Ben mi fesatım?

Çocuğu poşete sarsınlar o zaman. Görmemişlik bu başka bir şey değil. Ben hayret ederim bu kadar titizliğe. Çamurada soktum, hayvanda sevdirdim. 18 ayda 3 kere hasta oldu. 3üde benden bulaştı. Dikkat etmediğim hiçbir şey yüzünden sorun yaşamadık. Bu bi takıntı bence. Abinizle konuşun güzel bir dille
Çocuğu babasına bile sevdirmiyordur ki, ya da sevmeden önce adama da bir sürü ön hazırliķ yaptırır adamı da çocuğundan soğutur .
Hani hastanelerde doktorların kullandığı dezenfekte aleti var ya, ellerini onunla yikadikları aletten alın kapı girişine taksın...

Bence bilerek yapti.
Esinin egzamasi varya.
O ellere kurban olsun o gelin:KK43:
Insanların sevecegi 1 saat 2 saat olsun ki kimse de o kadar kucağında tutmaz zaten bunun için kalp kırmaya ne gerek var ya ben kv kp kucağına kendim veriyorum bakın da iş yapım die onlarda gülüp seviniyorlar teyzeleri desen hep yanındaydı halası 1 tane var oda uzakta yakın olsa oda sevsin ne sacmaliktir

Insanların sevecegi 1 saat 2 saat olsun ki kimse de o kadar kucağında tutmaz zaten bunun için kalp kırmaya ne gerek var ya ben kv kp kucağına kendim veriyorum bakın da iş yapım die onlarda gülüp seviniyorlar teyzeleri desen hep yanındaydı halası 1 tane var oda uzakta yakın olsa oda sevsin ne sacmaliktir
Keske benim ogullariminda halasi olsaydi.
Kv bir kere kucagina almamistir kucugunu dogdu dogali.
Cocugum sirinlikler yapiyo gorunce tininda degil kv nin

Eşinize üzüldüm.
Ama sizin beddua etmenizi çok yanlış buldum.
Size yapılan kabalığın karşılığı bu beddua mı olmalı, ikisi denk mi
Banyo işini sadece size mi söyledi acaba, yani arka planında eski bir mevzu mu var
beddua degil yalniz.. yaptiklarinin aynisini görsün diyor.. Geline gore yaptigi normal olduguna göre kendisine yapilinca da normal gelecek. niyeti kötuyse de kötülük görecek...

Ben olsam bir dahakine yine sorarsa aldım aldım duş derim sonra çocuğu öper koklar sarılır kalkarken de "şaka yaptım kız 2 gündür duş almıyorum şimdi gidince alıcam ama hahayt" derim gelin ayılır bayılır ben evin yolunu tutarım. Böylesine az bile.

Biryerde daha beddua etmissiniz. Bu kadar beddua edecek kadar ne var. Beddua bu farkindasiniz degil mi doner dolasir sizi bulur. Sanki kufur etti yengeniz sizi yerden yere vurmus da sanki..

Bu kadar beddua edecek kadar nefret dolduysaniz burdan yazacaginiza gidin suratina soyleyin hem belki o da anlar sizin de iciniz sogur

Beddua beddua beddua Allah o geline sabır versin
Allah o geline sabir degil akil fikir versin.. ayrica kotuluk yapmak icin küfür etmeye gerek yok. banyo yap gel demek en galiz küfürlerden daha çok küfürdür.
ayrica yaptigi da beddua degil. nasil davraniyorsa öyle davranilsindir.. geline gore davranisi normal olduguna göre ilerde kendi cocugu da torununu gostermeyince normal oldugunu düşünecek... Allah nasil davraniyorsa oyle davranislar gordursun insallah

Direk konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.

Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
Haklısın tabi ben senin yerinde olsam asla gitmezdim.sanami sorcm deseydinzya Allah'ım ne yussuzluk valla ben utandım yerine sanki mübarek ne doğurmuş

Ben beddua etmem arkadaşlar kimsenin kötülüğünüde istemem ama kendiside aynısını görsünki bizim nasıl üzüldüğümüzü görsün anlasın. Ayrıca iyi davransın iyi görsün kendi elinde yani..

Yok artık yahu ne günlere kaldık ya Rabbi arkadaşım net ol altında kalma senin evladında benim de canımdan parça yeğenim de senin düşündüğünü düşünemeyecek kadar aptal değilim de tavrını koy net ol

Çocuğu babasına bile sevdirmiyordur ki, ya da sevmeden önce adama da bir sürü ön hazırliķ yaptırır adamı da çocuğundan soğutur .
Hani hastanelerde doktorların kullandığı dezenfekte aleti var ya, ellerini onunla yikadikları aletten alın kapı girişine taksın...
Ya büyük görümcem banyo alıp gelirdi. Yatağıma otururken yeni giydim de geldim der izin alırdı. Ben şaşırırdım. Ekstra doğumlu bir bebek değilse bu kadarına gerek yokki. 5 aylık çocuk bide bu. Her yeri yalamaya başlamıştır bile

Allah o geline sabir degil akil fikir versin.. ayrica kotuluk yapmak icin küfür etmeye gerek yok. banyo yap gel demek en galiz küfürlerden daha çok küfürdür.
ayrica yaptigi da beddua degil. nasil davraniyorsa öyle davranilsindir.. geline gore davranisi normal olduguna göre ilerde kendi cocugu da torununu gostermeyince normal oldugunu düşünecek... Allah nasil davraniyorsa oyle davranislar gordursun insallah

Peki tesekkurler :)

Direk konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.

Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
Sizin abarttığınızı düşünmüyorum.

Ay valla hepimiz doğurduk hepimizin çocuğu var bu ne ya böyle?ilk doğduğunda 1 yasa kadar evet sterilizasyon çok önemli kabul ama bu boyut değil ya bu nedir iice buldumcuk mu olduk toplum olarak ne ben anlamıyorum.eller yıkanır dışardan gelince de duş al ne demek bu ne boyut bir terbiyesizlik hevesinizin kırılmasında ve gitmek istemeyisinizde haklısınız ben de olsam hevesim kırılırdı net

Fesat filan değilsin canım gelininiz takıntılı 6 yıl sonra oldu oğlum ben onun gibi davranmadim pes diyorum...

Yeni doğan döneminde bende bebeğimin kucağa alınmasından hazetmiyor sevmiyordum. Gelene jel veriyordum steril olsun diye. Ama bunu kalp kırmadan sevimlilikle yapiyodum. Yapmakta zorundaydım aslinda.
Ama yeni doğan zamanı geçince kendine gelince öyle sakinmadım sadece hasta insanlardan kaçtık :emir_bebek:
Sizin gelininiz çok çok ayıp etmiş ne demek duş alın?
Neden tepki göstermiyorsunuz? Hasta iseniz gelmeyin ,sigara iciyorsaniz elinizi yıkayın denir tamamda şeyini çıkarmasın terbiyesiz .
Kendi ailesine böyle olmadığını Sizı istemediğini düşünüyorum. Gidince kardeşinizde varken kardesinize dönerek x bize duş alip gelin dedi tırnak kontrolü de yapicaksaniz bakın deyin. Sonrasında kardesinizle üzüldüğünüzu dile getirin eşinizin bile ellerinden dolayı strese girdığini söyleyin.
Normalde gelin arkasından böyle şeyler yapilmasini sevmem tafsiyede etmem ama sizin gelininiz bence haddini bilmeli.

Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem. :KK43: Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. :KK43: Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Offf gözlerim doldu ya...

Back
X