Ben mi haklıyım kocam mı?

Ayrıca bu mesajınıza yüzde yüz katılıyorum. Demek ki anlaşamayan/farklı düşünen bireyler dahi ortak paydada buluşabiliyor. Bana da ne yazık ki anlaşamayacağız gibi geliyor. Ama bu kötü bir şey değil, tüm bakış açıları kendine özeldir. İyi forumlar dilerim.

Seni istemeyen bir adamdan intikam alacak kadar niye seviyorsun

Ben de küçük bir kavga oldu da kim haklı kim haksız diye konu açtınız sandım.Bunun hakla hukukla alakası yok ki..Ama gurursuzsunuz o net.

Çocuk için de olsa kimse mutlu olmadığı evliliği sürdürmek zorunda değil. Adamı özgür bırakın.Ama hadi içiniz rahatlasınn,onun da hatası şu..Paşam neden hala boşanmak için sizi iknaya çalışıyor ki..Gidip kendisi çekişmeli dava açabilirdi..Mal için yaptıysa diyeceğim ama sevgili yaparak kendisini haksız duruma düşürmüş hukuk karşısında zaten,bilemedim.Belki de cahilliğinden gidip uğraşmak istememiştir.

Adam haklı sevmedıgın bı ılıskı nasıl devam etsınkı cocuk ıcın kımse sevdıgı bırıyle evlı kalmıyor empatı yap ben yaptım sevmedıgım bırıyle aynı evde yasayamam bosanmak ısteyıp bosanmasa bende aldatırım bosansın dıye. Su karısından bosanmayan bosanmak ıstedı dıye basına bela olan erkekler gıbı davranıyorsunuz bırakın gıtsın cocuguna uzuluyorsan o evlılıge cocuk yapmasaydın keske.
Cocugun bı babası var zaten basja evlerde yasayınca cocuk babasız kalmıyor bunu anlayın artık kımseyı mutsuz etmwye hakkınız yok

Aldattığı kadını iş yerinde çevrelerinde rezil etmek evli adamla diye

Sizin acilen ve acilen bir yardım almanız lazım.

Konuda yazılanların çoğuna katılıyorum. Herşeyden önce kocam dediğiniz adamın kafasında bitmiş bu evlilik. Çocuğunuzu bahane ederek boşanmamaya çalışmanız büyük gurursuzluk.

Haaa inat edebilirsiniz, boşanmaya yanaşmazsınız, boşanma duruşmaları sürer de sürer. Sonra? Er geç boşanacaksınız...

Sonra? Eşiniz o kadınla evlenirse? Çocuğunuzun cici annesi olursa?

Böyle hırslarla, kinle bir yere varamazsınız. Kocanızın ya da kadının canını yakmaya çalışarak huzur bulamazsınız. O yüzden lütfen psikoloğa gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…