Ben mi fesatım acaba ?

kuzum sen fesatlikda master yapmissin. yahu isterse 2 bin veya 7 bin komisyon cikartsin kendine. 12 binlik dolabi 7bine takiyor. üzümü yiyip bagi niye soruyorsun?

Adamın huyunu bile bile (oğlunun arabasından 3bin tırtıklamasından bahsediyorum) , siz bu topa girdiyseniz , üzgünüm ama ödeyeceksiniz.
Komisyon 300-500 artık her neyse.
Bile isteye girmişsiniz bu işe çünkü.

Gelmiş geçmiş bütün konular para
Kendisi nerdeyse ciğerini ailesine verecekken polis sevgilisini ama ailesine para veriyor.s geleceğimize bisey yapmıyor.s diye terk etti. Sormazlar mi girtlagina kadar ailen için borca batmissin ama onları borç olarak bile görmek istemeyip cemi cümlenin butun imkanlarini sana ve ailene vermesini 'zorunlu olarak' görüşünüz acaba nedir? Sormuyorlar işte,sadece onlar hakli çünkü.
Ya ben sevgilimden para pul istemedim ki,
Evet bende aileme yardımcı oluyorum olmaya çalışıyorum ama onun ki bambaşka birşeydi.
5 senedir neyin borcunu ödediğini bile bilmiyor.
Ben en azından ev yaptırdk şuraya verdik vs. diyorum
Ve ben onun kadar yardımcı olmadım olamam da zaten
Ondan tek istediğim şey bizi bırakın kendisi için birşeyler yapmasaydı

Adamın huyunu bile bile (oğlunun arabasından 3bin tırtıklamasından bahsediyorum) , siz bu topa girdiyseniz , üzgünüm ama ödeyeceksiniz.
Komisyon 300-500 artık her neyse.
Bile isteye girmişsiniz bu işe çünkü.
Hiç aklıma bile gelmedi ki hatta çok sevindim ilgilenecek diye içim rahatladı,
Ben özellikle beni ustalarla konuşturmayışından sonra böyle içime kurt düştü ,
Aslında anlatmak istediğim çok ince bi detay ama herkes yanlış anlıyo
Ben diyorum ki tabiri caizse ağlaya zırlaya durumumdan bahsediyorum hem halama borcuuz var hem en uygun dolap 6 bin biz napacaz diye onun üstüne biz yardımcı oluruz kızım deyip kendine pay alabilme ihtimaline üzüldüm düşüncesizce geldi bana ,
Bu forumda beni taşlayanlar da böyle yapardı acaba ,
Sizler bir yakınınızın işini hatır gönül ilişkiisi sebebiyle uyguna yaptırdığınızda 500 fazla isteyeyim de oda benim olsun o kadar dil döktüm mü dersiniz yani ?
Açıkcası ben bunu yapmam yapamam.

Hiç aklıma bile gelmedi ki hatta çok sevindim ilgilenecek diye içim rahatladı,
Ben özellikle beni ustalarla konuşturmayışından sonra böyle içime kurt düştü ,
Aslında anlatmak istediğim çok ince bi detay ama herkes yanlış anlıyo
Ben diyorum ki tabiri caizse ağlaya zırlaya durumumdan bahsediyorum hem halama borcuuz var hem en uygun dolap 6 bin biz napacaz diye onun üstüne biz yardımcı oluruz kızım deyip kendine pay alabilme ihtimaline üzüldüm düşüncesizce geldi bana ,
Bu forumda beni taşlayanlar da böyle yapardı acaba ,
Sizler bir yakınınızın işini hatır gönül ilişkiisi sebebiyle uyguna yaptırdığınızda 500 fazla isteyeyim de oda benim olsun o kadar dil döktüm mü dersiniz yani ?
Açıkcası ben bunu yapmam yapamam.
Benim dayımın binlerce lira borcu varken , yeğeni onu 4bin lira dolandırdı.
Bunlar karakter meselesi.
Adamın karakteri oysa , yapar yani.
Ne sizin durumunuz ne halanıza borcunuz umrunda olmaz.
O alacağı paraya bakar.
Ben de diyorum ki adam zaten oğlunu dolandırmış , bilerek girmişsiniz bu topa.

kuzum sen fesatlikda master yapmissin. yahu isterse 2 bin veya 7 bin komisyon cikartsin kendine. 12 binlik dolabi 7bine takiyor. üzümü yiyip bagi niye soruyorsun?
Pekii bu sizin düşünceniz olsun ,
Sadece şunu soruyorum sizde böyle bir durumda kalsanız alır mıydınız o parayı kendinize ?
Farzedin ki bi tanıdığınız ev satıyo 150 bine
Sizin de çok sevdiğiniz ihtiyacı olan maddi anlamda sıkışık birisine kendiliğinizden ben sana yardımcı olurum deyip 100 bine ayarladınız tanıdık olduğunuz için
Karsı taraf ciddi karlı fakat 10 bin de fazla söyleyeyim bende bunu hakettim diye 110 bin der misiniz ?
10 bin tl yi alır mısınız kendinize ?

