- 3 Eylül 2015
- 3.792
- 10.223
- 408
- 33
- Konu Sahibi SalakSacma
Yine bir klişe daha. Söylenen sözün yanlış olmadığını görüyorsunuz, kendi hatanizi da kabul etmiyorsunuz, sözün sahibini karalayarak kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz.Kusura bakmayın ama çok yanlış anlıyorsunuz. Cehaletin sebebi evliliğin uygunluğunu "nikah düşmesi" ile değerlendirmek. Kuzenler ile yapılan evliliklerin çoğu engelli çocuklarla sonuçlanıyor.
Ayrıca ensest tanımına kuzen evliliğini katmamın sebebi kuzene de yarı kardeş dememiz. Ayrıca birçok uzmana göre kardeş çocuklarının ilişkileri de ensest sayılır.
Yazdıklarımın arasında hata olduğunu sanmıyorum. Kuzenine gönlü düşecek kadar aile bağı zayıf insanlarsanız bilemeyeceğim, ancak bu kadar sıkıntılı bir konuyu da böyle canhıraş halde savunmanız size üzülmeme sebep oldu.
Konu nasıl benim aile bağıma, üzülecek durumda(!) olmama geldi? Ensestle akraba evliliğinin farkını söyledim diye bu tarz bir imada bulunabileceğinizi düşünmüştüm. Şaşırtmadı. Çocuklar bile öğrendi artik tartismada "adam karalama" yapılmaması gerektiğini ama siz devam edin birşey demeyeceğim.
Birde bu kadar kin ve nefret dolu olmayın, tüketir insanı, erken yaşlanırsınız...