Ben mi fesatım?

Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem. :KK43: Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. :KK43: Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Yok artik niye gidiyosunuz. Kuserse yatagini ayri sersin. Hadsizlikte siniri asmis. Yegeninizi babasinin evinden mi getirmis? Evet o annesi ama sizde halasiniz ne demek sevdirmemek. Gitmeyin biraz huzuru kacsin da akli basina gelir belki. Gorumce degilim gayet de gelinim ama anlattiginiz gibiyse ben olsam tum iliskimi keser, kardesim de dahil, oturup hadleeini bilmelerini beklerdim.

Kızlar 1 saat bile olsa mecbur gitmek zorundayım hadi ben atiyimde annem çocuğunu nasıl atsın. Eşim hazırlandı bile öyle gülücükler atıyor beni mutlu etmek için. Gerçekten mutsuzum içine atıyor beni düşünüyor iğce sinirleniyorum eşimede yazık değil mi en çokta o alındı belli etmemeye çalışıyor :(

inşallah en kısa zamanda kendi bebeginizi seversiniz.
bazı insanları anlamak gerçekten mümkün değil.
bugün komşunun bir haftalık bebeğini banyo yaptırdık.
havluya sarinca korktu ağlamaya başladı hemen göğsüme bastirdim .
tamam burdayız korkma dedim.susuverdi.
annesi de bakıyor öyle canım ya.
abla teşekkür ederim dedi durdu.
Allah muhtaç bırakmasın kimseye insana ihtiyacı yok ki kiskanmaya zamanı var.
ayrıca insan mutlu olur bebeğine mutlu bakılınca.
surekli dokunmak bende hoşlanmam.
öpmeye karşıyım ama kucaginiza alıp yüzüne gülüp
ne dediğinizi anlamadigi halde şekilden şekile giren suratimiza gulmelerinin ne zararı var.
banyo olayına hiç girmiyorum.
tam bir fiyasko.
daha neler duyacağım aceba:KK51:

Gelinin kardeşinin sözünde ne işiniz var hiçte gitmek zorunda değilsiniz
O gelini kenara çekip buraya gelen herkesten sağlık ve temizlik raporu mu aldın da beni arayıp duş alın gelin diyosun derdim ben olsam
Bebeğin de yüzüne bakmam
Annesi aradı çağırdı canım gitmesek ayıp olur onlarda benim herşeyime geldi. Gelinde baya fena bi laf etsem bin laf yerim tecrübeyle sabitlendi.

Söylediği çok ayıp olmuş gerçekten... Gitme demek geldi içimden ama siz bilirsiniz, içinize sinmiyorsa...

Yeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.

Böyle daha çok hasta olmaz inşallah.
Ben mikropsuzluktan hasta olmuşum küçükken.

Annesi aradı çağırdı canım gitmesek ayıp olur onlarda benim herşeyime geldi. Gelinde baya fena bi laf etsem bin laf yerim tecrübeyle sabitlendi.
İyi susup otur o zaman
Bin laf ederse sende binbirinciyi söylersin
Hadsize haddini bildirmezsen daha çok üzlürsün
Eşine de ayrı acıdım
Yazık adama

İyi susup otur o zaman
Bin laf ederse sende binbirinciyi söylersin
Hadsize haddini bildirmezsen daha çok üzlürsün
Eşine de ayrı acıdım
Yazık adama
Canım babamı kaybedeli çok olmadı eğer biz dalaşırsak en çok annem üzülür zaten onunda canı sıkılıp duruyor körüklemek istemiyorum. Başka akrabamız yok bu şehirde biz kızı bi oğlu var

Canım babamı kaybedeli çok olmadı eğer biz dalaşırsak en çok annem üzülür zaten onunda canı sıkılıp duruyor körüklemek istemiyorum. Başka akrabamız yok bu şehirde biz kızı bi oğlu var
Ama siz böyle yaparsanız eninde sonunda üzülcek anneniz
Kardeşine söyle o uyarsın
Bir daha böyle demsizlik yapmasın
Eşim annem çok üzüldü deyin

Ama siz böyle yaparsanız eninde sonunda üzülcek anneniz
Kardeşine söyle o uyarsın
Bir daha böyle demsizlik yapmasın
Eşim annem çok üzüldü deyin
Gelinimizi abime şikayet etmedim hiç. Zira oda karısına fazlasıyla düşkün bişey olmaz yani onu asla suçlu bulmaz

Kapida milletin eline dokmeye dezefektanida vardir simdi bunun :temizlik:
Bi firca bi hortum alsin da iyice temizleyip iceri alsin bari. Ay konu sahibi gidiyor okumayacagim daha fazla bu konuyu cunku haksizlik karsisinda cok sinirleniyorum. Hele ki kocasinin ellerine bakim yapmasi falan valla adam da cok iyi niyetli kiymetini bilsin.

valla dus alin gelin ne demek terbiyesesiz kendini bilmez iste boylesine gorumcelik kaynanalik yapican. belliki siz gelinden cekenlerdensiniz. gitmem lazim diyorsaniz gidin ama asla muhattap olmayin belliki kimse haddini bildirmemis ama burda suc kardesinzde goruyorum ne demek arayip ablama oyle diyorsun kendine gel demesi ve izin vermemesi lazim

Eşinize çok üzüldüm ya of ellerine bakıp bakıp yıkaması.Gercekten de anlayışlıymış.
Sağlık sorunu yoksa abrtmak da iyi değil çocugun mikroba da ihtiyacı var zaten vurulan aşılar da da az mikrop var direnç olsun diye.
Benim yegenim de öyle kızkardeşim hiç kasmaz esirgemez ama babası yok mu hiç ağlamayacak çocuk sürekli kucakta annesini istiyor bize bile gelmiyor çocugu dahi sevemedim.

valla dus alin gelin ne demek terbiyesesiz kendini bilmez iste boylesine gorumcelik kaynanalik yapican. belliki siz gelinden cekenlerdensiniz. gitmem lazim diyorsaniz gidin ama asla muhattap olmayin belliki kimse haddini bildirmemis ama burda suc kardesinzde goruyorum ne demek arayip ablama oyle diyorsun kendine gel demesi ve izin vermemesi lazim
Abimde birşey demez canım eşine toz kondurmaz evet mecbur gidicem sinirim yatışsın diye yazdım. Hiç muhattap olmadan 1 saat görünüp gelicem. İnsanlar zorla kendinden soğutuyor. Allah illaki çıkararır çocuklarıda onlara aynı şekilde davransın..

Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem. :KK43: Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. :KK43: Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Eşine kiyamadim nedense ya. Adamin hali aklima geldi. Baska bir eş olsa gitmez

Back
X