evet fesatsınız hem uyguna yaptırıyor piyasanın hem ilgileniyor sizde hala komısyon mu alıyor diyorsunuz

evet fesatsınız hem uyguna yaptırıyor piyasanın hem ilgileniyor sizde hala komısyon mu alıyor diyorsunuz
Yahuu siz bunu yapar mıydınız ?
Atıyorum sevgilinizin annesine 3 liraya birşey alıp 5 liraya ona satar mısınız ? Bunun hakkı zaten 10 liraydı benim sayemde kar ediyor diye ?
Ben kendi adıma söyleyeyim tanıdığım sevdiğim birinin işini uyguna yaptırabiliyorsam ne mutlu bana kii çok sevinirim ondan alacağım 3 kuruş beni zengin de etmez. Ben böyle düşünüyorum

Onun alacağınıda uğraştığına sayarsınız.
Bence almıyordur ne bileyim ben olsam almam yani yabancım değil oğlumun sevgilisinin ailesi diye velhasıl alsada yabancınız değil :KK66:
Nihayettt birisi beni anladı çokkk teşekkür ederim,
Çoğu arkadas taşa topa tuttu beni ,
Sanki çok normal de ben abartıyormuşum gibi
Eğer böyle brşey varsafesatsın diyenlerin kaç tanesini bu parayı alıp cebe atar ki ?
Yada kendi babaları aynı şeyi karsı tarafa yapsa iyi yapmışsın baba o kadar dil döktün mü der yoksa ya baba onlar yabancı mı ne güzel iyiliğin faydan dokunmuş sen neden fazla para istedin ki ayıp değil mi der ?

Pekii bu sizin düşünceniz olsun ,
Sadece şunu soruyorum sizde böyle bir durumda kalsanız alır mıydınız o parayı kendinize ?
Farzedin ki bi tanıdığınız ev satıyo 150 bine
Sizin de çok sevdiğiniz ihtiyacı olan maddi anlamda sıkışık birisine kendiliğinizden ben sana yardımcı olurum deyip 100 bine ayarladınız tanıdık olduğunuz için
Karsı taraf ciddi karlı fakat 10 bin de fazla söyleyeyim bende bunu hakettim diye 110 bin der misiniz ?
10 bin tl yi alır mısınız kendinize ?

yardim amacli yaklisiyorsam almam. bu karakter meselesi ama.
bazi insanlar kendi kanindan olandan bile alir. prensip meselesi yani.

Yahuu siz bunu yapar mıydınız ?
Atıyorum sevgilinizin annesine 3 liraya birşey alıp 5 liraya ona satar mısınız ? Bunun hakkı zaten 10 liraydı benim sayemde kar ediyor diye ?
Ben kendi adıma söyleyeyim tanıdığım sevdiğim birinin işini uyguna yaptırabiliyorsam ne mutlu bana kii çok sevinirim ondan alacağım 3 kuruş beni zengin de etmez. Ben böyle düşünüyorum
ben alıyor sizde verin canım ne var demiyorum ki dediğiniz gibi belkide adam size yardımcı olduğu için mutlu oluyor ve 3 kuruşa tenezzul etmiyor ne biliyorsunuz ?

yardim amacli yaklisiyorsam almam. bu karakter meselesi ama.
bazi insanlar kendi kanindan olandan bile alir. prensip meselesi yani.
Evet ben de bunu diyorum zaten
Karakter meselesi haklısınız herkesten alıyorsun onu anladım da bana da mı diyorum
Durumum çok iyi olsa vallahi gıkım çıkmaz zaten ben ona en güzel hediyeyle giderim kapısına çok yardımcı oldu diye teşekkür için
Neyse inşallah ben yanılıyorumdur öyleyse de yapacak birşey yok helali hoş olsun anlaşırsak eğer
Sadece çok üzülürüm

ben alıyor sizde verin canım ne var demiyorum ki dediğiniz gibi belkide adam size yardımcı olduğu için mutlu oluyor ve 3 kuruşa tenezzul etmiyor ne biliyorsunuz ?
Evett belki de öyle ,
Zaten utanarak yazdım sizlere de acaba mı diye
Sonuçta ben adama artık o parayı vermeyecek değilim mevzu parayı geçti zaten ,
Neyse hayırlısı olsun hakkımızda, bu da benim ayıbım olsun eğer yanlış düşündüysem Allah affetsin
Ben yine en güzel hediyeyle giderim ona

Evet ben de bunu diyorum zaten
Karakter meselesi haklısınız herkesten alıyorsun onu anladım da bana da mı diyorum
Durumum çok iyi olsa vallahi gıkım çıkmaz zaten ben ona en güzel hediyeyle giderim kapısına çok yardımcı oldu diye teşekkür için
Neyse inşallah ben yanılıyorumdur öyleyse de yapacak birşey yok helali hoş olsun anlaşırsak eğer
Sadece çok üzülürüm

üzülecek durum yok. adam size degeri cok cok yüksek olan bir mutfagi ucuza getirmis- belki kendi burun kivirdi millete sevinin diye. yani sizi mutlu etmek icin baya cabalamis.
siz suanda önyargili davraniyorsunuz ve fesatlik bir yana kalsin günah aliyorsunuz. eger birgün komisyon aldigi cikarsa ortaya ozaman lafi sokarsiniz. SUANDA sadece önyargili davranip günah aliyorsunuz.

Back
X