kelebek hanım geçmiş konularınızın çok büyük bi kısmı maddi konular,sevgilinizle olan gerginliklerinizde bile adamın ailesine para vermesini sorun etmişsiniz yani ister kabul edin ister etmeyin ama paracanlısı bir imajınız var burdan bakınca,kendiniz o kadar kuruş hesabı yaparken başkasının para kazanma ihtimali niye sizi bu kadar sinirlendiriyor??Bi siz mi zekisiniz bi siz mi para kazanıyorsunuz,bu halleriniz işte tam tatlı su kurnazı halleri.
Anladığım kadarıyla yakından takip ediyosunuz keşke biraz daha inceleseydiniz de öyle yorum yapsaydınız ,
Benim eski konularımda ki derdim sevgilimin ailesine para vermesi dğeildi .
Kendini 5bin tl maaş içinde aç bırakacak kadar ailesi için kredi çekmeseydi
Baktığınızda ortada ne bir ev ne bir araba var
Sadece babasının bitmeyen hesabını veremediği borçları
Neyse bunları tartışamıcam şimdi sizle
Başkalarının parasında gözüm yok çok şükür
Herkes gibi ben de çok zorşartlar altında para kaznıyorum ve har vurup harman savurmak istemiyorum hepsi bu
Kimsenin parasına ihtiyacım yok muhtaç değilim , başkasının kazandığında da gözüm yok çok şükür
Sevgilimin babasının fırsattan istifadecilik yapabilme ihtimaline üzüldüm sadece olan bu .
Benzer bi durumu kendi oğluna da yapmştı çnkü araba alırken 20 bin tl para istedi o paraya alıyorum diye sonradan öğrendik araba 17 binmiş
Sıkıntı şu ki oğlu da kredi çekmişti ve arada ki 3 bini ne yaptığını bile bilmiyoruz
Böyle zor durumlarda bari yapmasın diyorum sadece