Ben mi haklıyım kocam mı?

pirayevera

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
14
-59
1
35
Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?

1.si aranızda sevgi yok
2.si çocuk hatrına olacak iş değil birlikte olmak
3.sü inatla boşanmak istememen bana saçma geldi.
4.sü adam daha ne yapsın başkası ile birlikte neyin intikamı bu inatla bırakmayan sensin anlattığına göre.
5.si madem böyle bi koz var elinde mahkemede kullan kurtul bu batık gemiden hayır gelicek gibi durmuyor.
ay yoruldum

Çocuk için boşanmadım diyorsunuz da şiddetli geçimsizliğin olduğu evde çocuğunuzun kişilik problemleri olan bir birey olmasını / ilerde kuracağı ailesi için de bu durumu “normal” olarak göreceği için sağlıksız bir aile yapısının oluşması mı peki doğru olan? Zaten 1 yıldır yok adam, boşanın bence gururunuzla. Aldatmadır değildir i tartışmak boş yapmanız gereken şeyden halen kaçıyorsunuz tartışmayı buraya çekerek. Yapmanız gereken tek şey var: boşanmak.

Sizi sevmediğini istemedigini söyleyeni adamdan neden ısrarla ayrılmak istemiyorsunuz?
Çocuk bir sebep olamaz böyle bir evliliği sürdürmeye kendinizi kandırmayın.

Aldatma sayılır resmiyette ama zorla evli kalmaya çalışarak buna zemin hazırlamissiniz sizde. Boşa hırs yapmıssınız kendinize.

Sıddetlı gecımsız evlilik, artık seni sevmiyorum diyen sevgisiz kocaya cocugumuz var Bosanamayız diye yalvarmıssın da sevgisiz anne ve mutsuz baba, kavga dolu hayatta mutlu olacagini nerden cıkardınız cocugun?
Bosanın.
Siz bosanacaksiniz evladı ile bosanmayacak.
Nafakasını oder gorusurler, herkes mutlu olur en azından.

Siz kendinizi aldatıyorsunuz.

Çocuğunuzu bahane olarak kullanmayın, yolunuza bakın.

Siz bu durumu saplantı haline getirmişsiniz farkında mısınız? Sevgi yok, paylaşım yok, 1 yıldir ayrı hayatlar. E daha ne diye boşanmam diye tutturuyorsunuz? Sizi bir arada tutan tek 1 şey kalmamış.

Ama adam da bi tuhaf. Yani tamam kendi hayatını kurmak istemesi normal ama siz boşanmaya yanaşmiyorsaniz çekişmeli dava açsaymiş ya madem bu kadar istiyor?

İki medeni insan gibi boşansaydiniz keşke hem siz aldatılmış durumunda olmazdiniz hem adam da kendi hayatını kurardi.

Hanımlar utanmasanız adamım sırtını sıvazlayacaksınız. Yahu siz erkekleri tanımıyorsunuz!!
Ben sizin gibi bakamıyorum koonusahibinde de hata var ama adam da ayrılmak için sebep aramış bu haysiyetszliği nasıl görmüyorsunuz? Aklı sıra kendini vicdanını temizleyip gidecek. Ki eminim siz evliyken böyle bir kadın varmış ki adam ortalığı tamir etmek yerine hep kaçmış. Bir insan kolay kolay evliliğini yılmaz tamir eder öyle kolay mı gitmek? Adam gönlü başkasına kaymış kendini aklamak için karısına psikolojik şiddet uygulamış önce bunu görün.

Adam hatalı sizde haksızsınız. İnatla boşanmamak nedendir. Sizi sevmediğini açıkça söyleyen bir adamı çocuğu kullanıp evde tutmaya çalışmayı nasıl kendinize kabul ettiriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…