Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmeyin canım. Onun densizliği. Duş alın gelin demek de terbiyesizlik ama anne oldu ya malum dünyadaki tek anne insanlık onun soyundan üreyecek sanki!Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem.Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden.
Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Canım bebeğinin bağışıklık sistemi nasıl gelişecek? Kumda bahçede oynayan çocuklar hasta olmuyor annesinin kuzuları hastalıktan kırılıyor. Asgari şartları sağlaman lazım. Hala biri grip olur bulaşıcı hastalığı olur vermezsin ama sağlıklı insana da duş al gel demek hasta bir kafa yapısı bence.Ben mi çok iyi niyetliyim bilmiyorum ama acaip salgın var 10 aylık bebeğim var bende dikkat ediyorum annemin evine gitmiyorum bir haftadır hasta çocuğuma geçmesin diye. Samimiyetten söylemiş olabileceğini düşünüyorum garipsemedim açıkçası.
Gitmemek elimde değil annem çok üzülür oğlu var arada ben eşimin ellerine bakıp kendisini pis görmesine üzüldüm. Üzerine alındı muhtemelen genede abin o senin gitmemiz lazım dedi. Bu arada gayet duşumuzu alan insanlarız piste değiliz yani buram buramda kokmuyoruz
direk beni suçlu bulacak sebep bulurlar. Bide benim sevmekten kastım uzaktan bakıyorum konuşuyorum falan elimi yıkasamda dokunmuyorumki
Yaklasik 20 gun once kizim bir hafta hastanede yatti.Atesi dusmedi doktorumuz el agiz hastaligi demisti on gun kadar yemek yiyemedi serumlarla beslediler.Doktorumuz uzulme bagisikligi gucleniyor mikrobada ihtiyaci var dedi.Yani ben bile kimseye yikaninda oyle hastaneye ziyarete gelin demedim.Uc cocuk buyuttum ,boyle diyenide duymus oldum.Canım bebeğinin bağışıklık sistemi nasıl gelişecek? Kumda bahçede oynayan çocuklar hasta olmuyor annesinin kuzuları hastalıktan kırılıyor. Asgari şartları sağlaman lazım. Hala biri grip olur bulaşıcı hastalığı olur vermezsin ama sağlıklı insana da duş al gel demek hasta bir kafa yapısı bence.
Eşinize üzüldüm.Abimde birşey demez canım eşine toz kondurmaz evet mecbur gidicem sinirim yatışsın diye yazdım. Hiç muhattap olmadan 1 saat görünüp gelicem. İnsanlar zorla kendinden soğutuyor. Allah illaki çıkararır çocuklarıda onlara aynı şekilde davransın..
Abimde birşey demez canım eşine toz kondurmaz evet mecbur gidicem sinirim yatışsın diye yazdım. Hiç muhattap olmadan 1 saat görünüp gelicem. İnsanlar zorla kendinden soğutuyor. Allah illaki çıkararır çocuklarıda onlara aynı şekilde davransın..
El yıkama olayını herkes söylüyor çocu kişi de dikkat ediyor. konu el yıkama olayını çoktan aştı konu gelmeden önce banyoya gir demek.Banyo yapin da gelin derken ne sekilde soyledi sert imali mi bilemiyorum ama bebegin rahatsizligi var belli ki annesi de tedirgin oluyor. Yengenize siz de tavirli davranirsiniz da yegeninizin suçu ne Allah askina hemen bu kadar kinlenmeyiverin.
Sahsen bebegim yeni dogunca elini yikamadan sevmek isteyen olursa cok acik bir sekilde soylemeyi dusunuyorum. Kesin ben de kotu gelin/ yenge olurum![]()
El yıkama olayını herkes söylüyor çocu kişi de dikkat ediyor. konu el yıkama olayını çoktan aştı konu gelmeden önce banyoya gir demek.
Bir de düşünüyorum da şimdi banyoya girdin mi diye soran birinin de bebeğini sevmezdim aman eksik kalsın o da derdim ne yalan söyleyeyim
Beddua değil ah bu. Mazisi falan yok hep aynı biras baskın bir aile bizden yana asla kaynanalık yada görümcelik görmedi. Bizim aile sessizdir karışmaz yorum yapmaz. Hayat böyle değil mi sen ne yaparsan çoluğundan çocuğundan onu görürsün. Sürekli bir çıkarları varsa gelirler ararlar sorarlar genel bir bencillikleri var.Eşinize üzüldüm.
Ama sizin beddua etmenizi çok yanlış buldum.
Size yapılan kabalığın karşılığı bu beddua mı olmalı, ikisi denk mi
Banyo işini sadece size mi söyledi acaba, yani arka planında eski bir mevzu mu var