdan dogma büyümeEsinizi siz mi getirdiniz yurtdisina?
O zaman gitsin karisini da aldatsin ,canı öyle istiyor sonuçtaNasıl davranmak istiyorsa öyle davranır. Bunun evlilikle bekarlıkla alakası yok. Bunları kadından ziyade erkeğin düşünmesi lazım. Demek ki canı böyle istiyor.
Valla öyle.Uzaktan konusmak kolay tabiiyada evli olmayanlarin yorum yapmasi? Allah onlara da öyle koca nasip etsin o zaman madem öyle
Çok yeni daha evliliğin.Sana tavsiyem politik ol.İşi inada bindirme.Yilda bir giden hediyeye gözünü kapat fakat kendine almayı aldırmayı bildiğin sürece.Adam bir aile olduğunu idrak etsin evlilik otursun.Car car konuşarak birşey kazanılmaz her daim aklını kullanicaksin.Cok özür dilerim mesajinizi görmedim 7 aylik evliyim
İlgilendiren bir durum değil.Ne demek sizi ilgilendiren bir durum değil.
Evliler ya hani, eşi ya hani.
Abisi annesi ailesi ise eşi de ailesi. Gayet de ilgilendirir. Garip buldum yorumlarınızı.
Kendi parası olduğu için hesap verme gereği duymuyor hâlbuki size sorması lazım bazıları böyle işte en iyisi sizde çalışınArkadaslar icime dert olan bi konu var. Ben esimle yeni evlendim ve avusturyada yasiyoruz. Esimin Türkiyede bir abisi var o da evli ve esiyle birlikte calisiyorlar, maaslari da gayet iyi. Esim sürekli abisine hediyeler aliyor ve zoruma giden benimle oturup konusmamasi. Hediyeler derken öyle ufak tefek seyler degil, gecen ay pahali bir laptop almis. Benim anlamadigim neden sürekli hediye alma mecburiyeti duymasi. Abisi para konusunda cimri biridir, öyle kolay kolay harcamaz ama hediye alma konusunda gayet rahattir. Benim istegim de esimin önce kendi ailesini, yani beni düsünmesi. Kenarda biriktirdigimiz üc kurus paramiz bile yok, ben henüz calismiyorum ama bu sebeplerden dolayi en yakin zamanda kendime is bulacagim. Ben mi yanlis düsünüyorum arkadaslar?
Aldatsın. Canı istiyorsa aldatsın. Karakteri kişiliği ortaya çıkmış olur ne güzel olur işte. Konu sahibide tanımış olur eş denen kişisini.O zaman gitsin karisini da aldatsin ,canı öyle istiyor sonuçtabir garipsiniz
Cok farkli bi bakis acisi, hic böyle düsünmemistim acikcasi. Zaten esimle kötü olmamak icin cok sustum ve birsey demedim. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin, Allah razi olsunÇok yeni daha evliliğin.Sana tavsiyem politik ol.İşi inada bindirme.Yilda bir giden hediyeye gözünü kapat fakat kendine almayı aldırmayı bildiğin sürece.Adam bir aile olduğunu idrak etsin evlilik otursun.Car car konuşarak birşey kazanılmaz her daim aklını kullanicaksin.
Sen evlimisin?Aldatsın. Canı istiyorsa aldatsın. Karakteri kişiliği ortaya çıkmış olur ne güzel olur işte. Konu sahibide tanımış olur eş denen kişisini.
Adamın canı aldatmak istiyorsa konu sahibi tasma takıp “gitmeeeeee yapmaaaa” diye uyarınca ne olacak?
Bir garipsiniz derken gariplik size çıkıyor burada.
Rica ederimCok farkli bi bakis acisi, hic böyle düsünmemistim acikcasi. Zaten esimle kötü olmamak icin cok sustum ve birsey demedim. Cok tesekkür ederim yorumunuz icin, Allah razi olsun
Siz evlenip Avusturalyaya mı gittiniz?Arkadaslar icime dert olan bi konu var. Ben esimle yeni evlendim ve avusturyada yasiyoruz. Esimin Türkiyede bir abisi var o da evli ve esiyle birlikte calisiyorlar, maaslari da gayet iyi. Esim sürekli abisine hediyeler aliyor ve zoruma giden benimle oturup konusmamasi. Hediyeler derken öyle ufak tefek seyler degil, gecen ay pahali bir laptop almis. Benim anlamadigim neden sürekli hediye alma mecburiyeti duymasi. Abisi para konusunda cimri biridir, öyle kolay kolay harcamaz ama hediye alma konusunda gayet rahattir. Benim istegim de esimin önce kendi ailesini, yani beni düsünmesi. Kenarda biriktirdigimiz üc kurus paramiz bile yok, ben henüz calismiyorum ama bu sebeplerden dolayi en yakin zamanda kendime is bulacagim. Ben mi yanlis düsünüyorum arkadaslar?
Hayır evli değilim. Uzun ilişkilerim oldu çünkü biliyorum bu durumu. Vardı yani hayatımda böyle sık sık hediye alan bir erkek arkadasım. Ben uyarmadım sadece gözlemledim. Çünkü cidden önünü göremeyecek kadar çok şey alıyordu. O yüzden bu durumu evliliğe taşımadım. Aynı evde yaşadık senelerce bu durum kendisini tanımama yetti.Sen evlimisin?
Konuşun kabul etmezse ayrılın deseniz anlayacağım da yapısın, canı istiyorsa yapar o anlama gelmiyor. Aile bütçesi diye birsey var.Aldatsın. Canı istiyorsa aldatsın. Karakteri kişiliği ortaya çıkmış olur ne güzel olur işte. Konu sahibide tanımış olur eş denen kişisini.
Adamın canı aldatmak istiyorsa konu sahibi tasma takıp “gitmeeeeee yapmaaaa” diye uyarınca ne olacak?
Bir garipsiniz derken gariplik size çıkıyor burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?