Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız. Görümce olunca a desen yanlış anlaşılıyor. Usturuplu şekilde lafınızı söyleyin ister iyi ilan etsin ister kötü. Sizi o kadar iyi anlıyorumki.. ki zaten görümceyi iyi bulan gelin yok denecek kadar azdır merak etmeyin siz deyin diyeceginizi zatėn desenizde demesenizde adınız görümce..Direk konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.
Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
Simdi ellettirmiyor ya 2 ay sonra gorurum biri 5 dkka baksada rahat etsem der cocuk hareketlendikce ustelik banyolu banyosuz farketmezŞuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem.Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden.
Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Sizin dusunceniz farkli olabilir .Ben insanlarin hakir gorulmesine karsiyim .İki yavrum var cam gibi gozleri var herkeste sever birseyde olmaz sevmektenÇok yanlış
Çok ayıp
Çok tehlikeli nasihat bu
Konu sahibi gittiniz mi?Annesi aradı çağırdı canım gitmesek ayıp olur onlarda benim herşeyime geldi. Gelinde baya fena bi laf etsem bin laf yerim tecrübeyle sabitlendi.
Yani gerçekten kulağa çok saçma geliyor canm ama acaba lohusa depresyonu falan olabilir mi ondan mı bu kadar abartiyor diye düşündümYazık ediyor çocuğa da, Allah akıl fikir versin, bağışıklık kazanamıyor, sonra en ufak şeyden hasta oluyor öyle büyütülmüş bebekler.
Canım hepimizin ilk bebek tecrübesi var sonuçta, ama kimseye banyo yapta gel demedik.
Görgüsüzlük, saygısızlık başka birşey değil..
Direk konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.
Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
Hani öpmesini istemediğin insanlara cildi çok hassasmış doktor öpmeyin dedi derler ya, bu da aynen öyle bir yalanHangi doktor demis onu .Dus almadan yaklasmayın diye
Uydurmuşlar.