Ben mi fesatım?

Peki karşı tarafa da söylemiş mi yıkanın diye

Ya da davetiyelerde yazar ya koyu renk elbise zorunlu diye o da duş alınıp gelinmeli mi yazmış

Yani sana dedi de sözlenecek kızın eşi ve ailesi ne olacak

Bir de söz çok kalabalık olmaz mı taaa siz bile çağırdılar ise zaten havasız olur ev

Son düzenleme:
Yav he he de gitsin sev bebeği kendince korkuları var demek ki kim bilir kendisi günde kaç kere banyoya giriyordur ayy eşine neler yapıyordur kim bilir ya düşünsene adam işten eve geliyor herhalde oldugu gibi adamcağızi çamaşır suyuna sokup cikariyordur:temizlik:

Kızlar 1 saat bile olsa mecbur gitmek zorundayım hadi ben atiyimde annem çocuğunu nasıl atsın. Eşim hazırlandı bile öyle gülücükler atıyor beni mutlu etmek için. Gerçekten mutsuzum içine atıyor beni düşünüyor iğce sinirleniyorum eşimede yazık değil mi en çokta o alındı belli etmemeye çalışıyor :KK43:
Esinizde sizde yegeninize elinizi surmeyin sevmeyin .Hatta gelininize bile mesafeli davranin .Bir sey dersede keske getirmeseydin bebegi bu kadar mikroplu insanlarin icine dersiniz.Gormemis gibi davranmis.Abartmis.

Çok ayıp etmiş.Özür dilemeden evine adım atmazdım. Sizi artık ne zannediyorlarsa yıkanda gel demiş korkudan yigeninizi bile kucağınıza alamamışsınız.

Tepkinizi gösterin ve gitmeyin elbet buldumcuk gelinin aklı başına gelir.

Ben olsam gitmem
Yada giderken bir maske bir çiftte steril eldiven alırım eczaneden
Çocugu kucağıma almadan önce herkesin ortasında duyura duyura
gelin çok hassas, duş alın da gelin dedi ama şimdi bu evde sağa sola dokunuyoruz ev pistir, en iyisi eldiven, derdim

Biraz sonra çıkcaz kızlar evet eşim benden çok düşünceli ben gitmek istemedim kendisi ayıp olur abin o senin dedi. Bende kıyamıyorum eşime ve cidden üzülüyorum. Gelinimize hiç yüz vermeyi konuşmayı düşünmüyorum yeğenimi odaya kilitlerler zaten göremem. Evlerinde 60 kişilik söz olacak onca mikrobu nasıl dağıtır kendi düşünsün biz 1 saat durur kaçarız. İllaki bunların karşılığı olacak ama Allah tan gelsin

Esinizde sizde yegeninize elinizi surmeyin sevmeyin .Hatta gelininize bile mesafeli davranin .Bir sey dersede keske getirmeseydin bebegi bu kadar mikroplu insanlarin icine dersiniz.Gormemis gibi davranmis.Abartmis.
Bu arada fesat falan da degilsiniz.Davet ederken bunu demesi tam bir gorgusuzluk .Aklinca bebegi konusunda soz gecirmeye calisiyor .Bana gore gormemisligiyle dalga gecilecek bir insan ben olsam bundan sonra mesafemi koyarim

Bu arada fesat falan da degilsiniz.Davet ederken bunu demesi tam bir gorgusuzluk .Aklinca bebegi konusunda soz gecirmeye calisiyor .Bana gore gormemisligiyle dalga gecilecek bir insan ben olsam bundan sonra mesafemi koyarim
Hani bebeği olup böyle davranan varmı diye merak ettim hani normalse ben kötü düşünüyorum dedim ama değilmiş

Yani tabi gelininiz fazlasiyla abartmis ama onun gibi olmayi da isterdim acikcasi :D ben elinizi yikayin bile diyemem yaa :(

Hani bebeği olup böyle davranan varmı diye merak ettim hani normalse ben kötü düşünüyorum dedim ama değilmiş
Bebegi sevmeden ellerimizin temiz olmasina hepimiz dikkat ederiz .Ama banyo yapin gelin denmesi cok komik ve sacma.Bu kadar ayrintiyi dusunuyorsa ,fesat olan biraz gelininiz oluyor.

Canim benim bebeğim prematüre doğdu ve enfeksiyon kapma risk ı vardı prematüre olduğu için ona rağmen doktorumuz gelenler ellerini yıkasın 5 dk tutsalar birşey olmaz dedi bende öyle yaptım yakınlarıma beni yanlış anlamayın doktor söylediği için söylüyorum sakin gönül koymayın dedim ellerin yıkanması konusunda kimseye duş alın kezzapla yıkanıp gelin demedim yani :KK20: zaten cevremdekilerde anlayışlı olduğu için dikkat ettiler bir ay ı atlattıktan sonra herşey normale döndü zaten şimdi teyzeleri babaanne anneanne dede istediği gibi seviyo :KK59:

Gitmeyin.. Çok net.. Bana böyle davranan bir insana ne ben ne eşim katlanmak zorunda değiliz.. Allah ona bir dert verir daha evladını saatle alır kucağına.. Anca öyle ayar böyleleri.. Banyo yapıp gelin demek çok ayıp..!

Yeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.
Yazık ediyor çocuğa da, Allah akıl fikir versin, bağışıklık kazanamıyor, sonra en ufak şeyden hasta oluyor öyle büyütülmüş bebekler.

Ha bak durum boyleyse iş değişir.demkki evhamlı ve elinde değil.bir süre sonra geçer üzülmeyin.bende ilk zamanlar boyleydim.elimde değildi.tabi gelininiz kadar da değil ama.emin olun bilerek yapmıyordur.suan tecrübesiz ve korkuyor.ama zamanla geçer yaptıklarına kirilmayin
Canım hepimizin ilk bebek tecrübesi var sonuçta, ama kimseye banyo yapta gel demedik.
Görgüsüzlük, saygısızlık başka birşey değil..

Gelin uzayda yasiyor galiba.
Ne demek yikan gel
Camasirsuyunada gireyimmi diye sorardim ben olsam
Mesafeli olun. Bebegide almayin kucaginiza.
Hatta baska odadaysa bebek sormayin nerde diye

Yanınıza maske falan da alın duş almak yetmeyebilir
Çok terbiyesizce bir yaklaşım olmuş ama ne yapabilirsiniz bilmiyorum

Back
X